Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 10:08:41
|
|
|
|
Volga
|
Vzdržnost vseh 9 mesecev nosečnosti, pa še šest tednov potem.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 10:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Vzdržnost vseh 9 mesecev nosečnosti, pa še šest tednov potem. Sodeč po sosednji temi pa tudi pred zanositvijo samo.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 10:13:12
|
|
|
|
kristinaj
|
moški so pa res ena čudna bitja ma kej se boji da ga bo v čelo ruku :=)) ...... in potem pride otrok ven in potrka očetu po čelu in reče :"paše a?!! ":=))))
|
|
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 10:48:54
|
|
|
|
bučkabb
|
seveda lahko seksata no, sam če imaš kakšne težave in ti je sexs odsvetoval gin. pol ne, drgač pa komot v akcijo.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 10:53:41
|
|
|
|
biga
|
Če vama paše, komot, pri nama ni šlo, ker nama je ginekologinja odsvetovala. Imela sem nizko ležečo posteljico in sem bila od 4. meseca na bolniški. Sem morala počivat, pa tudi spolne odnose sva opustila.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 10:56:59
|
|
|
|
Tejchy
|
moški so pa res ena čudna bitja ma kej se boji da ga bo v čelo ruku :=)) ...... in potem pride otrok ven in potrka očetu po čelu in reče :"paše a?!! ":=)))) Če ti spolnih odnosov ni prepovedala G, zaradi kakih komplikacij, pol lahko kamot.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 11:48:03
|
|
|
|
stellam
|
zakaj pa ne. midva sva imela spolne odnose pa je z otrokom vse vredu. res pa da po porodu počakajta vsaj šest tednov.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 12:46:57
|
|
|
|
srki
|
Če je tako nesiguren, pa ti tudi, najboljše, da ga pelješ s sabo, ko greš na naslednji pregled, pa naj se na lastna ušesa prepriča, kaj mu bo G rekel.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 13:02:23
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy moški so pa res ena čudna bitja ma kej se boji da ga bo v čelo ruku :=)) ...... in potem pride otrok ven in potrka očetu po čelu in reče :"paše a?!! ":=)))) Če ti spolnih odnosov ni prepovedala G, zaradi kakih komplikacij, pol lahko kamot. IZVIRNO SPOROČILO: srki Če je tako nesiguren, pa ti tudi, najboljše, da ga pelješ s sabo, ko greš na naslednji pregled, pa naj se na lastna ušesa prepriča, kaj mu bo G rekel. No saj so ti vse predhodnice napisale
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 13:16:47
|
|
|
|
BUŠICA
|
jaz pa bi in moj tudi-pa ne gre! skoz me boli pa ni nič narobe. ne vem kak bom rodila!
|
|
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 14:47:01
|
|
|
|
karin412
|
Kaj pa te boli Bušica-ker za suho nožnico obstaja en gel, je fajn tudi za po porodu, ker če dojiš, so hormoni še vedno mal zmešani. Spolnost je fajn na koncu-ko pomaga semenska tekočina odpirat maternični vrat oz.mehčat, lahko dobiš popadke, kar je proti koncu dobrodošlo, da naravno rodiš. Recimo če si pa nagnjena k splavu, potem se odsvetuje, ali če imaš nizko ležečo posteljico.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 14:53:21
|
|
|
|
BUŠICA
|
ravno to,suha nožnica. pa gel tudi imava,ampak me peče G pa pravi da je vse ok.
|
|
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 16.4.2008 18:33:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
seveda lahko seksata no, sam če imaš kakšne težave in ti je sexs odsvetoval gin. pol ne, drgač pa komot v akcijo. SE PODPIŠEM!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: spolni odnosi med nosečnostjo 17.4.2008 13:24:29
|
|
|
|
jana84
|
ha, midva bi, pa ne "smeva", oziroma namaje G odsvetovala, ker je zadnja stena posteljice čez maternično ustje. In sedaj čakamo naslednji pregled, ko upava da dobiva zeleno luč...Je kar hudo čakat ... Človek začne mal pogrešati... Če pa ni nič narobe pa brez zadržkov...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2008 14:43:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?