|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sporanox in nosečnost
25.3.2008 9:22:30   
čakam
Pozdravljene! Zanima me vaše mnenje. V ssredo sem po navodilu ginekologinje vzela dozo sporanoxa (4 kapsule), zaradi ponavljajočih glivičnih vnetij nožnice. Seznanila sem jo, da čakam na menstro, drugače pa sem delala na zanositvi in sem bila v drugem ciklu jemanja klomifena. Gin je rekla, da četudi se je primlo, da sporanox lahko jemljem ker je itak še na začetku in kao ne more škoditi. Vendar v navodilih piše, da se ga ne sme jemati v kolikor se načrtuje nosečnost. In v petek sem zagledala plusek. Zdaj sem vsa prestrašena in panična, da ne bo kaj narobe. Drugače sem imela zadnjo menstro 21.2. Ali je imela katera podobno situacijo? Mislite, da res ne more tista doza sporanoxa neč škoditi? hvala za mnjena in pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sporanox in nosečnost
25.3.2008 10:38:04   
spps
čeprav ti ne znam povedat kako je s tem,ti želim veeeliko sreče in lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu čakam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2008 11:04:58   
Anonimen
Skoraj sem na rit padla, ko sem prebrala kako neodgovorno G imaš! Na navodilih piše, da odsvetujejo zanositev še 2 meseca po jemanju teh zdravil, G pa priporočajo vsaj 3 teden po končanju terapije, da naj se ne bi zanosilo. No, jaz sem čist šokirana nad tvojo G, ampak da ne bom delala preveč panike raje vprašaj dr. Pušenjaka tukaj (potrebno se je najprej registrirati - je zastonj in šele nato lahko postaviš vprašanje).

Upam, da bo vse v redu!

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2008 11:34:30   
little angel
upam da bo vse ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2008 15:21:21   
čakam
Sem prosila za mnenje dr. Pušenjaka. sicer sem se posvetovala še z mojo osebno spošno zdravnico ter še z enim ginekologom. Splošna zdravnica je rekla, da pri takšni dozi ne bi smelo priti do nobeih kompikacij in da nekolikšna nevarnost obstaja, če se ga jemlje več časa. Kar pa piše v navodilih, da je le zato, da se firma, ki zdravilo proizvaja zavaruje samo sebe, da pa okvar plodu načeloma ni.Ginekolog, ki je podal drugo mnenje se strinja s splošno zdravnico, vendar je tudi hladnokrvno dodal, da pa v kolikor "slučajno" pride do kakšnih okvar polda zaradi zunanjih dejavnikov po plod že sam odmrl. Mislim, res lepa tolažba- halo. V glavnem, nikomur ni nič za zaupat. Jaz sem vseeno prav na tleh. Sama sebi si očitam, zakaj sem sploh vzela zdravila. Vendar po toliko časa čakanja sploh nisem pomislila, da bi kaj uspelo. drugače pa skušam odmisliti, verjeti zdravnici in upati na pozitiven razplet. Kaj pa mi drugega sploh preostane.

(odgovor članu čakam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2008 18:27:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čakam
da pa v kolikor "slučajno" pride do kakšnih okvar polda zaradi zunanjih dejavnikov po plod že sam odmrl.

Verjetno je tole zgornje res, ampak hudo slaba tolažba. Proizvajalci imajo napisano tisto opozorilo zato, ker ne poznajo točnih učinkov na plod in se zavarujejo pred tožbami.
Še vedno pa sem mnenja, da bi te tvoja G morala opozoriti oziroma predlagati pavzo vsaj 3 tedne po jemanju teh kapsul. In ja - naše zdravstvo je poden od podna.

(odgovor članu čakam)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2008 7:21:54   
čakam
POzdravček!
Dr. Pušenjak mi je odgovoril in se strinja z mojo ginekologinjo in splošno zdravnico. Sporanox naj v času, ko sem ga jemala ne bi bil nevaren za plod. Tako da upam res na najboljše. Lp.

(odgovor članu čakam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2008 7:28:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: čakam

POzdravček!
Dr. Pušenjak mi je odgovoril in se strinja z mojo ginekologinjo in splošno zdravnico. Sporanox naj v času, ko sem ga jemala ne bi bil nevaren za plod. Tako da upam res na najboljše. Lp.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a test si kaj ponovila?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu čakam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2008 9:58:33   
Anonimen
Super! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2008 13:10:36   
čakam
ja test sem ponovila v ponedeljek in je bila črtica le še močnejša- imam pa še enega na rezervi. lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2008 13:12:09   
aqua77
Čestitke, in držim pestke zate in za zdravega user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu čakam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?