|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sprehodi s partnerjem
21.7.2006 11:19:50   
petra.horzi
mene pa zanima, kok kej vaši dragi hodjo z vami na sprehode?
pr nama je bl švoh, k prav da je ful zmatran-sej res velik pa težko dela (na žagi) sam men se to ne zdi izgovor, da vsaj enkrat na tedn ne bi mogu it z nama na sprehod, vsaj za kšno urco
skoz kej pride vmes, da ne more it
pa že oblub da bo šol, pol pa spet "jutr". tok mam že dost tega jutr, k skoz sam to poslušam
vse bo jutr:)
zadnč sva se ful skregala, k sm mu rekla "ja pol boš pa tud jedu jutr":)

moj sonček je že "velik fant"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sprehodi s partnerjem
21.7.2006 11:23:34   
srki
Moj je kar hodil z mano, pravzaprav je bil on tisti, ki me je "ganjal", saj se mi glih ne da po ne vem kakšnih sprehodih hodit, zato pa nobene kondicije, on jo ima pa ful.

Če je le imel čas in če res res ni bil zmatran, je dosti hodil z mano tudi ko je bil Aljaž še v vozičku, sedaj pa tudi gremo.

Ampak si pa dobro napisala tisti zadnji stavekuser posted image user posted image

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2006 11:27:02   
mia-2
Sva že dve.Našega tud ne spraviš nikamor.No razen redkih izjem.Sicer pa raje gremo s tamalim in psom sami kokr da ga poslušam da mi kej jamra zraven.Ga ravno ne silim. Razen če sam izrazi željo.Za po trgovini pa ni problem!Kadar hočemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 11:27:22   
mamsi
Včasih 2 meseca nič, včasih pa vsak dan enkrat. Kako ima pač čas.

Vprašej ga, če mu ne paše, al mu je brezveze. Pa poiščita kakšno drugo dejvanost, kjer se bo tudi sam videl zraven...

Morda ti pa po pravici govori.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2006 11:31:09   
Maxica
Jaz mislim, da je to bolj v moški naravi, vsaj pri nas je tako.user posted image  Te čist razumem, da si cel dan sama z otročkom, pol ko pa on pride domov, bi pa vsaj na ta način rada malo spremembe, pa da bi bili malo skupaj in šli na sprehod. Ampak moraš razumeti, da tudi on pride utrujen iz službe, da rabi malo miru, svoje trenutke. Vsaj moj mož pravi, da se mu zdi izjemno dolgočasno hoditi na sprehode, po eni in isti turi. Tako da sem sprehode, ko sem bila na porodniški, raje opravila sama z user posted image , mi trije smo bili pa popoldne že kako drugače skupaj. No, kakšno urco, vsaj čez vikend naj si pa le vzame tudi za vaju in se malo sprehodite, čez teden mu pa le spreglej.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2006 11:42:05   
Gina
Moj je prvo leto bolj štrajkal - za tule naokrog mislim. Na bolj oddaljene sprehode je pa zmeraj rad hodil, da smo šli z avtom nekam. Zdaj je pa vedno bolj navdušen.
Petra, brez veze se jezit. Zmeniš se s kako frendico, pa je. Al pa srečuješ iste mamice ob istih urah, ko hodiš okol z vozičkom, vsaj jaz sem jih. Lohk greva tud midve na kavo, sej si bliz.user posted image  S svojim pa si vzamita čas čisto zase, pa pejta mal športat al pa sam v grajski... boš vidla, še bolj luštno je.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2006 11:45:56   
tt79
No pr nas je pa ravno obratno. Ponavadi se celo skregava kdo bo peljal voziček, tko da ga ponavadi na popoldanskih sprehodih vozi on, ker ga jaz itak več, ker gremo ponavadi ven tudi dopoldan, ko je on v službiuser posted image user posted image

No nekajkrat se je zgodilo tudi, da je šel popoldan on sam na sprehod z vozičkom, da sem si jaz doma spočila...
Je pa res, da v službi nima direktno fizičnega dela ...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2006 11:53:55   
muha1
Če sva popoldne doma oba, gremo zmeraj skupaj na sprehod user posted image .

