|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol otroka
11.9.2009 21:50:32   
mebesa
ojla
že precej časa nazaj sem brala na forumu, da se da preračunati, kdaj spočeti punčko in kdaj fantka. taktar sem neki osebi pisala in mi je prav povedala, da bom dobila punčko, bila sem  že noseča, pa sem ji povedala datum spočetja (slučajno sem točno vedela). zdaj pa me zanima, če mi lahko kdo pove, kdaj naj zanosim za fantkauser posted image user posted image user posted image . ne vem več imena te gospe, mogoče veste ve, drage mame. hvala in lep danuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol otroka
11.9.2009 22:01:19   
CatJa
Saj se samo hecaš, a ne?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu mebesa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2009 22:20:53   
tiana
nekatere si samo želimo otroka, nekatere bi pa še spol izbiraleuser posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2009 22:56:18   
pomar*ANČA*
jaz ne bom utrujala s tem, da je res vseeno katerega spola je otrok... samo povedala ti bom recept za katega sem slišala jaz. če vem napačnega naj me jagodka popravi, ona to malce bolje ve user posted image . uglavnem fantka se naredi dan pred in dan po ovulaciji, ostale dni je ¨prepovedano¨ delati na otroku, punčko pa vse ostale dni, le okoli ovulacije si je potrebno vzeti pavzo.

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2009 23:05:17   
Onasiss
Sem istega mnenja kot vse predhodnice. Če pa te že zanima...

http://www.bambino.si/spol_otroka_po_kitajski_karti

So what....

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2009 23:09:01   
črticaa
fantek je če je mel očka takrat ko sta ga spočela na nogah nogavice,...ali pa če ješ velikkkkk banan med nosečnostjouser posted image user posted image

to so men govoril

sam pomoje da pr nama ni blo ne eno ne drugouser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2009 23:14:59   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

jaz ne bom utrujala s tem, da je res vseeno katerega spola je otrok... samo povedala ti bom recept za katega sem slišala jaz. če vem napačnega naj me jagodka popravi, ona to malce bolje ve user posted image . uglavnem fantka se naredi dan pred in dan po ovulaciji, ostale dni je ¨prepovedano¨ delati na otroku, punčko pa vse ostale dni, le okoli ovulacije si je potrebno vzeti pavzo.

Jaz sem slišala takole...semenčice moškega spola so hitrejši plavalci, zato je potrebno seksati med samo ovulacijo. Semenčice, ki nosijo ženske kromosome pa so počasnejše ampak bolj vzdržljive, zato je treba posteljne aktivnosti početi kak dan pred samo ovulacijo.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2009 8:33:33   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

Jaz sem slišala takole...semenčice moškega spola so hitrejši plavalci, zato je potrebno seksati med samo ovulacijo. Semenčice, ki nosijo ženske kromosome pa so počasnejše ampak bolj vzdržljive, zato je treba posteljne aktivnosti početi kak dan pred samo ovulacijo.

Ja tole je sicer res ampak mislm da je bolj važno da je otrok zdrav ne pa kakšnega spola je!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2009 9:00:03   
kalypso
o ljubi bog... kam smo prišli user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.9.2009 9:54:39   
Žaži
Sicer sem mnenja kot večina, ampak če že odgovor iščeš je res nekaj na temu, da deklice delaš pred ovulacijo, fantke pa točno na dan ovulacije in razlogov, ki so ti jih že druge naštele.

Upam samo, da če zanosiš in ugotovite, da je punčke ne bo zato ognja v strehi, ker je spol taaaako pomembenuser posted image .

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2009 9:54:52   
maruscha
ojoj

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.9.2009 10:11:05   
Erdbeere
To so res metode ja, samo če pa uspe imaš pa 50% možnosti....meni je bolj kot spol važno, da je otrok zdrav in ne katerega spola je.

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.9.2009 10:53:16   
Kliki
no ja sej te ne obsojam samo meni se zdi to grozno da bi še spol izbirala. Komaj čakam da bom zanosila pa mi je vse eno a bo punčka ali pa fant samo da bo z njo/njim vse OK.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.9.2009 11:33:50   
moglan
ŠE MOJE MNENJE:

Itak da je pomembno to, da je otrok zdrav, ampak če nimaš problema z zanositvijo, se lahko ob spočetju na ta račun tudi malo zabavaš, vsaj midva sva se in ratalo je (prakticirala sva tisi nasvet z ovulacijo in hitrimi in nehitrimi plavalci :))). Ne rabite biti vsi tako zategnjeni, življenje je lepo, če ga tako živiš.

