|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spraševanje o nosečnosti
7.3.2008 9:50:24   
cuddy
Ne vem če sem lih zadela pravi forum, prestavite me če se motim.
No jaz imam problem firbcov. Sva poročena že skoraj leto.
Mož ima veliko familijo. Živiva na vasi. Si predstavljate en kup vprašanj; kako pa kej vidva, a kej planirata, kdaj maš pa rok, in to sam od sosedov in znancev.
Ker sva se pa sedaj končno odločila da zaštartava potem maja enkrat, je pa mož povedal doma da sem nehala jemat KT in sedaj je en kup pogledov.

Kako naj jih 'zabijem', da mi bodo dali mir, ker me to že mal v slabo voljo spravlja.
Kaj če bi imela za sabo kak ss pa ne bi mogla zanosti, bi me ob vsakem vpraanju to zabolelo?
Folk sploh ni več uvideven, sam nimaš kej.
Če ima katera kak predlog naj mi pove, da ratam malo user posted image

Hvalauser posted image

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spraševanje o nosečnosti
7.3.2008 9:55:37   
Netopirčy81
...a kej planirata, kdaj maš pa rok...

Kako te lahko to sprašujejo, če sploh še nisi nosečauser posted image . Če te kar naprej sprašujejo o otrocih, jim pač povej, da ko boš noseča, da bojo pravočasno in med prvimi zvedli, do takrat pa naj se mal umirijo. user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2008 9:58:39   
MARTINŠČICA
Poznam te zadeve ...
To ja (za moje pojme) popolnoma intimna odločitev med partnerjema. Zato sem jaz, ko so mi ta vprašanja že pošteno presedala, začela uporabljati kontra vprašanje, ki sem si ga sposodila od ene punce tu na RR. Sicer je malo kruto, pa vendar. Tako kot so oni hoteli posegati v mojo intimo, sem potem nesramno še jaz v njihovo, in sicer z vprašanjem: "Kdaj ste pa vi zadnjič poskrbeli, da je vaša žena doživela orgazem?" Vsi so čukavo gledali, vprašal pa me ni nihče nikoli več. user posted image  

Bolj umirjeni odgovori na začetku pa so bili: "Čakava, da se kaj prime, ali pa da bo prava luna ..." Ampak to ni zaleglo in ob vsakem naslednjem snidenju so spet najedali ... Tako da, zgornje vprašanje preverjeno deluje, samo moraš biti toliko flegma, da te ne moti, kaj ljudje govorijo o tebi za tvojim hrbtom ... No, jaz s tem nimam problemov.

Pa fajn se jih otresi.

200% MAMI

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2008 9:59:59   
Vrtnica79
Pač reči da ko bo čas za to bodo že videli tvoj trebušček..........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2008 10:06:49   
cuddy
ta je dobra ja
sam po moje nisem tak jebi veter
pa bl težko bi kaki stati mamci rekla kdaj je njen ata poskrbu za to
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2008 10:08:02   
urskas
pri nas je bila takšna tašča, ki me je vsek drugi dan vprašala če sem žeuser posted image
Dokler ji nisva rekla, naj naju nikoli več nič ne vpraša, ker je to najina stvar, da sem normalna ženska in imam samo enkrat na mesec ovulacijo in če hoče biti obveščena med prvimi, naj neha spraševat.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2008 11:01:27   
anabanana
Kot prvo ne vem, zakaj je šel tvoj razlagat, da ne jemlješ več kt. A ni to rahlo osebna stvar? Če bi moj to razlagal svojim staršem mu pregriznem vratno žilouser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2008 11:21:48   
cuddy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to mu moram povedat

joj joj, k bi me vidle kolk se smejim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja nimaš kej, imate z mami res dober odnos in si vse povesta. Sej sem ga mal pokarala, da glede na to da je 5 otrok
v familiji, vsi vedo v vsem, ampak res o vsem.

Sej me včasih mal matra ljubosumje, sam še vedno sem jista no. 1 žena.
user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2008 12:00:39   
waiting
No tudi jaz te dobro zastopim kako se pocutis,
namrec tudi jaz sem se prizenila v vas, kjer vsi o meni vedo vec kot jaz sama user posted image
npr. da ne morem imeti otrok so ugotovili se predno sva sploh zacela delati na user posted image
sepravi vsi so vedeli to ze prej kot jaz user posted image

No kar se pa tice tistih zoprnih vprasanj jih pa sploh nisva delezna vec,
ker sva na zacetku povedala da se ne bova delala na user posted image in verjetno vsi verjamejo da se sedaj ne delava
ker tudi raje nic ne govoriva o tem, tako je tudi najbolje

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2008 15:07:14   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Kot prvo ne vem, zakaj je šel tvoj razlagat, da ne jemlješ več kt. A ni to rahlo osebna stvar? Če bi moj to razlagal svojim staršem mu pregriznem vratno žilouser posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image    ja pr nas bi bilo tud kaj takega...

Jaz npr rečem, da sva naročila dvojčke in da štorklja rabi več časa za dostavo. samo, midva sva že 2.5 leti poročena , tako, da je to mal drugač.

Reč; boste vse pravočasno zvedli!

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?