Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 14:22:53
|
|
|
|
Aja32
|
mojega dragega so spustili brez kakršnih koli zadržkov, kljub vaginalnemu pregledu... jaz mislim, da ne boš imela problema s tem. LP A:nosecka:
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 14:24:06
|
|
|
|
urši77
|
Mene je na nuhalni še sama vprašala, kje je pa ati, a ne gre zraven?....se je mal obiral ko je slačil jakno:)
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 14:25:12
|
|
|
|
lex
|
Moj:love: je bil zraven od drugega pregleda naprej vsakič. Tud moja mama je bla enkrat, ker imava slučajno isto G. pa je šla na pregled in je prišla not pogledat UZ. Verjetno pa je vse odvisno od G. Naj gre zraven in če bo lahko ga bo itak poklical(a) naprej. Verjetno pa ti bo prvič delala vaginalni UZ in boš itak vidla kako bo. veliko sreče!!!:nosecka::angel:
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 14:26:45
|
|
|
|
Nannn
|
pat mislim da ne bo nobenih problemov tvoj :love: bo sel lahko zraven...je odvisno tudi od G... Ti ji omeni da ti je to zelja in bo ugodila... LP Nannn
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 14:35:43
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem mojega tudi vzela zraven na drugi pregled in sem že sestro vprašala, če bo lahko šel zraven v ordinacijo, pa je rekla, da super, da je prišel zraven, ker ima G rada, da je tudi ati vključen v sam proces. Sem bla res vesela:bravo::bravo::bravo: Najprej sem šal jst noter, da so me naštimali inpokrili z eno zeleno rjuho, potem je G pogledala, če bije srček in nato so poklicali noter še mojega:love: Zdej v četrtek bo šol spet zraven:bravo::bravo::bravo: Jst mislim, da ne bi smelo bit problema, če bi ati rad blil zraven... Tinka
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 14:39:17
|
|
|
|
pat
|
super, super...:bravo::bravo::bravo:to je pa res fino.. ker je za oba neki novga, bo super. se mi zdi, da :love: še kr ni dojel, da bomo čez 7 mesecev trije. ko mu zdej rečem, da mi je slabo, se mu zasmilim, sam dvomim, da un kej to poveže;) edino dvigovat mi pa nič ne pusti, pa za vsako stvar se prepiča, kuk je škodljiva za :duda:. hvala za inf. pregled mamo v sredo teden, pa bomo vidli. bom poročala:):)-
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 14:41:25
|
|
|
|
pety78
|
Moj je bil pa lahko zraven samo na morfologiji.:(( Je rekla, da bi predolgo trajalo, če bi vsaka želela vedno svojega partnerja zraven...:grrr: Je pa revček vedno v čakalnici čakal. :rozica:
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 14:47:04
|
|
|
|
pat
|
ja, kot izgleda, je res vse od G odvisno. glede na to, da je moja ful zasedena, saj ma na grbi vse študentke pa še kako drugo pupo povrhu.. a ma katera izkušnje z G v ZD za študente na Aškerčevi?
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 14:58:10
|
|
|
|
Primoza
|
Kolikor vem ni nobenih problemov. Zadnjič je lahko šla žena zraven celo, ko so mi ravnali zlomljen nos, in je naredila nekaj zanimivih posnetkov.
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 15:11:22
|
|
|
|
_katka_
|
Moj G ima na srečo tak odnos do tega, da bi mu bilo bolj čudno, če bi prišla sama, kot če prideva oba. Tako da vsaj za to se ne bomo sekirali. Pa ni mi jasno, zakaj najprej pogledajo, če je srček, preden ga spustijo zraven. Jaz bi v vsakem primeru raje videla, da je od prvega trenutka z mano v ordinaciji. No, bomo videli, kako bo.
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 15:42:22
|
|
|
|
MojcaG
|
kar naj gre zraven, midva sma kar oba vkorakala v ordinacijo, pa je malo debelo pogledala g, ker je prvi uz vaginalni, (ne vem, kake ima to veze), pa je rekla, da če želim, res želim, če je zraven, potem tudi ona sprejme. seveda sem vztrajala. in je potem veselo obema razlagala, prav tako na ns. in tudi na morfologijo bo šel zraven. ti jo kar vprašaj ali še bolje, povej, da želiš, da sta prisotna oba.
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 15:55:35
|
|
|
|
pat
|
bom. najlepša hvala za informacije.
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 19:56:45
|
|
|
|
Barbara L
|
Jaz sem za vsak slučaj raje prej poklicala G in mi je sestra odgovorila, da naj raje na prvi pregled pridem sama, na UZ so pa partnerji vabljeni. In tako je moj dragi bil z mano samo na UZ-jih. Lepo nosečnost, Barbara L:metulj:
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 20:09:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pat, zadnjič sem bila ravno pri sestri na Aškerčevi, ko je eno punco naročala na morfologijo, in ji je sestra sama rekla, da naj ati zraven pride.
|
|
|
|
spremljevalci na pregledih 30.5.2005 22:32:13
|
|
|
|
hipica
|
moj je bil zraven ze na prvem pregledu in to ves cas, ker je G. tudi njega sprasevala o druzinskih boleznih ipd., kar se mi zdi edino smiselno (sej on tudi lahko 'prispeva' kaksno koristno informacijo!). pa on je tudi imel precej vprasanj (jaz sem vecino kar pozabila), do katerih je cisto upravicen, saj gre tudi za njegovega otroka, ki ga pac jaz nosim. meni se zdi prav, da gresta skupaj, zato to kar zahtevaj ta, če si želita.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?