|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolovilo
14.3.2006 16:57:42   
DEJANA
Dekleta, mogoče se vam bo zdelo moje vprašanje neumno, pa ga bom vseeno postavila...Sem v zadnjem mesecu nosečnosti in moje spolovilo res čudno izgleda - preveč kože, vse skupaj deluje zelo veliko... Seveda je to opazil tudi moj partner in sprejel kot znak nosečnosti, ki po porodu izgine. Povejte - imate tudi ve podobno izkušnjo? Malce me namreč skrbi, če se vse skupaj res 'vrne v normalno stanje'...HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolovilo
14.3.2006 17:03:35   
Jančika_
Midva temu rečeva "špehovka"user posted image . V prvi nosečnosti se mi je tudi pojavilo proti koncu, tokrat pa že okoli 10. tedna. Pojma nimam, čemu služi in zakaj pride do tega, ampak zgleda, da je normalno. Vse skupaj zgleda tako, kot da bi imela tam kake pol kile špeha čez naloženegauser posted image . Po porodu izgine, vsaj meni je po prvem.

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2006 17:04:56   
Anonimen
Ne sekiraj se .... moje je čudno že lep čas; verjetno vse te 'neprijetnosti' po nosečnosti izginejouser posted image  - tako vsaj pravijo.

Lepo se imej pa ne sekiraj se preveč;
sorry za anonimnost

(odgovor članu DEJANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2006 17:15:18   
DEJANA
Joj, tale forum je pa res ena lepa stvar, je človek takoj mirnejši...hvala dekleta!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2006 17:35:06   
Grascakinja
Ja, po porodu se zadeva "skrči" na normalno oz. še bolj "vitko" stanje. Vsaj pri meni se je, no. Edini del, v katerega sem shujšala user posted image ....

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2006 21:31:58   
Pupica
Hm...user posted image ...prvič slišim. Ne men se ni...no vsaj moj ni nič omenil, da bi se kaj tako čudežno spremenilouser posted image user posted image Al pa se je pa ne v taki veliki oz.opazni obliki.
Ampak jaz tut črte nisem imela(pigmetnacija) pa tut popi se mi ni okol obrniluser posted image tko da...

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2006 22:52:51   
lelaval
Jaz imam za seboj 3 nosečnosti, pa tudi prvič to slišim.  user posted image  Tudi moj user posted image  ni nič komentiral.
Pupic@, tudi jaz nisem imela črte nobenkrat (pa je niti pogrešala nisem) user posted image , popek pa se mi je vsakokrat lepo obrnil navzven. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2006 23:30:26   
Jančika_
Ko se je meni to naredilo v prvi nosečnosti, sem samo debelo gledala, ker nisem o tem še nikoli nič slišala. Potem pa je bilo tule gor nekaj govora in še malo sem povprašala naokoli in ugotovila, da je kar pogosto. Je pa res zelo hecno vse skupaj in tudi oprijete hlače zanjo biti problem (se že na daleč vidi, da imeš nekaj med nogamiuser posted image ). Sem pa zadnjič pri Pušenjaku prebrala, da imajo nekatere celo krčne žile na spolovilu med nosečnostjo in da je to normalno in potem mine. Svašta.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2006 14:04:54   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika
Je pa res zelo hecno vse skupaj in tudi oprijete hlače zanjo biti problem (se že na daleč vidi, da imaš nekaj med nogamiuser posted image ). Sem pa zadnjič pri Pušenjaku prebrala, da imajo nekatere celo krčne žile na spolovilu med nosečnostjo in da je to normalno in potem mine. Svašta.

Ja kaj a to zgleda kot bi imele, kako nej se izrazim enga user posted image med nogamiuser posted image Ne vem no...

Krčne žile...ja svašta, ko da ni dost da 9 mesecev trogamo tale žulj na trebuhuuser posted image user posted image user posted image

lelaval tut jaz nisem pogrešala črte, za popija sem pa nestrpno čakala na preobrat, pa ga ni bilouser posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2006 7:18:41   
puncica
Ma jst mam pa tam spodaj vse tako veliko user posted image , mah se mi zdi kot bi imela vse okol otečeno pa se sploh ne spomnem prvič da bi bilo tako. Mah jemljem to kot nekaj kar pride z nosečnostjo, ja itak, če ti otrok dol pritiska a ne. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?