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2006 11:58:59   
Ženkica
Midva greva sigurno skoraj vsak dan če sva doma zvečer na sprehod za najmanj pol urce in sicer prvič zaradi user posted image , pa tudi zato, da se malo razmigava in v miru lahko kaj pogovoriva (nobenih telefonov, internet ipd.). Tudi oba sva rada v naravi, pa še živiva na deželi in imamo res veliko opcij za sprehode (daljše in krajše). Sedaj sem user posted image  zato je tempo hoje malček bolj na easy, potem pa ga bomo spet malce bolj šibali z vozičkom. user posted image

Torej, pri nas so sprehodi redno na dnevnem redu; je pa res, da sva sicer tudi kar športno naravnavana, tako da vsaj majčkeno že morava svojo ritko premaknit vsak dan.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2006 12:00:58   
diva 4
Če ni v času sprehoda v službi , gre vedno z nami na sprehod.Tudi moj user posted image  , opravlja težko fizično delo, pa mu je sprehod  z nami v sprostitev.user posted image

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2006 12:53:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Moj je kar hodil z mano, pravzaprav je bil on tisti, ki me je "ganjal", saj se mi glih ne da po ne vem kakšnih sprehodih hodit, zato pa nobene kondicije, on jo ima pa ful.

mislim.. ne da se ti? Hoces reci, da ne sportas vsak dan? A se hecas?! Kako pa lahko tkole zivis? Kaj pa ce bo vojna, in bo treba bezat cez alpe v Avstrijo? Kako bos to izvedla? Kaj pa ce treba laufat nekam, ker ne vem..
a nisi ti enkrat pisala, da je tvoj mel eno drugo? A se ti ne zdi tole ena od moznosti, da si je iskal drugo? S kaksno pravico si bila takat jezan in uzaljena? Nobene pravice nimas.. in danes se mu lahko upravicis, ker smo ugotovili ,da si ga sama pahnila v to..

Tega pa ne morem verjet, da je mozno, da se nekomu ne da na sprehod..!? user posted image  A res ejj user posted image

jaz bi si tudi nasel drugo, ce bi moral partnerko gnat na obicen sprehod.. kaj sele v hribe za 3 dni.. Tam kjer smo na morju.. vedno oiscemo najbljizji najvisji hrib.. z izjemo Velebita user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2006 12:55:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ja čez teden mu pa le spreglej.user posted image

Hallo?! Ne da se mu na sprehod? Pa ti ljudje so zgodovinski fenomeni?! Ce se jim ne da na sprehod.. kako se jim da v sluzbo? Kako se jim da kolesarit.. kako pridete na Kreerico? Razlozite mi to?! user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.7.2006 12:58:00   
Anonimen
Noo.. se dobro, da so zadnji odgovori taksni kot so.. drugace bi se pa ze resno spraseval, kam gre ta svet? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.7.2006 13:07:02   
srki
Ne, gospod popolnež-Tjazy, ne športam vsak dan, ker nimam časa za to. Zjutraj se vstanem ob 4.40, pridem domov ob 17.00. Potem so tu še kakšne druge obveznosti in za kolo in druge stvari ni časa. A naj grem ob 10. zvečer s kolesom?? Kar izvoli, pa sploh pri nas, ko v vsakem grmu medved tiči. Izvoli,pridi enkrat do nas, pa greva skupaj....

Ja, takrat si ti napisal, da ni to varanje, kar sem jaz opisala, zdaj pa praviš, da me je varal?

Pa narobe si zastopil, da me mora ganjat da grem na sprehod. Ne, ganja me v tem smislu, da me vzpodbuja pri tem, da nekam pridem. In kaj je narobe z mano, če ne grem v hribe? A me je treba zaradi tega varat.

No, saj, ti imaš itak idealno ženo, pa ti si tudi idealen, tako da bre zveze zgubljat besede.

Tole pisanje je bilo zelo nesramno in poniževalno do mene. Verjetno ti vsega ženi tudi ne ugodiš, pa te zaradi tega ni dala na čevelj, ali pa obratno?

Športanje je zame tudi to, da pomagam doma na kmetiji. Lahko prideš tudi pogledat, kako  delamo v najhujši vročini in švicamo, zato ne mislit, da samo doma sedim in si širim rit.

Pa ja de, peš bom šla čez Alpe, to si verjetno zmožen samo ti, meni niti na kraj pameti ne pride.

Pa zelo lepo razmišlanje, da te gre nekdo varat zaradi tega, če ne greš z nekom na sprehod.

Tole me je zdaj tako razpizdilo, da bi te....ne vem kaj.

