|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spust otroka navzdol
5.5.2006 16:32:10   
Anonimen
Sem 1 mesec pred PDP-jem, otroček je bil obrnjen z glavico navzdol že od 5 meseca, danes pa se je spustil čist dol(trebuh je spremenil obliko, brc ne čutim več tik pod rebri, pač pa nekje na pol trebuha).
V kolikšnem času naj pričakujem da bom rodila?
Saj veliko počivam, ampak mislim, da kaj bistveno ne pomagauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spust otroka navzdol
5.5.2006 19:34:04   
Jančika_
V prvi nosečnosti se otrok spusti kakšen mesec pred porodom (tudi meni; so pa individualne razlike seveda), v naslednjih pa kasneje, ponavadi tik pred porodom. Seveda se ne da napovedati, kdaj boš rodila, je pa zelo možno, da okoli PDPuser posted image in ne prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2006 21:16:18   
KODA
Pravijo,da se v prvi nosečnosti otrok spusti cca 4 tedne pred porodom.
Pri vsaki naslednji nosečnosti,pa lahko tik pred porodom.Saj tako sem jaz zasledila,pa upam,da se ne motim.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2006 21:26:56   
Anonimen
Meni se je spustil čisto dol že kakšna 2 meseca prej, pa sem rodila le 1 teden pred PDP - jem.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2006 6:45:37   
Vesna
.dobro jutro vsem.jaz pa nosim nizko že ves čas,sem pa zdaj šele v 6 mesecu,upam da to ne pomeni ,da bom prezgodaj rodila

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2006 6:58:05   
mojca75
Jaz sem tri dni do PDP pa imam trebuh še čisto gor! Upam da ne bom kot slonica - noseča 12 mesecev! user posted image

No ja najbrž ne user posted image

LP

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2006 8:43:37   
NRMM
Meni se trebuh ni nikoli spustil, zato je tudi porod trajal dolgo, kajti user posted image  je bila še zelo visoko in je bilo potrebno pošteno pritiskat, da smo jo spravili ven.
So pa v materinski šoli rekli, da cca 3-4 tedne je potem še do poroda, ko se trebuh spusti, ampak to očitno ne velja za vse.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2006 8:44:16   
lenika
Meni se ni še nič spustil trebuh, pa je moj PDP danes, tako, da upam, da tole s 4 tedni prej ne drži. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
7.5.2006 9:32:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......