|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sprememba stalnega prebivališča
30.3.2009 21:23:14   
mala maja
zanima me nekje v zvezi s spremembo  prebivališča in ker sem že čist zmešana ko kura bi res rada malo zatežilauser posted image Od vaskega dobim drugačen informacije in bi se rada res vse pozanimala predno se spustim v paprino vojsko

če spremenim stalno prebivališče, in tukaj kjer sem sedaj hočem navesti začasno prebivališče moram storit kaj vse še razen nadležne menjave dokumentov:

- če je lastnik hiše tast in mi je on moral dovolit da živim tukaj. A če se odjavim a je še enkrat potrebno it na očino da dobim začasno prebivališčeuser posted image
-kaj se zgodi z vsemi odločbami kot naprimer za otroške dodatke. Vse prihaja na moje ime
-kaj za user posted image  moram vse narest v službi
-sem lastnica firme a to tud za sabo kaj potergneuser posted image , pomoje ja ker je v vseh izpiskih iz sodnega registra naveden zdajšen naslov

Sej se bom še kaj spomnila pa kaj zatežila user posted image user posted image ampak prvo me zama tole, čese kateri kaj sanjauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sprememba stalnega prebivališča
1.4.2009 14:31:01   
suzy85
jst sm stalno prebivališče zamejala lani avgusta in sta morala na UE lastnika hiše - user posted image  starša in podpisala "dovoljenje", da sem lahko prijavljena na tem naslovu. najprej sem dala delati novo osebno, potem pa postopa spreminjala podatke povsod - na banki, mobitelu, zavarovalnici... za obdobje enega leta pa sem se zmenila na prvotni pošti, da mi vse pošiljke, ki so prihajale na star naslov, prepošiljajo na nov naslov. pol sem pa vidla, kje si moram še uredit stvari.
v službi verjetno javiš spremembo, pa se kakšen aneks k pogodbi napiše, odločbe CSD pa mislim, da se ne spremenijo, čeprav jim spremembo naslova lahko vseeno sporočiš!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2009 9:14:52   
mala maja
se pravi če se odjavim od tukaj, mi mora ponovno dovolit lastnik hiše da tu stanujem.

ker jaz bi začasno prebivališče prijavila tukaj kjer sedaj stalno živim. Mah tale papirologijauser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2009 11:12:42   
tweed
Za prijavo/odjavo stalnega/začasnega prebivališča moraš imeti dovoljenje lastnika. Lahko tudi samo napiše dokument, da dovoljuje prijavo... Moraš imeti vsaj en dokument s sliko, ki izkazuje trenutno stalno bivališče, glede pošte je pa vseeno ali si imela prej stalno in zdaj začasno prebivališče. Če čisto zamenjaš naslov pa je dobra ideja, da na pošti urediš preusmeritev (pred XX leti je bilo to 500 SIT). Sicer se še zgodi, da najpomembnejše pošiljke romajo na stari naslov, vendar ne prepogosto...
V službi se pozanimaj pri kadrovski...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2009 15:22:35   
mamicaTaja
pošti
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

Za prijavo/odjavo stalnega/začasnega prebivališča moraš imeti dovoljenje lastnika. Lahko tudi samo napiše dokument, da dovoljuje prijavo... Moraš imeti vsaj en dokument s sliko, ki izkazuje trenutno stalno bivališče, glede pošte je pa vseeno ali si imela prej stalno in zdaj začasno prebivališče. Če čisto zamenjaš naslov pa je dobra ideja, da na pošti urediš preusmeritev (pred XX leti je bilo to 500 SIT). Sicer se še zgodi, da najpomembnejše pošiljke romajo na stari naslov, vendar ne prepogosto...
V službi se pozanimaj pri kadrovski...

Oktobra 2008 je bilo 15eur. S prepošiljanjem so problemi, ko se poštarji menjajo in ti pošiljajo pošto na stari naslov...

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2009 9:10:11   
mala maja
hko tudi samo napiše dokument, da dovoljuje prijavo... Moraš imeti vsaj en dokument s sliko, ki izkazuje trenutno stalno bivališče, glede pošte je pa vseeno ali

mah to odpade, ker bi se prijavna nekam v rovte in tam baba na pošti tega sploh noče narestuser posted image

sem že hotela za drugo reč in ji skoraj vsak mesec težim, pa prav da se ne dauser posted image

(odgovor članu mamicaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kopalke deklice
Lelly28 RR

kakšne kopalke kupite deklicam, ki so še v vrtcu in ne nosijo več pleničk?

enodelne (36%)

dvodelne (7%)

samo spodnji del (50%)

ne nosi kopalk (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!