|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spremembe po prenehanju s kt
13.8.2011 7:23:23   
Anonimen
Pozdravljene!

Zanima me kaksne so bile kaj spremembe na vašem telesu po prenehanju s kt? Jaz sem namreč prenehala pred dvema mesecema in sem opazila da sem se pričela rediti! ali je možno zaradi prenehanja s tabletki!? prav tako sem opazila da sem napihnjena in da me pogosto boli trebuh, prsi pa imam trde! prosim za vaše izkušnje!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spremembe po prenehanju s kt
13.8.2011 8:36:00   
Anonimen
Edina sprememba ki sem jo opazila je bila ta, da sem opazila veliko večjo potrebo po user posted image . Ko sem jemala tabletke mi je bilo 1 ali 2 krat na mesec čisto dovolj, pol pa je bilo enkrat na dan že skoraj premalouser posted image user posted image . No po kakih dveh mesecih se je stvar normalizirala.
Ne vem lahko se telo prilagaja. Je pa le sprememba v hormonih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2011 11:04:23   
Anonimen
Ja, prsi so se mi zmanjšale za polovico. user posted image Za kilograme se pa ne spomnim več. Je bilo pa počutje neprimerno boljše, nič več nihanja razpoloženja in podobnih reči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2011 11:46:26   
Anonimen
Jaz sem se na začetku tudi malo zredila. Predvsem napihnila. Drugače pa kot je že anonimna pred mano povedala;
pozitivna sprememba je bila - občutna sprememba v izboljšanju razpoloženja (ravno zaradi tega nihanja razpoloženja in travmatičnih izpadov, če me je že kdo grdo pogledal, sem jih nehala jest malo prej kot sva planirala)
negativna sprememba je bila - povratek vseh mozoljev v še večji obliki, kot so bili takrat, ko sem jih začela jest 7 let nazaj...to se po 2 letih še ni normaliziralo, jih je pa veliko manj...

Jaz sem šele po tem videla, kolk so res slabe te tabletke in jih ne mislim več jest. Pa tudi če sem mozoljasta celo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2011 10:49:05   
roladica

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Edina sprememba ki sem jo opazila je bila ta, da sem opazila veliko večjo potrebo po user posted image . Ko sem jemala tabletke mi je bilo 1 ali 2 krat na mesec čisto dovolj, pol pa je bilo enkrat na dan že skoraj premalouser posted image user posted image . No po kakih dveh mesecih se je stvar normalizirala.
Ne vem lahko se telo prilagaja. Je pa le sprememba v hormonih.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Enako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2011 18:19:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene!

Zanima me kaksne so bile kaj spremembe na vašem telesu po prenehanju s kt? Jaz sem namreč prenehala pred dvema mesecema in sem opazila da sem se pričela rediti! ali je možno zaradi prenehanja s tabletki!? prav tako sem opazila da sem napihnjena in da me pogosto boli trebuh, prsi pa imam trde! prosim za vaše izkušnje!

Jaaaaaaa, končno ena,ki misli enako!Meni so se vsi smejali,ko sem prišla s to izjavo. Naj bi se redile samo tiste,ki jemlejo tabletke (no jaz takrat nisem pridobila niti grama). Ko sem nehala. Ja KATASTROFA,  predelala 7 kg!!Gibanje in hrana se nista spremenile, tako da zame so še vedno tabletke en in edini krivec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?