|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spontanc
15.9.2006 13:48:39   
pikovit
Mene pa zanima ali je katera v spontanem ciklusu?Jaz sem zdaj prvič in ne vem kako to gre.Če je katera že bila me zanima kako to gre.Nekaj sem že prebrala in na gk ti ne povedo prav dosti.Vem da možnsti ni porav dosti pa vendar.Navličala sem se že stimuliranih postopkov zdaj pa sem se odločila za spontanca.Vse informacije bi mi prišle prav.A ja še to danes sem drugič dala kri in je vrednost hormona 0.19.Jutri pa moram spet.
Punce lep vikend vam želim in da nam čimprej uspe!
Pikovit
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spontanc
17.9.2006 8:41:39   
čiška
Živjo Pikovit!Tudi jaz grem na spontanca zdele čez približno čez 14 dni,ko dobim menzo!Ampak jaz grem po zamrznjenčka,nimam celega postopka.Ali ti nisi imela nobenega zamrznjenčka?Pomagati ti ne znam ker tud jaz nimam pojma,kako to gre,upam pa ,da se bo kera oglasila pa nama malo bolj razložila!Jaz sem bolj pesimistična,ker me je moja gin.kar pripravila,da nej ne pričakujem kej preveč.Mene je kar strah it v naslednji postopek ,ker sem se ful zredila,prej od klomifena pol pa še od teh hormonov.Upam,da ne bom kot slon po nasledjnem ivf-ju:)Drži se!lp

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spontanc
19.9.2006 15:58:22   
pikovit
O Čišča te je lepo slišati po dolgem času.Kako si kaj?Ne zamrznjenčkov ni bilo nič.Smola ni kaj.Imela sem same morule tako da takih ne zamrzujejo.Z spontancem sem pa tako daleč da ti lahko povem kako to gre.Vsako jutro moraš dati kri in tako ti merijo estradiol in ko je dovolj velik 0,40 ti delajo uz dokler ni folikel tolik velik in sluznica dovolj debela da ti dajo stop, potem je punkcija in transfer.A ja vmes delaš še test za ovulacijo.Vse skupaj je zelo neboleče in manj živcev ti gre ker si že itap pripravljen na vse ali nič.
Pri zamrznjenčkih gre pa zelo podobno tako da morebiti pa rata.Zdej sta dve na kliniki ki jima je ratalo.Čiška gremo novim zmagam na proti.Javi se kaj.
PIKOVIT

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

ime za julijske otročke
katrinka

izberite katero vam je najbolj všeč

cesarčki in cesarične (16%)

bibike (11%)

sončki (37%)

julijančki in julije (18%)

žogobrčki in žogobrčice (6%)

zakladi (12%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!