Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spremembe po prenehanju s kt 13.8.2011 8:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Edina sprememba ki sem jo opazila je bila ta, da sem opazila veliko večjo potrebo po . Ko sem jemala tabletke mi je bilo 1 ali 2 krat na mesec čisto dovolj, pol pa je bilo enkrat na dan že skoraj premalo . No po kakih dveh mesecih se je stvar normalizirala. Ne vem lahko se telo prilagaja. Je pa le sprememba v hormonih.
|
|
|
|
RE: spremembe po prenehanju s kt 13.8.2011 11:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, prsi so se mi zmanjšale za polovico. Za kilograme se pa ne spomnim več. Je bilo pa počutje neprimerno boljše, nič več nihanja razpoloženja in podobnih reči.
|
|
|
|
RE: spremembe po prenehanju s kt 13.8.2011 11:46:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se na začetku tudi malo zredila. Predvsem napihnila. Drugače pa kot je že anonimna pred mano povedala; pozitivna sprememba je bila - občutna sprememba v izboljšanju razpoloženja (ravno zaradi tega nihanja razpoloženja in travmatičnih izpadov, če me je že kdo grdo pogledal, sem jih nehala jest malo prej kot sva planirala) negativna sprememba je bila - povratek vseh mozoljev v še večji obliki, kot so bili takrat, ko sem jih začela jest 7 let nazaj...to se po 2 letih še ni normaliziralo, jih je pa veliko manj... Jaz sem šele po tem videla, kolk so res slabe te tabletke in jih ne mislim več jest. Pa tudi če sem mozoljasta celo življenje.
|
|
|
|
RE: spremembe po prenehanju s kt 15.8.2011 10:49:05
|
|
|
|
roladica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Edina sprememba ki sem jo opazila je bila ta, da sem opazila veliko večjo potrebo po . Ko sem jemala tabletke mi je bilo 1 ali 2 krat na mesec čisto dovolj, pol pa je bilo enkrat na dan že skoraj premalo . No po kakih dveh mesecih se je stvar normalizirala. Ne vem lahko se telo prilagaja. Je pa le sprememba v hormonih. Enako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?