|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sprememba okusa...
28.12.2007 22:05:46   
sunny24
Mene pa zanima, kdaj se začnejo pojavlat te spremembe okusa hrane oz kdaj ti začne določena hrana "smrdet". Meni namreč že nekaj dni določene stvari, ki jih mam full rada, niso več všeč oz so mi totalno nazgravžne oz majo popolnoma drugačen okus (fant pa pravi, da je vse normalnega okusa).... sir, morski sadeži, salama, pica,...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sprememba okusa...
28.12.2007 22:08:36   
cmokec
Lahko se spremeni, ni pa nujno. Dosti nosečk ima na začetku tudi kovinski okus.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2007 22:15:06   
eya
Ni nekega pravila. Jaz nisem imela s tem nobenih težav, pri tebi pa se je očitno ravno začelo.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2007 9:47:48   
Neža7
Joj ne govor!
1.user posted image  sem imela ta kovinski okus, vendar ni bilo prehudo in hrana mi ni smrdela.
SEDAJ......
2. user posted image  sem brez okusa in mi hrana že smrdi, da se moram presilit, da nekaj pametnega pojem.
VENDAR.......
Vse za zdravega user posted image  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2007 12:32:39   
sunny24
joj punce, jst nisem še user posted image , mam sam tak feeling, da sem. Za 100% moram počakat tja so 1.1.08, ko naj bi prišla ta user posted image .
Me je v bistvu bolj zanimalo, kdaj se pojavijo te spremembe okusa: že tkoj na začetku al bol pole, ker bom počasi znorela (pa vse je tako čudno in smrdi.....)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2007 15:03:19   
Neža7
Pri meni je vedno bilo tamle okoli 6-7 tednov user posted image
Možek je v službi cel vikend in mi je tako težko nekaj skuhat, ker mi vse smrdi user posted image  Bi kar sendviče imela cel dan user posted image  ampak user posted image  rabi zdravo in konkretno hrano user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2007 15:29:22   
Anonimen
Meni je začela hrana smrdeti okoli 7 tedna - sploh kakšne sladkarije so se mi obračale, pa banane. Spomnim se tudi, da so me nekateri vonji spravili na rob bruhanja. Enkrat sva šla v Spar na mesni oddelek, sem mislila, da bom kr tam sredi trgovine bruhala. 

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
29.12.2007 15:31:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2007 15:32:43   
Anonimen
Meni se je obrnila kava in vse mi je bilo preslano. Ampak šele kasneje-okoli 6-7 tedna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?