Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
spolni odnosi po HSG-JU 29.5.2005 18:35:33
|
|
|
|
saša24
|
pozdravljena! tut js imam 2.6 hsg. imam ga v mb. pa ti? glede spolnih odnosov: js bom počakala 3 dni potem bom pa veselo :sloncek: da čimprej rata!
|
|
|
|
spolni odnosi po HSG-JU 29.5.2005 19:56:50
|
|
|
|
marrusa
|
pipi1, ali so ti kaj ugotovili na hsg? Danes je bila pri meni na kavi prijateljica,ki študira medicino in pravi,da ta preizkava ni dovolj zanesljiva in da jo bodo v prihodnosti verjetno opustili. Jst imam hsg nasljednji petek,pa najraje sploh ne bi šla:(
|
|
|
|
spolni odnosi po HSG-JU 29.5.2005 20:16:34
|
|
|
|
svetlana1
|
Saša24 ja sem že prebrala da imaš tudi ti hsg 2.6. in sem ti že hotla pisat pa sem potem zasledila da ga imaš v mb, jaz ga imam v lj. ob 9:00. Želim ti da ti čimprej mine ta pregled, mene ga je kar mal strah, iz srede na četrtek pa verjetno ne vem če bom sploh kaj spala...... Svetlana
|
|
|
|
spolni odnosi po HSG-JU 29.5.2005 20:55:16
|
|
|
|
Anitka
|
Punce nič se bat HSG-ja. Kar sproščene bodite pa bo. Ne bom rekla, da poseg ni neprijeten, a je za preživet (mene ni preveč bolelo). Mislite si, da je to le še en korak bližje :duda: Meni je bila najhujša lakota, zato si dajte v torbico kaj za pod zob.;);) Pa srečno obema :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?