|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolni odnosi med nosečnostjo
16.4.2008 10:05:54   
jesensko listje
Pozdravljene!
Kolikor jaz vem s spolnimi odnosi med nosečnostjo ni nič narobe. Moj mož pa ni popolnoma prepričan, če je to dobro za otroka. Sedaj sem tudi jaz v dvomih. Lahko poveste kaj več o tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolni odnosi med nosečnostjo
16.4.2008 10:08:41   
Volga
Vzdržnost vseh 9 mesecev nosečnosti, pa še šest tednov potem.

(odgovor članu jesensko listje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2008 10:09:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
Vzdržnost vseh 9 mesecev nosečnosti, pa še šest tednov potem.

Sodeč po sosednji temi pa tudi pred zanositvijo samo.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2008 10:13:12   
kristinaj
moški so pa res ena čudna bitja ma kej se boji da ga bo v čelo ruku :=))  ...... in potem pride otrok ven in potrka očetu po čelu in reče :"paše a?!! ":=))))

Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2008 10:48:54   
bučkabb
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda lahko seksata no, sam če imaš kakšne težave in ti je sexs odsvetoval gin. pol ne, drgač pa komot v akcijo.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2008 10:53:41   
biga
Če vama paše, komot, pri nama ni šlo, ker nama je ginekologinja odsvetovala. Imela sem nizko ležečo posteljico in sem bila od 4. meseca na bolniški. Sem morala počivat, pa tudi spolne odnose sva opustila.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2008 10:56:59   
Tejchy
moški so pa res ena čudna bitja ma kej se boji da ga bo v čelo ruku :=)) ...... in potem pride otrok ven in potrka očetu po čelu in reče :"paše a?!! ":=))))

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Če ti spolnih odnosov ni prepovedala G, zaradi kakih komplikacij, pol lahko kamot.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2008 11:48:03   
stellam
zakaj pa ne. midva sva imela spolne odnose pa je z otrokom vse vredu. res pa da po porodu počakajta vsaj šest tednov.

Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2008 12:46:57   
srki
Če je tako nesiguren, pa ti tudi, najboljše, da ga pelješ s sabo, ko greš na naslednji pregled, pa naj se na lastna ušesa prepriča, kaj mu bo G rekel.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2008 13:02:23   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

moški so pa res ena čudna bitja ma kej se boji da ga bo v čelo ruku :=)) ...... in potem pride otrok ven in potrka očetu po čelu in reče :"paše a?!! ":=))))

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Če ti spolnih odnosov ni prepovedala G, zaradi kakih komplikacij, pol lahko kamot.
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Če je tako nesiguren, pa ti tudi, najboljše, da ga pelješ s sabo, ko greš na naslednji pregled, pa naj se na lastna ušesa prepriča, kaj mu bo G rekel.

No saj so ti vse predhodnice napisale

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.4.2008 13:16:47   
BUŠICA
jaz pa bi in moj tudi-pa ne gre! skoz me boli pa ni nič narobe. ne vem kak bom rodila!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2008 14:47:01   
karin412
Kaj pa te boli Bušica-ker za suho nožnico obstaja en gel, je fajn tudi za po porodu, ker če dojiš, so hormoni še vedno mal zmešani.

Spolnost je fajn na koncu-ko pomaga semenska tekočina odpirat maternični vrat oz.mehčat, lahko dobiš popadke, kar je proti koncu dobrodošlo, da naravno rodiš. Recimo če si pa nagnjena k splavu, potem se odsvetuje, ali če imaš nizko ležečo posteljico.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.4.2008 14:53:21   
BUŠICA
ravno to,suha nožnica. pa gel tudi imava,ampak me pečeuser posted image  G pa pravi da je vse ok.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.4.2008 18:33:41   
Soncnica Sandra ***
seveda lahko seksata no, sam če imaš kakšne težave in ti je sexs odsvetoval gin. pol ne, drgač pa komot v akcijo.

SE PODPIŠEM!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2008 13:24:29   
jana84
ha, midva bi, pa ne "smeva", oziroma namaje G odsvetovala, ker je zadnja stena posteljice čez maternično ustje. In sedaj čakamo naslednji pregled, ko upava da dobiva zeleno luč...Je kar hudo čakat user posted image ... Človek začne mal pogrešati...
Če pa ni nič narobe pa brez zadržkov...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 14:43:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.4.2008 15:31:39   
Inigo
bušica -pri nas je isto... posušamo... ma ne gre! boli ko hudč. od začetka še gre, pol pa naenkrat začne bolet in je veselja konec... pa tudi pri nas je vse "normalno".

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?