|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spremembe na koži in presnovi?
28.1.2006 10:05:01   
šnucika
Verjetno nisem edina,ki ji je nosečnost/porod pustila nekaj posledic..user posted image
Pred nosečnostjo sem imela precej mastno kožo na obrazu,med samo nosečnostjo malo manj...sedaj po porodu pa drastična sprememba...koža je suha,kar zateguje jo.....na licih imam rdeče lišaje.Pomagam si nekako z mandljevim oljem....prej pa sploh nisem smela uporabljati krem,razen popolnoma nemastnih,ker mi je maščoba kar "stala" na koži.

Opažam,da se mi je zelo spremenila tudi presnova in prebava.....prej nisem bila nikoli zaprta...še med nosečnostjo ne...zdaj pa tudi ta problem.user posted image

Vem,da je porod poleg celotne nosečnosti hormonski bum za telo...vendar takih sprememb le nisem pričakovala.

Kakšne so vaše izkušnje......predvsem tiste,ki ste že rodile.....?

Pozdravček......šnucikauser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spremembe na koži in presnovi?
28.1.2006 10:17:42   
Jančika_
Jaz po porodu nisem opazila drugih sprememb kot to, da sem odvečne kile spravljala dol res s hudo muko, prej pa to ni bil problem. Med nosečnostjo sem imela lepšo kožo kot prej in veliko več dlak, pa se je to oboje spravilo nazaj na normalno stanje. 

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
28.1.2006 10:25:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2006 10:32:37   
Jančika_
Aha, lasje so tudi meni izpadali kot nori, začelo se je 2 meseca po porodu in končalo tri mesece kasneje, ko sem spet zanosila. Bohve, kako dolgo bi trajalo, če ne biuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2006 11:22:56   
zoya24
Tudi meni se je kakšna dva meseca po porodu upočasnila prebava (beri: sem kakšne dva tedna z muko hodila na veliko potrebo), pol se je to uredilo. Izpadlo mi je pa na tone las (hvala bogu, da sem drugače podobna v čupo Tini Turner), vendar se je tudi to sedaj 5,5 mesecev po porodu uredilo. Začelo se je to izpadanje tudi nekako 2 meseca po porodu. Na koži kakšnih posebnosti nisem opazila.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2006 13:40:40   
cuma
Šnucika!
Se pridružujem klubu "zaprtih"...user posted image
Imam na WCju že celo goro časopisov in revij, ker res dolgo traja...včasih tudi malo krvavim. Najbrž je kriva hrana (veliko manj zelenjave in sadja - ker dojim in še vedno ne jem surovega sadja in zelenjave)Pijem pa bisveno več kot prej...tako da user posted image

Kar se las tiče, tudi meni izpadajo.
Koža je pa suha - kot prej!Na nogah-stegnih pa imam take pajke iz kapilaric.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2006 21:23:26   
lelaval
Meni so po prvih dveh porodih tudi ful izpadali lasje, po tretjem pa (še )ne.
Sem pa zaprta  postala, ko nikoli nisem imela teh težav

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2006 23:36:44   
KODA
Mene je po drugem porodu ful srbela koža in lasišče.Ampak se je to potem umirilo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2006 17:02:20   
tincci
Jaz imam bolj suho kožo, ampak verjetno je to delno tudi zato, ker je zima in nobene prave vlageuser posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2006 19:53:32   
tažana
jest mam blazne probleme s kožo.
že odnekdaj sem bolj podvržena aknam. med nosečnostjo se mi je malo izboljšalo potem spet poslabšalo uglavnem sem računala, da ko rodim se mi bodo hormoni mal uredil ampak 4 mesece po porodu imam mozolje ja povsod in miljon jih je.user posted image user posted image
kožo po obrazu imam prov brazgotinasto vglanem brez pudra si ne upam ven!user posted image user posted image
mam pa v bljižni prihodnosti (če se ne bo uredilo) poiskati nasvet pri dermatologu -ker to ni človeško.
uf je to pasal k sem se izpovedalauser posted image user posted image .

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

boleč spolni odnos po porodu
irendra

Ali ste po porodu imele bolečine ob spolnem odnosu?

DA (57%)

NE (43%)

Število vseh glasov: 81

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!