|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sprejeti v vrtec
18.5.2007 20:10:57   
Naja31
Evo, danes smo dobili pismo, da je moj sinko sprejet v vrtec user posted image !

Meni je pa že zdaj hudo user posted image , ker moj otrok raste.
Ja, no, upam, da bo ta prehod šel brez kakašnih večjih pretresov.

Piše, da je sprejet v skupino 1. starostne kategorije. To so jasli, ne? Septembra bo star 2 leti in pol.
A tudi v okviru jasli obstajajo različne starostne skupine? Saj verjetno ne bo z 1 letnimi otroci user posted image .
A to potem oblikujejo čisto novo skupino ali se bo pridružil otrokom, ki že zdaj hodijo v vrtec, pa bodo septembra približno njegove starosti.

Imam cel kup vprašanj.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sprejeti v vrtec
18.5.2007 20:25:50   
total
Ja superuser posted image ,mi še nismo nič dobiliuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2007 20:42:39   
lelaval
user posted image user posted image user posted image user posted image
Sprijazni se, da bo in lažje prenesel obiskovanje vrtca, kot ti - mame smo pač take.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2007 20:51:35   
Naja31
Total, mi smo danes dobili. vrtec Andersen, LJ.
Za drugi vrtec v katerega sem ravno tako dala prijavo, pa še nič.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2007 20:56:14   
total
A pomoje še bo,itak za Lj nam nič ne pomeni.Glavno da ste not.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2007 11:39:18   
triša
Mi pa nismo dobili smo ,5 v čakalni vrsti.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2007 19:21:56   
Anonimen
user posted image  mi smo tudi danes dobili.

Sem povedalal svoji mami, ki ga zdaj čuva, pa jekar jokat začela user posted image  je rekla, da sploh ne ve, ali je vesela, ali ji je hudo user posted image  
Meni je pa fino, ker vem, da bo otrok ful užival med svojimi vrstniki user posted image  Jaz nisem nikol hodila v vrtec, pa me poglejte zdaj user posted image

(odgovor članu triša)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2007 10:33:30   
Magi*
Naja31, mi tudi iz Jelke še nismo dobili odgovora, niti iz Mladega roda.user posted image

sicer pa so tvojega malčka uvrstili med jasličarje. jaz sem zadnjič govorila z ravnateljico MR in mi je razložila, da bo naša tamala tudi po vsej verjetnosti padla med jasličarje, čeprav ji bo do 3. let manjkalo le 3 mesece. pa sva malo okrog tega podebatirali. odvisno je menda tudi od zasedenosti skupin. jaz želim, da gre naša pupa v drugo starostno skupino, ker je zelo napredna, brez plenic, povsem samostojna, prava čveka in bi ji bilo najbrž malo dolgčas med 1-letniki. ne vem no, bomo videli. meni se te starostne omejitve za vsako ceno ne zdijo čisto pravi način.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2007 12:54:12   
srki
Super,  Naja, naj ti ne bo hudo, saj smo vsi to čez dali in otroci se hitro prilagajajo novemu okolju, bolj kot mi odrasli.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2007 10:42:11   
LUNA06
JA običajno je tako, da so do tretjega leta otroci v jasličnih oddelkih.Tu pa je odvisno koliko je otrok.Vem za vrtec Biba v Šiški v Lj., da imajo običajno tri skupine, se mi zdi, da so imeli tud že štiri.Vse je odvisno od števila otrok.Je pa bolšje če jih je več, ker so res zahteve 3letnika drugačne od enoletnika.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2007 13:17:28   
viv_
user posted image user posted image user posted image  Naja! Mi še čakamo... Sicer je sprejeta, ampak v drug vrtec kot sem napisala na prijavi. Glede na to, da je pa ena že v vrtcu, se sedaj greeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeeeem...

Magi* - naša Mirna je še kar v jasličnem oddelku user posted image , letos gre končno ven. Malo manj direkt iz jasli v šolo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.5.2007 13:21:26   
Naja31
Mene so včeraj klicali iz Jelke, da smo tudi tu sprejeti, ampak smo se odločili za Andersena.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2007 9:30:56   
pinki3
Glej, ce te zeres skrbi, kako bo otrok sprejel vrtec, bi ti priporocila, da ga vpises v kak vrtec, kjer temu posvecajo posebno pozornost. Mnenja o tem so zelo razlicna, tako med strokovnjaki kot tudi med starsi. Ne vem, kaksno je tvoje osebno mnenje, toda ce bi otroku rada prihranila mucne ure joka ob tvojem odhodu, se moras zavedati, da obstajajo tudi vrtci, kjer otroke uvajajo zares pocasi in postopoma. Seveda pa si je zato treba vzeti vec casa. In ja, obstajajo tudi heterogene skupinice, kjer so skupaj otroci vseh starosti in tako tvoj ne bi bil med najmlajsimi. Take skupinice imajo vrsto prednosti, tako s socialnega kot tudi z zdravstvenega vidika, saj je praviloma najvec bolezni prav v jaslih.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.5.2007 13:05:15   
karamela
Ja mi smo bili 3. v čakalni vrsti pa smo sedaj na srečo  dobili vrtec. Otroci se res zelo hitro  navadijo na vrtec in mislim da je tudi od vzgojiteljic zelo veliko odvisno. Mi smo z našim vrtcem zelo zadovoljni še posebej z vzgojiteljico ki ima sinčka.

