|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolni odnosi
21.2.2008 17:32:21   
valery27
mene pa zanima kdaj lahko zacnes met spolne odnose ka 10.2 sem rodila ljubkega fanteka marka vse vredu razen umetne popadke so mi dali pa sivana sem bila drugace pa je bil porod cist ok in lahek sam sivanje pa boli...sedaj sem doma in sem prav vesela da sem postala mamica..user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolni odnosi
21.2.2008 17:34:35   
katra55
Priporočljivo je da počakaš do prvega G pregleda (6 tednov), ali pa vsaj toliko da se čišča konča.

(odgovor članu valery27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2008 17:43:01   
ROŽICI
ti pa res hitro razmišljaš že o spolnosti...user posted image lepo
jaz še kake 2 mes. ko sem rodila nisem.user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2008 18:02:04   
Naja30
Jaz sem počakala na prvi pregled pri G.

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2008 18:24:44   
toli
Tvoj pikec ima pa na isti dan rd kot jaz,sami fajn ljudje.
No kar se pa tiče vprašanja,mi smo po nekje petih tednih,ko se je čišča končala.

"Iskrenost v prijateljstvu mi je tako sveta kot večni zakon."

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2008 18:46:34   
mateyka
men je moja babica rekla, da lahko po porodu seksaš kadarkoli ti paše, če se ok počutiš tam dol. samo, če maš čiščo moraš met nujno kondom - v tem času si ful občutljiva in ti lahko povzroči vnetej navadna bakterija, ki ti, ko boš spet mela normalno menstruacijo ne bi nič naredila (bakterije, ki jih že maš se lahko ful namnožijo v tem obdobju). torej, če maš kondom je ok kadarkoli - sej sebe dost dobro poznaš. no, tok o tem pravjo švedi.. user posted image

(odgovor članu toli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2008 23:44:06   
Polonca s piko
Sem mela hudič s šivi (so se mi zagnojil), zato sem rajš počakal na prvi pregled. Pa mi je G rekla, naj kar začnea poskušat. POSKUŠAT! Sem že vedla kuk je ura. Ko me je pa pregleda in me je že na pregledu ful bolel mi je blo pa čiiiist jasno. Po prvem seksu me je še ene 20 minut bolel za znort, pol pa nehal, kt bi odrezu.

Ma, sm ga prosila v nosečnosti, de bi kej... pa ni hotu, zdej bi pa on, pa mene nč kej preveč nima... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2008 8:01:32   
N.SI
Polonca s piko: saj bo... pusti času čas... če ti misel na odnose ne vzbuja pravih občutkov, se pač ne sili...

Moja kolegica, ko je rodila, ji ni bilo do osnosov (prvo je bila šivana, težek porod, okrog otroka je sama letala...) kar nekaj mesecev... sicer ji je dragi nakazoval svojo potrebo in mu je kar štručko ponudila, naj se z njo ukvarja... pa malo-po-malo je njej misel na bolečino poustila in po 3-eh mesecih sta imela odnose...  pa še to bolj "zaradi njega" ampak potem se je pa tudi njej odprlo user posted image

Jaz pa še nimam izkušenj... Sem šele v 7.tednu user posted image

(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2008 11:32:34   
bsasab
No midva sva tudi pocakala do prvega G pregleda in mko mi je G dala zelo luc, sva sla pa takoj "v akcijo", hvala bogu me ni nic bolelo, se boljse je bilo kot prej..., tako da jaz ti svetujem da pocakas do G pregleda, ce pa je nuja in sla velika (pa seveda nimas vec cisce) pa kr "veselo na delo"user posted image user posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?