|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolnost po porodu
18.7.2008 10:10:22   
nia5
Kdaj po porodu ste imele spolni odnos, kaj moram čakat na pregled? Minilo je osem tednov, čišče več nimam, dojim, G pa je bila na dopustu in se lahko komaj zdaj naročim na pregled. Midva pa že biuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolnost po porodu
18.7.2008 10:27:14   
MAŠKA
Pravijo, da je dobro šest tednov počakat. Torej že dva tedna zamujaš. Kar veselo v akcijouser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2008 11:44:28   
t*e*j*k*a
Mi smo počakali do prvega pregleda, da je G ugotovili če je vse v redu.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2008 11:44:50   
Tisana
Glede na to, da je minilo 6 tednov, da imaš željo, veselo na delo! Sama boš vedela oz. čutila, kako daleč lahko greš. Uživajta!PS: Mama Tisana svetuje: ne pozabta na kontracepcijo - jaz sem imela že po 6 tednih po porodu menstruacijo user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2008 12:04:10   
puncica
jaz mislim da ni nobene ovire da nebi, če se počutiš ok in je čišča končana. Tako da go for it.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2008 13:09:39   
Naja30
Počakala sva na prvi pregled, ki je bil ravno 6t po porodu.

Ti pa če se počutiš ok, kar go for it! user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2008 13:11:40   
želva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2008 13:13:23   
želva
Sam, da ne bosta razočarana.Men je bilo prvič, al kako nej rečem, drugič, ker prvič sploh ni šlo, boleče in neprijetno. Pol pa čim večkrat rekreirat, pa spet rata fino.user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2008 17:51:44   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Mi smo počakali do prvega pregleda, da je G ugotovili če je vse v redu.

enako. pa že tko me je blo mal strah kako bo, ampak se mi je zdel da če je G dal zeleno luč, pol ni panikeuser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2008 21:13:32   
Tisana
Ja, tud pri naju je bilo tako, da je kar mal časa trajal, da je blo po starem oz. še bulš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.7.2008 0:00:12   
Zofy
Če ti paše, če nimaš več čišče in če je minilo takoimenovahih zapovedanih 6 tednov, pol si pa kar privoščiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.7.2008 8:40:52   
pršut
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Sam, da ne bosta razočarana.Men je bilo prvič, al kako nej rečem, drugič, ker prvič sploh ni šlo, boleče in neprijetno. Pol pa čim večkrat rekreirat, pa spet rata fino.user posted image

user posted image . Enako.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2008 9:53:07   
amaya
Ja meni je bilo prvič, kot PRVIČ user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prav podoživljajla tiste boleče spomine user posted image .....no, potem pa gre....čeprav mene še vedno malo matra. Pa se prav sprašujem, če mi ni dal kakšnega šiva preveč user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.7.2008 17:30:02   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Pa se prav sprašujem, če mi ni dal kakšnega šiva preveč user posted image user posted image

To je baje za moške super! user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.