Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
spolni odnosi mesec pred porodom 11.3.2005 23:00:06
|
|
|
|
babylove
|
Po moji vednosti sperma vsebuje neko sestavino, ki povzroči mehčanje materničnega vratu in posledično lahko sproži zgodnejši porod. Zato: s kondomom ali pa pazit, da ne bo noter šlo. Orgazem pa verjetno ne škodi; nekje sem prebrala celo, da krčenje mišic malemu paše, kot ena fajn masaža.
|
|
|
|
spolni odnosi mesec pred porodom 12.3.2005 8:00:14
|
|
|
|
komar
|
hoj, mi smo pa cist do konca in je blo ful lepo...ce je nosecnost rizicna ni dobro, drugace pa zelo priporocljivo...nc bat. j:kuza:
|
|
|
|
spolni odnosi mesec pred porodom 12.3.2005 10:38:52
|
|
|
|
urši77
|
Meni pa vsi trobijo ravno nasprotno - da so spolni odnosi na koncu nosečnosti zelo dobrodošli:) Ravno zaradi sperme, ki vsebuje neke encime za mehčanje mater.vratu in tako lepše odpiranje. Pa tudi orgazem otročku vse prej kot škoduje, saj ga orgazmično krčenje maternice nežno zaziblje in pa se ugodno vpliva nanj izločanje endomorfinov, ki se izločajo ob orgazmu. Torej - veselo na delo:sloncek:
|
|
|
|
spolni odnosi mesec pred porodom 12.3.2005 10:47:25
|
|
|
|
Naja31
|
Ojla, v soli za starse so rekli, da naj bi se :sloncek: izogibali v zadnjih sestih tednih pred PDP. Razen ce zelis sproziti porod, potem so priporocljivi. Lp, Naja
|
|
|
|
spolni odnosi mesec pred porodom 12.3.2005 12:58:15
|
|
|
|
KMALU
|
Tale primer je malo hecen, a vseeno. :) Ko je bila Raichel pri Prijateljih ( serija ;) ) noseca in je dojencek zamujal, so ji priporocili da seksa. Tako da zgleda, da ni priporocljivo, saj lahko sprozi porod...
|
|
|
|
spolni odnosi mesec pred porodom 12.3.2005 16:11:25
|
|
|
|
lol
|
Jaz sem do konca.Kokr ti paše.
|
|
|
|
spolni odnosi mesec pred porodom 12.3.2005 21:27:15
|
|
|
|
bskrle
|
Poznam eno, ki je do konca, pravzaprav je po spolnih odnosih dobila popadke in šla rodit! Jaz sem tako in tako morala mirovat!
|
|
|
|
spolni odnosi mesec pred porodom 12.3.2005 22:19:27
|
|
|
|
KMALU
|
Kako pa je to, ko moras mirovat? Ti je bilo tezko zdrzat? Koliko casa pa si morala biti "nedejavna"?
|
|
|
|
spolni odnosi mesec pred porodom 14.3.2005 21:49:27
|
|
|
|
mmetel6
|
Jaz sem tudi slišala, da seks lahko sproži porod. Ker sem bila tudi jaz vse bližje roku brez kakršnih koli znakov, smo prakticirali vse; od hoje po stopnicah, plavanja, seksa, celo kolesarila sem pet dni čez rok (kakšen kilometer, da ne bo pomote!). Pomagalo pa ni nič! Potem pa sem celo popoldne ležala od vročine (zunanje - poletje 2003) in ko sem vstala, mi je začela odtekat voda. Kaj je pomagalo pa ne vem. "Pecelj je dozorel.":) Po moje vprašaj G za nasvet. Če nimaš nobenih težav, si lahko aktivna do zadnjega dne. Poznam eno, ki je takoj po seksu šla rodit. LP, Marjeta
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?