Pa moj drugi odstavek si preberi še enkrat in enkrat, da ga boš razumel.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.7.2006 13:08:12   
Anonimen
Mojega spraviš na sprehod samo, če mu obljubiš, da bo vmes lahko preveril stanje pšenice, koruze, ječmena in zaraščenost gozda na naših parcelah.

Hvala bogu se pa meni tudi ponavadi ne da hodit, sploh zadnje čase, ko bi morala malo več user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.7.2006 13:09:44   
Anonimen
Srki user posted image  A se ti zdi Tjazy res takšen hud sportaš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.7.2006 13:12:34   
Anonimen
No no.. brez panike.. .

Kaj jaz vem kaj ti delas.. in kaj ne delas.. Napisala si tko, kot da se ti nikakor ne da na sprehod..

In ce delas in svicas doma.. potem pa ze imas kondicijo in gibalne aktivnosti.. a ne?!

Pa beri malo med vrsticami.. in se ti bo zdelo bolj zabavno, kot pa ponizujoce in nesramno.. tisto moje pisanje..

Pa nisem reku, da mora kdo bit popoln..

Oprosti, ce je tko izpadlo... user posted image  in user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
21.7.2006 13:16:42   
CUKRČEK
Tjazy  

user posted image user posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.7.2006 13:17:04   
srki
No ja, saj lahko bi se že navadila tega tvojega pisanja, samo se me je pa res dotknilo, priznam, prav petrkat sem šla brat če prav beremuser posted image .

No, pa mogoče sem tudi jaz bolj tako nerazumno napisala.

Samo tisto o varanju, če ne greš na sprehod....mi je malo huda. Saj dostikrat grem tudi jaz sama, brez njega, če vidim, da je imel napor v službi in ga vse boli....

Meta., še sama ne vem, kaj naj si mislim, če je res sportaš. Ampak vseeno sem imela pristika to mach.

Nič, vročina je, vročina....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.7.2006 13:25:39   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Pa si zmerla pritisk?  210/140 ? Tam nikje?

Ampak je tole res.. Sej ne gre za neko hudo sportanje.. ampak nekaj gibanja na dan, pa res mora biti.. lahko je v obliki fizicnega dela... Ce pa tega ni kaksen dan.. potem pa si vzames pol urce vsaj za sprehod..

A je tista ponudba resna, da pridem do vas.. pa greva skupaj med medvede? A si blizu Kocevja?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
21.7.2006 13:29:14   
srki
Ma ja, meni se zdi, da je bil še večji kot toliko. Ampak zdaj je že normalen.

Jaz se tudi tega zavedam, da dejansko premalo gibam glede na to, da v službi večinoma časa presedim. No, ampak nekaj gibanja pa je zgotovo vsak dan.

No, ja, sem kar blizu Kočevja, enih 30 km izven Kočevja, bolj proti Ribnici. Pravzaprav sem iz tam, kjer je domoval medvedek Tončekuser posted image , ki so ga potem zaradi tistih, ki so ga futrali, odstraniliuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.7.2006 13:33:15   
Anonimen

samo se me je pa res dotknilo, priznam, prav petrkat sem šla brat če prav beremuser posted image .

Samo tisto o varanju, če ne greš na sprehod....mi je malo huda.

Sem imel ta teden izobrazevanje retorike.. in je rekel ucitelj, da je sokiranje poslusalcev dobro.. user posted image user posted image  Poveca pozornost.. poslusalcev..

Tale pa ni tko huda.. Dva se cist preprosto lahko locita prav zaradi tega faktorja..

In tista informacija, da imate pri vas medvede, pomeni, da se jih bojis? Ali kaj drugega.. Pri nas so tudi medvedi.. In?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
21.7.2006 13:35:14   
KIRA
midva tega ne počneva. moj je bolj lene sorte kar se tega tiče. včasih sem ga še prepričala, da sva šla peš v mesto, sedj je pa bolj tako tako. sicer trdi da bi šel, ampak vedno najde kak izgovor.
kot ga jest poznam, bi se še na WC najraj peljal z avtom.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
21.7.2006 13:37:35   
Anonimen

Jaz se tudi tega zavedam, da dejansko premalo gibam glede na to, da v službi večinoma časa presedim.

Evo.. torej priznas, da premalo gibljes.. Sej zato ti je pa pritisk narastel.. In kaj bos DANES storila glede tega, da se bos zacela vec gibat?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
21.7.2006 13:39:11   
Anonimen
Znižala pritisk na tak način, da se bo ulegla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?