Še v razmislek. Vsi pravite, ni važno, katerega spola je, jaz si samo želim zdravega otročka. Tudi v tej želji je malo morbidnosti, kaj pa če ne bo zdrav. A potem ga pa ne boš imela rada? Samo v razmislek tistim, ki samo obsojajo, če si nekdo želi dve punčki, drug parček, tretji 4 fantke, osmi dva fantka, itd

Pa brez zamere in polivanja gnojnice. Sto ljudi, sto čudi.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.9.2009 12:42:29   
mebesa
ejla, moglan, ful ti hvala za tvoje odlično zrelo razmišljanje, sva popolnoma na isti valovni, točno to si napisala, kar sama mislim. No, ostalim tudi hvala za floskule in moraliziranjeuser posted image user posted image ... res sem HB brez težav zanosila in srečno rodila dve deklici, srčki, ki vsak dan sproti osrečujeta, glih prav jezita,... sicer pa delam z osebami z motnjami v duševnem in telesnem razvoju že dosti let, z njimi uživam, jih imam rada, s starši zelo tesno sodelujem in mislim, da kar dobro čutim, kaj je njihova bolečina,... tako da raje ne mi o zdravem ali bolnem otroku, to šteka žal le moglan izmed teh, ki ste odgovarjaleuser posted image user posted image user posted image . z možem sva si vedno želela (le) dve deklici, ker sama živiva, imama odgovorne službe, podiplomca,... ampak, ne vem zakaj, spet naju 'mika' in že razmišljava o še enem, ma čez kakšno leto in res bi se poigrala malo s tistimi dnevi, da vidiva, če kaj deluje. itak da bova otročka vesela, kot vsakega doslej, pa tudi če bo bolan, ga ne bova 'zaprla v zavod'. ej, halo??? Razmišljajte malo o tem, kar vas moglan sprašuje.
in res vsem, ki si želite in matrate za otročka, naj bo B na vaši strani, sprostite se, uživajte, preusmerite misli drugam ob delanju otroka in vzljubite vsakega, naj bo fantek ali punčka, naj bo zdrav ali malo manj, tudi takšni morajo biti sprejeti in vključeni v družbo. veliko prijateljic in sodelavk imam, ki so se matrale, zdravile,... tudi rodile z DS, pomagam jim kolikor želijo. mnoge so zdaj srečke nosečke, mnoge že zibajo,... Tako da, ne obupat, sproščeno vztrajajte, srečno!!

(odgovor članu moglan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.9.2009 21:53:08   
krtek 1
Vsaka mama si po tiho (ali naglas) želi določen spol otroka,če ne prvič pa sigurno drugič.

(odgovor članu mebesa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.9.2009 22:13:25   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

fantek je če je mel očka takrat ko sta ga spočela na nogah nogavice,...ali pa če ješ velikkkkk banan med nosečnostjouser posted image user posted image

to so men govoril

sam pomoje da pr nama ni blo ne eno ne drugouser posted image user posted image

ne bo držal, fantek je če ima očka na nogah ŠKORNJE...zato jih je moj že dobil za darilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.9.2009 22:30:40   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1
Vsaka mama si po tiho (ali naglas) želi določen spol otroka,če ne prvič pa sigurno drugič.

Se strinjam. Itak, da si vesel otročka ne glede na spol, ampak večinoma pa ima skoraj vsak (pa če prizna ali ne) neko željo, kaj bi raje izbral, če bi lahko izbiral - kar pa itak ne moremo. Izjema so morda tisti, ki se res že ful dolgo trudijo zanosit. Pa če nekdo reče, da si želi fantka, to definitivno ne pomeni, da pa punčke ne bo imel rad. Mislim, da je moglan dobro povedala - to je skoraj isto, kot da bi nekomu, ki pravi, da je važno samo, da bo otrok zdrav, očitali: "a če bo bolan, ga pa ne boš imel rad?" - itak, da ga bo imel, samo to še ne pomeni, da si ne sme želeti zdravega otročka.

Jaz priznam, da sem si prvič ful želela punčko (in smo jo dobili), drugič mi je bilo pa čisto vseeno. Moram pa dodati še, da med nosečnostjo in pred njo sicer morda še nekaj fantaziraš, kaj bi raje, ko se pa otroček dejansko rodi, ti je pa čisto popolnoma vseeno, katerega spola je, imaš ga enostavno neskončno rad, ker je tvoj.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 12.9.2009 22:31:34 >

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.9.2009 10:23:51   
tweety83
Meni osebno je res čisto vseeno kaj bomo imeli - v obeh primerih bo samo najino in najlepše in najbolj ljubljeno.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.9.2009 13:36:26   
Jelcy
OMGuser posted image .....kr neki.....OTROK JE OTROK, tako kot je clovek, clovek, ne glede na to ali je moski ali pa zenska!!!

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.9.2009 13:58:46   
mišk
Tudi če je staršema popolnoma vseeno za spol otroka, se pa potem vsa okolica neki vmešava in pametuje, da zdej bote pa sigurno šli še na enga fantka, ko imate dve punčki!user posted image  Al pa obratno, imaš dva fantka, pa ti pametujejo, da morte obvezno še eno punčko nardit!! Ne morem povedat kak mi gre to na živce!!!
Se pa strinjam, da si po moje skoraj vsak, vsaj nekje na dnu srca želi določen spol.
Sicer pa ne vem za noben preverjen recept za delanje punčk/fantkov.user posted image  Pri nas se kar punčk držimo, ker imamo preverjeno dober model, haha!user posted image

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?