|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol otročička
14.9.2006 15:05:30   
blue sky
Hojla vsem!

Mene pa zanima, če vas, bodoče mamice, tudi zelo zelo zanima, kaj bo - fantek ali punčka user posted image ?
Jaz sploh ne morem dočakat, sem pa sedaj 16 t user posted image , tako da še ne vem. Jutri imam sicer pregled pri G in upam, da se bo že kaj več videlo. Mi pa vsi govorijo, da naj raje počakam do poroda, da bo potem večje presenečenje. user posted image user posted image

Kdaj lahko izveš spol user posted image oz. kdaj so vam povedali, kaj bo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol otročička
14.9.2006 15:08:43   
Anonimen
jaz sem hotela vedeti,saj mi je to pomembno zaradi oblačil.Nisem mogla kupiti vse nevtralne barve.
že na nuhalni se vidi,tako da že tam lahko vidijo kaj bo.
Sama moraš G povedati,da bi rada vedela spol

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2006 15:37:38   
brundi
Vprvi nosečnosti me sploh ni,ker  se mi zdi,da imamo že prirojen MATERINSKI ČUT-kaj bo..zdaj v drugi pa..mogoče malo,ampak nisem na nuhalni vprašala,čeprav mam SPET OBČUTEK-kot prvič-bil je fantek..meni je zaradi oblačil popolnoma nepomembno-da bi zato vprašala..mogoče zdaj drugič bolj zato,če bo par..kar bo-bo TVOJE..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2006 18:07:31   
Anonimen
Mene najprej ni zanimalo, pri prvem je tako ali tako vseeno kaj je (no razen če hočeš samo enega in to točno določen spol) potem pa me je na lepem zgrabilo, in sem hotela vedeti user posted image . Ampak pri meni so bile še druge zadeve vmes, ki so to radovednost še bolj "podžgale" user posted image , če bi bilo drugače verjetno še danes ne bi vedela user posted image , bi verjetno počakala kar do poroda.
No zdaj vem, da bomo imeli user posted image . user posted image
In jo komaj čakam.

(odgovor članu brundi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2006 18:28:49   
martinuška
Mene je zelo zanimalo, kaj bo. Pa ne zato, ker bi imela kateri spol raje, ker pomembno mi je samo, da bo beba zdrava, pa tudi ne zato da bi kupovala vse v modrem oz. roza. Sem pač bolj radovedne sorte in me je zanimalo. user posted image

Na nuhalni svetlini v 13. tednu se spol otroka pri meni še ni videl, sem pa izvedela na naslednjem ultrazvoku, da bo punčka. Pa na vseh ultrazvokih do sedaj so mi tudi rekli, da bo punčka. Dejansko pa bomo videli oktobra. user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2006 18:33:03   
digi
Pri meni se je videlo že na NS v 12. tednu, da bo picek... Čeprav moram rečt, da sem od začetka vedela, da bo user posted image , kljub temu da sva si oba želela punčko... Je pa tak, da sem imela do sedaj že kakih 5 ali 6 UZ in vedno je bil user posted image ... moji kolegici pa so vedno rekli, da bo user posted image , pol pa so imeli tri dni Tjašo brez imenauser posted image user posted image user posted image ... G je rekel našemu, ko je zadnjič vprašal, če je ziher, da ni punčka, da bo 100% komaj ko bo veni (pa dandanes še to več ni ziheruser posted image user posted image user posted image ... he he), je pa 96%....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu martinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2006 20:54:47   
lelaval
1. nisem nič spraševala, ampak sem bila nekako prepričana, da bo punčka (pa tudi želela sem si punčko),  in tudi rodila sem user posted image
2. sem slutila, da bo fantek, pa še G. me je na UZ vprašal, če želim vedet, kaj bo, pa je nekako "izdal" spol, ko je rekel, da bi bilo fino, če bi bil fantek, ko je prva  punčka. Dobili smo user posted image
3. pa sem tudi imela občutek, da bo punčka, na vsakem UZ sem spraševala za spol (še tik pred porodom), a se nikoli spol ni videl - ker je s hrbtom bila obrnjena proti mojemu trebuhu. In je bila user posted image

