|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sprememba plana 2 :(
15.2.2005 14:31:36   
Špelka
Tud jest, podobno kot Baguška porivam pikico na drugi tir.

Pri meni je razlog drugje: pojavile so se namreč močne bolečine v hrbtenici, in potem še išias. :(

No, in kar pravijo, da se lahko tako stanje v nosečnosti še poslabša, bom pač mlo počakala, čeprav je želja tkoooo močna....

Ampak tud jest vam bom še brala, in čprav tud do sedaj nisem ne vem koliko sodelovala (gužva v službi), vas berem redno!

Za vse, ki čakate, držim pesti, da boste končno dočakale!

LP in veliko novih nosečk želim temu forumu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.2.2005 14:36:09   
Skye
čakajoča :(:(

Tud jaz imam probleme z hrbtenico, pa so mi zdravniki rekli ravno nasprotno, da nosečnost ni ovira in da se celo stanje lahko izboljša, v kolikor zanosim:zmeden:

No zate upam, da se bo zadeva čim prej uredila, kajti zdravje je pa le najpomembnejše in da bo projekt :duda: čim prej zopet na 1 mestu;)

:rozica::rozica::rozica:
zate

Skye

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2005 14:38:01   
Špelka
Oh, Skye, hvala za tolažbo!

Jest že prou mal obupujem z mojo hrbtenico. Kaj maš pa ti?

Bolečine so se mi pojavle ene 2 meseca nazaj in nezginejo. Zdaj hodim h kiropraktiku in upam na najboljše!

Upam tudi zate, da se zdeva uredi!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2005 14:38:30   
mujcek
Kaj ali razhaja kakšen nov virus danes:(:( potem pa ni čudno, če smo slabe volje, ko bodoče:nosecka: kar odhajajo:((:((:((

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2005 14:42:28   
Skye
jaz imam že 2 leti probleme, ker me v kolku boli...oziroma noge ne morem zravnati....imam občutek kot da imam prekratke mišice in da me nekaj vleče. Pa so ugotovili da je vzrok v hrbtenici...imela naj bi eno vretenco več kot je normalno:zmeden: Je zdravnik rekel, da sem očitno padla z marsa;)

No zdaj pa čakam, da grem v Valdoltro, da me še tam podrobneje pogledajo, kajti vsi zdravniki v MB in okolici mi do zdaj še niso znali pomagati. Bomo videli kaj sem jaz za en čudež:zmeden2:

Na kiropraktika pa jaz še nisem pomislila....mogoče tud to ni slaba ideja.

:miska::miska::miska::miska: zate da ti bo pomagal.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2005 14:48:57   
Špelka
Hvala!

Ja, včeraj sem bla prvič, je kr pokalo med vretenci. Je rekel, da sem mela kar 6 vretenc bolj ali manj premanjenih.:(

>Zdej bom pa nehala na tem forumu morit s podrobnostmi, da ne bo katera rekla, da to ni forum za take debate.

Tud jest ti držim pestke da te poštimajo. :miska:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2005 14:51:26   
Anonimen
Zdravje je na prvem mestu!!!
Bodoča nosečka naj bi bila v čim boljši kondiciji,da bo vse gladko potekalo.Upam si mislit,da tvoje težave ne morejo bit prehuda ovira za:nosecka:

Zato premisli in poišči še druga mnenja,če si želiš otročka.Želim ti da čim prej urediš sama s seboj in svojimi težavami in da nas presenetiš z dobro novico.
Lp Neva:)-:love:

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2005 21:30:23   
miska2004
Čakajoča, tudi jaz ti želim, da se ti zdravje čimprej povrne, in da bo :duda: kmalu spet na prvem mestu - ter seveda da čimprej zagledaš :modri::roza:

Vse dobro! Naj bo :angel: s tabo!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?