|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolni odnosi po HSG-JU
29.5.2005 16:21:21   
svetlana1
En pogovor sem zasledila med vami, kjer govorite o spolnih odnosih po HSG-ju. Jaz ga imam v četrtek 2.6. in so mi tudi odsvetovali prvi mesec po tem spolne odnose, ker je jajčece res obsevano in če bi slučajno prišlo do zanositve, bi lahko kaj bilo narobe s plodom. Kaj ve pravite? Mene je malo strah, če so mi odsvetovali :sloncek::sloncek::sloncek: se ne upam kar :sloncek::sloncek:, kaj če bi bilo potem res kaj narobe.

Svetlana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spolni odnosi po HSG-JU
29.5.2005 18:35:33   
saša24
pozdravljena!

tut js imam 2.6 hsg. imam ga v mb. pa ti?
glede spolnih odnosov: js bom počakala 3 dni potem bom pa veselo :sloncek: da čimprej rata!

(odgovor članu svetlana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spolni odnosi po HSG-JU
29.5.2005 19:27:33   
pipi1
Zdravo.

Sem bla v četrtek na HSG, pa moram povedat, da mi ni nobeden odsvetoval :sloncek:. Sem pa na MON zasledila odgovor na to temo.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=63429&t=63429

Neposredna povezava do sporočila: 3
   spolni odnosi po HSG-JU
29.5.2005 19:56:50   
marrusa

pipi1, ali so ti kaj ugotovili na hsg?
Danes je bila pri meni na kavi prijateljica,ki študira medicino in pravi,da ta preizkava ni dovolj zanesljiva in da jo bodo v prihodnosti verjetno opustili.
Jst imam hsg nasljednji petek,pa najraje sploh ne bi šla:(

Neposredna povezava do sporočila: 4
   spolni odnosi po HSG-JU
29.5.2005 20:16:34   
svetlana1
Saša24
ja sem že prebrala da imaš tudi ti hsg 2.6. in sem ti že hotla pisat pa sem potem zasledila da ga imaš v mb, jaz ga imam v lj. ob 9:00.
Želim ti da ti čimprej mine ta pregled, mene ga je kar mal strah, iz srede na četrtek pa verjetno ne vem če bom sploh kaj spala......
Svetlana

Neposredna povezava do sporočila: 5
   spolni odnosi po HSG-JU
29.5.2005 20:55:16   
Anitka
Punce nič se bat HSG-ja. Kar sproščene bodite pa bo. Ne bom rekla, da poseg ni neprijeten, a je za preživet (mene ni preveč bolelo). Mislite si, da je to le še en korak bližje :duda: Meni je bila najhujša lakota, zato si dajte v torbico kaj za pod zob.;);)

Pa srečno obema :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   spolni odnosi po HSG-JU
30.5.2005 9:38:40   
pipi1
marrusa

Nič se bat preiskave. Je res neprijetno, malo boli, ampak je en-dva-tri fertik. Mene je dva dni po hsgju še matralo -ptredvsem neprijeten občutek v trubušni votlini.
Glede izvidov - dobim jih ta teden po pošti in jih moram potem pokazat dr. Kovačevi. Sem mislila, da mi bodo po slikanju malo povedali, kaj se je vidlo, pa nobeden niti besedice. Tudi glede :sloncek: nič. Sva pač na lastno odgovornost 3 dan po hsgju. Mogoče bo pa ratala :duda:.

lp, pipika

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?