Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 28.1.2006 10:17:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz po porodu nisem opazila drugih sprememb kot to, da sem odvečne kile spravljala dol res s hudo muko, prej pa to ni bil problem. Med nosečnostjo sem imela lepšo kožo kot prej in veliko več dlak, pa se je to oboje spravilo nazaj na normalno stanje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2006 10:25:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 28.1.2006 10:32:37
|
|
|
|
Jančika_
|
Aha, lasje so tudi meni izpadali kot nori, začelo se je 2 meseca po porodu in končalo tri mesece kasneje, ko sem spet zanosila. Bohve, kako dolgo bi trajalo, če ne bi .
|
|
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 28.1.2006 11:22:56
|
|
|
|
zoya24
|
Tudi meni se je kakšna dva meseca po porodu upočasnila prebava (beri: sem kakšne dva tedna z muko hodila na veliko potrebo), pol se je to uredilo. Izpadlo mi je pa na tone las (hvala bogu, da sem drugače podobna v čupo Tini Turner), vendar se je tudi to sedaj 5,5 mesecev po porodu uredilo. Začelo se je to izpadanje tudi nekako 2 meseca po porodu. Na koži kakšnih posebnosti nisem opazila.
|
|
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 28.1.2006 13:40:40
|
|
|
|
cuma
|
Šnucika! Se pridružujem klubu "zaprtih"... Imam na WCju že celo goro časopisov in revij, ker res dolgo traja...včasih tudi malo krvavim. Najbrž je kriva hrana (veliko manj zelenjave in sadja - ker dojim in še vedno ne jem surovega sadja in zelenjave)Pijem pa bisveno več kot prej...tako da Kar se las tiče, tudi meni izpadajo. Koža je pa suha - kot prej!Na nogah-stegnih pa imam take pajke iz kapilaric.
|
|
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 28.1.2006 21:23:26
|
|
|
|
lelaval
|
Meni so po prvih dveh porodih tudi ful izpadali lasje, po tretjem pa (še )ne. Sem pa zaprta postala, ko nikoli nisem imela teh težav
|
|
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 28.1.2006 23:36:44
|
|
|
|
KODA
|
Mene je po drugem porodu ful srbela koža in lasišče.Ampak se je to potem umirilo.
|
|
RE: spremembe na koži in presnovi? 29.1.2006 17:02:20
|
|
|
|
tincci
|
Jaz imam bolj suho kožo, ampak verjetno je to delno tudi zato, ker je zima in nobene prave vlage
|
|
|
| Stran: [1] |
boleč spolni odnos po poroduirendraAli ste po porodu imele bolečine ob spolnem odnosu?DA (
57%)
NE (
43%)
Število vseh glasov: 81Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!