|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolni odnosi mesec pred porodom
11.3.2005 21:39:30   
sasna
hojla! mene zanima, ce katera ve kako je s spolnimi odnosi v zadnjem mesecu? So lahko običajni in enako pogosto? A je kaksna nevarnost, da zaradi orgazma sprožiš popadke?
hvala vsem, pa srečno!:duda:8)
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.3.2005 23:00:06   
babylove
Po moji vednosti sperma vsebuje neko sestavino, ki povzroči mehčanje materničnega vratu in posledično lahko sproži zgodnejši porod. Zato: s kondomom ali pa pazit, da ne bo noter šlo.
Orgazem pa verjetno ne škodi; nekje sem prebrala celo, da krčenje mišic malemu paše, kot ena fajn masaža.

(odgovor članu sasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2005 8:00:14   
komar
hoj, mi smo pa cist do konca in je blo ful lepo...ce je nosecnost rizicna ni dobro, drugace pa zelo priporocljivo...nc bat.

j:kuza:

(odgovor članu sasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2005 10:38:52   
urši77
Meni pa vsi trobijo ravno nasprotno - da so spolni odnosi na koncu nosečnosti zelo dobrodošli:) Ravno zaradi sperme, ki vsebuje neke encime za mehčanje mater.vratu in tako lepše odpiranje. Pa tudi orgazem otročku vse prej kot škoduje, saj ga orgazmično krčenje maternice nežno zaziblje in pa se ugodno vpliva nanj izločanje endomorfinov, ki se izločajo ob orgazmu.
Torej - veselo na delo:sloncek:

(odgovor članu sasna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2005 10:47:25   
Naja31
Ojla,

v soli za starse so rekli, da naj bi se :sloncek: izogibali v zadnjih sestih tednih pred PDP. Razen ce zelis sproziti porod, potem so priporocljivi.

Lp, Naja

(odgovor članu sasna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2005 12:58:15   
KMALU
Tale primer je malo hecen, a vseeno. :)
Ko je bila Raichel pri Prijateljih ( serija ;) ) noseca in je dojencek zamujal, so ji priporocili da seksa. Tako da zgleda, da ni priporocljivo, saj lahko sprozi porod...

(odgovor članu sasna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2005 16:11:25   
lol
Jaz sem do konca.Kokr ti paše.

(odgovor članu sasna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2005 21:27:15   
bskrle
Poznam eno, ki je do konca, pravzaprav je po spolnih odnosih dobila popadke in šla rodit!
Jaz sem tako in tako morala mirovat!

(odgovor članu sasna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2005 22:19:27   
KMALU
Kako pa je to, ko moras mirovat? Ti je bilo tezko zdrzat? Koliko casa pa si morala biti "nedejavna"?

(odgovor članu sasna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2005 21:49:27   
mmetel6
Jaz sem tudi slišala, da seks lahko sproži porod. Ker sem bila tudi jaz vse bližje roku brez kakršnih koli znakov, smo prakticirali vse; od hoje po stopnicah, plavanja, seksa, celo kolesarila sem pet dni čez rok (kakšen kilometer, da ne bo pomote!). Pomagalo pa ni nič! Potem pa sem celo popoldne ležala od vročine (zunanje - poletje 2003) in ko sem vstala, mi je začela odtekat voda. Kaj je pomagalo pa ne vem. "Pecelj je dozorel.":)
Po moje vprašaj G za nasvet. Če nimaš nobenih težav, si lahko aktivna do zadnjega dne. Poznam eno, ki je takoj po seksu šla rodit.
LP, Marjeta

(odgovor članu sasna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2005 22:15:26   
Zea
spolne odnose imaš lahko tudi v zadnjem mesecu nosečnosti, če seveda ni rizična. sperma pospeši porod, le če se je že začelo dogajati. no jaz sem rodila 8 dni po roku pa tudi seks ni pomagal (so mi potem v porodnišnici sprožili), no ja škodilo pa tudi ni!

(odgovor članu sasna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?