Me sedaj včasih ko sem na porodniški in ga hodim iskat malo prej, okrog 15 ure včasih kar okrega - mami zakaj si me že tako kmalu prišla iskat.

Tudi jaz pa se kljub temu malo tesnobno počutim, pa čeprav vem da bo vse O.K. , ker bom mojo srčico dala v vrtec.

Bom jaz bolj solze zadrževala kot ona se mi zdi. Take smo mamice.

(odgovor članu pinki3)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.5.2007 15:38:44   
Shorty_
Ja mi smo tudi dobili vrtec vendar mi je ful oddaljen sva iz podutika dobila sem ga pa v zeleni jami, v andersenu in mojci v šiški sem dobila pa zavrnjeno v enem smo na 25 mestu v drugem pa na 53 mestuuser posted image
No bo že.

Zanima me pa kako je z uvajanjem ker Nika naj bi šla z novebrom pa me zanima če jo začnem uvajat že v oktobru ali šele v novembru? Kako je s plačilom.... skratka kakršnakoli informacija je dobordošlauser posted image

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.5.2007 16:06:52   
sayuri
Pri nas so v 1. starostni skupini razdeljeni otročki v oddelke takole: 1-2 leti in pa 2-3 leta. Moj je star 3 leta in smo zelo zadovoljni s skupinico.

Sicer je pa normalno, da mamico malce stisne, ko se začne zavedat, da njen otroček odhaja "služit" user posted image . Naj bo čimmanj stresno zate in za otročka. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.5.2007 22:38:32   
sinderela
Mi smo  v Mladem rodu odklonjeniuser posted image   za I. starostno, me pa tolaži, da smo 4. v čakalni vrsti, kar pomeni zeloooooooooo verjetno, da smo septembra notri, ker vem, da jih veliko daje vlogo v nekaj vrtcev.

No, saj sem jaz tudi dala  prošnjo še v  Polje, pa sem zvisela na 60. mesto.

Ni kaj, morali  smo ven iz Lj , ker ni bilo cvenka za stanovanje, zdaj pa čakamo , če kaj ostane, ker imajo Lj otroci prednost. kar se mi zdi povsem logično - da ne bo pomote in me kera razcefrauser posted image   zaradi mnenja.

< Sporočilo je popravil sinderela -- 28.5.2007 22:40:21 >

Mamica dvema srčkoma in ljubeča žena mojemu lubiju
MOJ ITM 27,8 ( 72kg)
SANJSKI ITM 22,4 ( 58kg)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.6.2007 12:11:29   
karamela
V našem vrtcu je tako, da bomo sedaj v juniju podpisali pogodbe.  Nato se bomo vsi sprejeti v skupini dobili na sestanku v vrtcu, kjer bodo podali vse informacije , razdelitev v skupinice, predstavili bodo vzgojiteljice in pomočnice, par besed izreče tudi psihologinja predvsem v zvezi z uvajanjem v vrtec, itd. Potrebno bo tudi pri pediatru opraviti pregled otroka, da pediater izda potrdilo o pirmernosti otroka za v vrtec.

Nato se določi termin in se pogovoriš z vzgojiteljico, da spozna otroka, navade, morebitne diete, alergije,potrebe otroka..

Pravo uvajanje pa je pri nas en teden pred sprejemom otroka v vrtec. Prvi dan skupaj s starši za 1 urico pa tako naprej, dokler se otrok ne privadi. (Nekateri 3 dni nekateri 5 dni).

Tako nekako je zgledalo pri sprejemu mojega prvega otročka, upam da je še vse približno enako.

Za vmesno uvajanje povprašaj vzgojiteljico. Za plačilo vrtca dobiš v DZS knjigarni obrazec, katerega izpolniš in oddaš v vrtcu. Plačilo je odvisno od plačilnega razreda v katerega si določena in seveda od cene programa v vrtcu.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.6.2007 12:38:06   
muška
Mi še nismo nič dobili, ampak pomoje bo sprejet. je pa moj večji v mešani skupini - vrtčevsko jaslični in so ful različnih starosti notri. Ena punčka je stara že 4 , en fantek 2,5 ... 

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.6.2007 23:04:39   
Pilar
Naša dva sta tudi sprejeta...samo ne v naši enoti....in moram priznat...imam kar krizo ko pomislim, da jih bom vozila v vrtec...ma ne vrtec, resnično me skrbijo bolezni, ker naš Jure je tako neodporen.....ja, to me pa res muči.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?