Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spolna aktivnost po porodu - kdaj? 16.11.2006 11:43:46
|
|
|
|
mala
|
če se dobro počutiš pomoje ne bi bilo nč narobe-sicer midva sva tud kar hitro začela vendar ne z rednimi spolnimi odnosi, sva poskušala biti kar se da vzdržna in čimmanjkrat do prvega pregleda-potem pa ko je bilo vse o.k. veselo v akcijo
|
|
|
|
RE: spolna aktivnost po porodu - kdaj? 16.11.2006 13:18:50
|
|
|
|
petraz
|
Ko boš pripravljena.... pa stopi v akcijo. Mislim, da je že čas.... tudi jaz nisem bila nič šivana, pa.... tam po treh tednih....
|
|
|
|
RE: spolna aktivnost po porodu - kdaj? 16.11.2006 14:16:43
|
|
|
|
sisi80
|
Ti kar daj brez skrbi. Uživaj, dokler lahko in dokler imaš lušte.
|
|
|
|
RE: spolna aktivnost po porodu - kdaj? 16.11.2006 15:21:57
|
|
|
|
altati
|
tudi sama nisem bila nič šivana, čišče ni bilo več in smo 19.dan po porodu šli v akcijo ...problemov ni bilo in je prav pasalo
|
|
|
|
RE: spolna aktivnost po porodu - kdaj? 17.11.2006 11:11:18
|
|
|
|
najina pikica*
|
jst sm do prvega henki-penkija počakala,da mi je dala g. zeleno luč...to je bilo približno 6teden po rojstvu...pol pa v napad!
|
|
|
|
RE: spolna aktivnost po porodu - kdaj? 2.12.2006 9:51:13
|
|
|
|
atanja
|
Kaj pa če si šivan? Baje da potem pri odnosih še nekaj časa čutiš šive? Je to res?
|
|
|
|
RE: spolna aktivnost po porodu - kdaj? 2.12.2006 14:16:40
|
|
|
|
x_srečka_x
|
ATANJA sem bila šivana pa še zdaj čutim kot bi me skelelo ampak samo na začetku drugače pa nič. Midva sva šla v akcijo šele po 6tednih, saj je tudi čišča trajala natanko 6tednov. LP
|
|
|
|
RE: spolna aktivnost po porodu - kdaj? 7.12.2006 20:30:58
|
|
|
|
Enchantress
|
Midva sva po petih tednih skočila v akcijo Se je meni že kar mešalo, mojemu pa tudi Če se ok počutiš, potem pa kar
|
|
RE: spolna aktivnost po porodu - kdaj? 7.12.2006 20:44:21
|
|
|
|
Sonrisa
|
Midva sva tudi počakala do pregleda, potem pa šla v akcijo. Sem bila pa šivana in je bilo, kot da bi še enkrat izgubila nedolžnost. Bolelo me je potem še nekaj časa, ampak se je dalo preživeti.
|
|
|
|
RE: spolna aktivnost po porodu - kdaj? 13.12.2006 18:54:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ne vem, zakaj sploh grem brat te zadeve ; potem sem pa cela nervozna in se obremenjujem - a veš kaj je to 5tednov
|
|
|
|
RE: spolna aktivnost po porodu - kdaj? 7.1.2007 16:20:48
|
|
|
|
majas
|
Ja midva sva poskusila točno po 6tednih pa sem bila zelo zelo šivana. Bolelo me je ko potem pa sem še zakrvavela malo Zdaj si sploh ne upam nič pa še voljo sem izgubila ker me je vse groza te bolečine. Jutri pa imam prvi pregled in jaz upam da bo vse ok in ko berem kako dolgo še ene boli pa me res postane strah ker bom jaz sigurno na istem...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?