|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol otroka
15.5.2006 20:51:12   
tanja matoh
user posted image Pozdravljene punce
Mene pa zanima če se je kateri od vas zgodilo da so ji napačno napovedali spol otroka.Jaz sem tretjič noseča vendar tako močnega občutka da nosim punčko nisem imela v prvih dveh nosečnostih.Vendar pa sem danes izvedela da bomo imeli še enega fanta.To bo četrti fant pri naši hiši(enkrat sem imela dvojčka).Lahko da me je občutek varal in je samo močna želja po punčki.Saj ni nič narobe če je zopet fant vseeno pa me zanimajo vaše izkušnje.
Hvala vsem za odgovoreuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol otroka
16.5.2006 8:24:28   
pupika
Ja pri ženi od mojega bratranca so rekli, da bodo imeli fantka in so bili vsi veseli, ker imajo doma že dve punčki. No in kasneje se jima je porodila še ena punčka. Sem rekla, saj če se zmotijo, da rečejo, da bo punčka in je potem fantek že, ampak da pa rečejo, da je fantek, pa je potem punčka, to pa še nisem slišala. Potem sem malo premišljevala in je G verjetno popkovino zamenjal za lulčka. Eni G povejo za spol, če se vidijo tudi moda, drugače pa rečejo da se ne vidi.

(odgovor članu tanja matoh)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2006 8:30:44   
mala maja
dobrodošla v klubu.user posted image user posted image

doma mamo  tri fante user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

men so pri drugem rekli trije različni da bo user posted image  pa je šel z nogicam naprej pa je prvom pokazal luleka user posted image user posted image user posted image

Pri tetjem nisem hotla vedt pa se je zagovorila. Vprašala me je kaj mamo doma, ko pa sem ji rekla da dva fanta je pa rekla, ja pol boste mel pa nogometno ekipo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sem še vseeno mislila da bo pupa, pa sem vaskega zdravnika k mi je delal UZ spraševala kaj bo apa vsak je rekel user posted image  pa ga mamo.

Jih ne zamenjam za nobeno pupo user posted image  na svetu. Čeprav želja po njej ostaja.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2006 9:19:34   
Anonimen
pozdravček!

tudi jaz sem si močnooooo močno želela pupo, ampak sem imela vseeno občutek da je fantek (od prvih brcik naprej sem enostavno vedela da imamo lulčka). na morfologiji so mi z 60% vrjetnostjo napovedali fantka, ker je barabica tiščala noge skupaj. no, pred nekaj tedni pa so vsa upanja da je mogoce kljub temu pupa ugasnila, ker imam slikico s tako jasnim lulckom da je vsako filozofiranje odveč.
no, kar sem hotela povedat je to, da lahko želja zakrije instinkt, ampak pri meni se to ni zgodilo.

no, zdaj si pa sploh ne predstavljam več, da bi čakali pupo. mamo že največjega razvajenca na svetu čeprov bo še kakšen mesec v trebuščku

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2006 9:47:05   
zoya24
Moji kolegici so napovedovali od 20 tedna naprej fantka, sedaj imajo pa punčko. Včasih se tudi zmotijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2006 19:19:11   
frrrr
tudi ženi mojega sodelavca so napovedali fantka, pa sta dobila punčko... slišala sem pa še za več takšnih primerov... in večinoma se zmotijo pri napovedi fantkov -> rodijo se pa punčke user posted image
držim pesti, da so se pri tebi zmotili in nosiš zdravo punčko !

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2006 22:11:06   
Bonnie_RR
Jaz poznam eno, ki so ji vso nosečnost napovedovali punčko in še eno uro pred porodom so ji to potrdili.
No, rodil se je fantek!user posted image

Si pa sploh ne predstavljam, kakšen šok mora to biti... Imam raje, da me do konca muči radovednost, kot pa da mi narobe povejo spol...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2006 7:26:19   
majas
joj mene je tudi strah da se zmotijo... Poznam že take primere ja...so bili veliki bogataši,dobili bi naj fantka...soba je bila res vsa v modrem, ampak res do pokice na tančo,vsega kar si poželiš..in potem šok...rodila se je punčka. Ampak se ponavadi največkrat zmotijo glede fantkov-ker se spolni ud tako rzvije-nel+kaj štrlečega imajo naši user posted image potem pa pri punčkah smukne notri, pri fantkih pa zraste še malo gor in se poveže...sem gledala dokumentarec in iz tega domnevam...hm...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2006 9:14:53   
tanja matoh
user posted image zelo sem vesela da ste mi odpisale in mi dale vedeti da mogoče pa upanje še obstaja.Saj ne bi bilo nič narobe če bi  bil še en lulček več pri hiši,glih tako ga bova imela z možem rada tako kot imava prve tri sinove ampak vseeno bi bilo lepo da bi bila še kakšna predstavnica ženskega spola z mano v hiši.user posted image Še moj sin ki je 6 let star mi je zadnijč rekel da upa da bomo dobili sestrico ker so žetrije fantje pri hiši.user posted image ne glede na vse bom še vedno vesela vaših izkušenj.
Lepo se imejte

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?