Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sprožitev poroda, strah 22.12.2012 9:45:45
|
|
|
|
petea
|
Biti teden dni čez PDP se mi ne zdi zadosten razlog za sprožitev poroda. Če ni drugih razlogov, se lahko čaka tudi 2 tedna po PDP. Če si že 3 cm odprta, pa se bo tako ali tako kmalu najverjetneje vse skupaj nadaljevalo spontano. Kakorkoli se boš odločila (kajti še vedno si ti tista, ki odločiš, da se strinjaš s sprožitvijo), srečno in prijeten porod! Na vprašanja pa ti ne znam odgovoriti. Meni pred porodi ni bilo do hrane, mi je pa pasalo med njimi piti, EA pa nikoli nisem uporabila (prehitri in nočni porodi).
|
|
|
|
RE: sprožitev poroda, strah 22.12.2012 9:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen V ponedeljek naj bi mi sprožili porod, ker sem odprta že 3 cm in bom teden dni čez rok. Verjetno bi še čakali ampak ker sem odprta mi bodo sprožili. Zdravnica je rekal, če n bo že kaj prej. Me je ful strah ker je to moj provi porod. Kako je potekala sprožitev pri vas? Alimibodo dali umetne popadke ali mibodo predrli mehur? Verjetno se bom odločila za epiduralnoje v tem primeru kaj drugače? Rodila pa bom v Kranjski porodnišnici. Vprašala bi vas še alije dobro zjutraj kaj pojesti ali raje ne, saj sem slišala da je veliko ženskam slabo, po rugi strani pa imaš manj moči? hvala za vse vaše izkušnje Umetne popadke dajo,če se ne odpiraš in ne kar tako.Mehurja tudi ne predrejo:) ,ampak ovoje in ti tega sploh ne čutiš !! kako bi biloz ea kaj drugače ,ne razumem vpr. Ja,seveda jej,kaj pa tiste ki začnejo spontano rojevat
|
|
|
|
RE: sprožitev poroda, strah 22.12.2012 10:31:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Verjetno bo sproćžitev tudi zaradivode, ki somi jo dosedaj preledali dvakrat. Je rekla da nej grem domov še do ponedeljka, ampak da v ponedeljek skoraj sigurno grem rodit. Ja plodovni mehur, sem se malo narobej izrazila. Glede epiduralne je bilpo moje vprašanje, da naj bi jo dali ko si odprt 3 cm. Jest sem že ampak veretno mi bodo potem predrli mehur in če se bom odpirala mi nato dali epiduralno. Jesti pa verjetno nemob mogla ker moram bitzi tam že ob 7zjutraj ker imam aminoskopijo natose bodo odločili. Zdi se mi, da ne bomimela apetita ker me bo zelo strah.
|
|
|
|
RE: sprožitev poroda, strah 22.12.2012 14:37:24
|
|
|
|
radirka
|
Nič straha, kar pogumno v porodno sobo! Ni tako hudo kot se bojiš da je, boš vidla:) Sama sem brez EA rodila tako, da ti glede tega ne znam nič povedati, bo pa porod lepši in lažji če se sprostiš! Srečno! Boš videla kako bo lepo, ko se boš med prazniki stiskala s svojo štručko :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?