|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spontani splav in menstruacija po njem
31.12.2009 19:14:05   
čita001
živjo!

23  OKTOBRA SEM IMELA SPONTANI SPLAV..POTEM SEM IMELA MENSTRUACIJA KI JE BILA TOČNO NA 28 DNI...SEDAJ KO BI MOGLA POA DRUGA PRIT JE PA NI IN NI..TEST SEM NAREDILA A JE NEGATIVEN...ZANIMA ME ZAKAJ TE MENSTRUACIJE NI IN NI....HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spontani splav in menstruacija po njem
31.12.2009 22:11:46   
mamica30
pozdravljena čita001!

a imam prav, da ti potem zamuja že skoraj 14 dni??

pa kdaj si naredila test, pa kateri? če si ga naredila samo enkrat, ti svetujem, da to storiš ponovno.

lahko pa da so tudi samo hormoni.

želim ti srečno in zdravo 2010, pa da čimprej zagledaš nov plusek!

(odgovor članu čita001)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spontani splav in menstruacija po njem
1.1.2010 17:21:47   
čita001
živjoooo!

JA 14 DNI...TEST SEM PA NAREDILA TRETJI DAN IN POL ŠE ENKRAT ČEZ KAK TEDEN...BEBY ČEK...ZDJ ME PA ZANIMA ČE LAHKO VSEENO ZANOSIM GLEDE NA TO DA MENSTRUACIJE NI IN NI...HVALA PA TUDI TEBI SREČNO IN ZDRAVO...

(odgovor članu čita001)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?