Nenazadnje pa je res vseeno, kakšnega spola bo, da je le zdrav.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2006 21:02:55   
Enchantress
Midva se sploh nisva pogovarjala o tem, če bova vprašala kaj je.
Na morfologiji je G rzlagala mojemu lubiju na monitorju kej ima pikica rokice, nogice, itd.
Potem pa kar naenkrat vprašala, če naju zanima kaj bova imela... Midva sv se samo spogledala, in začutila najino radovednost, zato je stopila bližje k mojemu lubiju in mu na uho povedala: "Pazite na njo, deklico bosta imela"
To mi je bil tako ganljiv trenutek, da sem se skoraj zjokala...
Mogoče nama nebi smela ničesar izdati, ampak nekako je videla da naju zanima, ampak ne moreva tega iz sebe spravit...
Res je da se lahko zmotijo...
Midva sva vseeno imela ime za punčko in za fantka, ter nič roznatega nisva kupila. Govorila sva pa tudi bolj nevtralno, čeprav naju je vmes zaneslo.
Sicer pa mislim, da je vseeno kaj imaš, fantek ali punčka, samo da je zdravo.
Meni ni žal da sva vedela... Bi pa bilo zanimivo, če nebi.
Bova pa tole prakticirala naslednjičuser posted image
Ti se pa odloči kakor čutiš, nič ni narobe če te firbec matra.
Pač vprašaš, pa drugim ne poveš ( če boš zdržala, jaz skorajda nisem).

Pa veliko veselja preostanek nosečnostiuser posted image

Običajno je, da starši skrbijo in vzgajajo svoje otroke, vendar lahko tudi otroci včasih razsvetlijo starše in jim pomagajo pri preoblikovanju.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2006 7:59:54   
blue sky
Najlepša hvala vsem mamicam za odgovore. user posted image Meni ginekologinja na nuhalni svetlini še ni mogla povedat spola, ker je rekla, da ima otroček nogice skupaj in se ne vidi. Imam pa ravno danes spet pregled (upam, da tudi z UZ) in mogoče danes z mojim dragim izveva spol. Joj, komaj čakam. Sicer si pa iz srca želim, da bo user posted image zdrav - samo to je pomembno! Nekako čutim, da bo user posted image , včasih pa se mi ful zazdi, da bo user posted image . No, bomo videli. Če danes izvem spol, še javim.

Čav čav!

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.9.2006 12:38:49   
blue sky
Ja, sem že nazaj od G. Danes žal nisem imela ultrazvoka user posted image , ampak šele čez en mesec. Nič, bo treba počakat!

Lep pozdrav!
                               user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2006 13:39:18   
petraz
Meni so spol povedali že na pregledu NS, pri prvem pa v 16. tednu... Tako, da boš morda jutri izvedela spol svojega otročka, vendar je pogoj lega otroka. Držim pesti, da se bo videl. user posted image  

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.9.2006 14:20:01   
BarbaraE
Midva nisva hotela vedeti, pa tudi če bi hotela, ne bi izvedela, ker se ni nikoli videlo. Je imelo detece vedno noge prekrižano. In takrat sem jaz rekla, zihr bo punca, k noge skup tišči. user posted image  No, in imamo princesko. V drugo pa ne vem, ali bova vpr. ali ne.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.9.2006 16:25:44   
ta.nja
Jaz sem pa že v 36. tednu nosečnosti, pa še vedno ne vem spol otroka, in sicer zato ker je še vedno z ritko naprej in se ne vidi. Pa tako rada bi s fantom vedela kaj bo. user posted image  Najbolj pa mi gre na živce to, da imam v omari sama rumena in zelena oblačila. Pa sej še malo pa se bo kmalu videlo kaj bo prilezlo ven.

PDP: 10.10.2006

LP

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.9.2006 16:56:28   
**Petra**
Res je, da če počakaš do konca, presenečenje toliko večje, ampak mi se nismo mogli vzdržati ne prvič in tudi, zdaj, drugič ne.
Meni gin pred 20t ni hotela nič povedati, tako da sem zvedla spol šele v 20t.

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.9.2006 19:11:17   
Aja1
Meni je prvič povedala, da bo verjetno user posted image  pri 20-ih tednih, potem pa na vsakem UZ to potrdila....zdaj pa čakamo in odštevamo dneve, da jo spoznamo.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.9.2006 19:30:51   
Anonimen
Jaz sem nekako čutila. ko sem bila 9 tednov noseča sem mojemu v avtu bleknila, a veš, da bo fantek. Pa se je sam režal. Potem pa mi je v 14. tednu ginekolog rekel, če želim vedeti, kaj nosim, pa sem mu rekla, da že tako ali tako vem, da bo fantek. Pa me je sam debelo pogledal.

Sedaj pa sem 100%, da je bila punčka, ki je žal nisem donosila.

Definitivno pa vem, da bom imela dva fanta. Občutek pač.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
15.9.2006 19:38:19   
eva1
Meni so pri prvem že na NS napovedali user posted image in potem to potrdili na vsakem UZ kasneje! Tudi občutek od začetka nosečnosti je bil da bomo imeli fantka...v drugo ravno obratno-skoz imam občutek da bo punčkauser posted image -G je to potrdil-kaj pa bo, pa bomo 100% videlo januarja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?