|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol in NS
2.10.2008 13:46:03   
tia12
Zanima me, če se pri pregledu nuhalne svetline, ze lahko vidi spol otroka (pri 3h mesecih).
Kaksne so vase izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol in NS
2.10.2008 13:47:36   
nynna
Pri nas se je vidlo in pravilno ugotovljeno.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2008 13:47:39   
Naja30
Včasih ja, včasih ne.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2008 13:50:01   
tia12
pravijo da se vidi če je otrok v pravilnem polozaju, če ni preveč ˝sramežljiv˝, kajne?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2008 13:50:23   
enkratna
Takšna je moja izkušnja iz NS, 3.9.2008 (kar copy/paste delam iz foruma marčevk 2009, kjer sem to objavila):

Ko pa sem vprasala za spol, je bila G videti najprej kar malo jezna (bila sem v Lj. porodnisnici). Rekla je, da se tako zgodaj se nic ne vidi, in da je verjetnost da bo fantek 50%. Ha ha
Potem sem pa prisla na plano z *argumentom*, da pa so nekatere moje znanke ze na NS izvedele... in potem se je prijazno razgovorila o tem, da seveda je spol ze izoblikovan, ampak da se to ne vidi. Razen - in nato se je premaknila do nogic in mi pokazala en izrastek obrnjen navzgor (fantek) - tole bi lahko bilo odlocilno, a ni 100%.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2008 13:52:23   
tia12
Seveda pa je v biti odvisno tudi od ginekologa

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2008 14:07:51   
Doll
Ja,se vidi.
Ko sem imela NS sem obakrat vedela kaj bomo dobiliuser posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2008 14:14:54   
metkica1
Na nuhalni v Domžalah mi je bri obeh nosečnostih pravilno napovedala spoluser posted image

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.10.2008 14:27:33   
žigolino
Pri nas se je vidlo in pravilno ugotovljeno.
IZVIRNO SPOROČILO: nynna

Pri nas isto

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.10.2008 15:17:17   
julika
pri men je rekla, da lahko bi bil fantek, da pa rajši nič ne reče,ker se slabo vidiuser posted image .pa bo res fantek

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.10.2008 17:40:34   
Miška2006
Pri meni se je tudi videlo. Če so zadeli bom pa sporočila.....ampak šele aprila.hahaha

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.10.2008 17:53:38   
mayci
Meni je rekla, da se še ne vidi..

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.10.2008 18:35:35   
RENY19
ojla nosecke in mamice, ko se bila jaz na nuhalni v rogaski slatini mi je g. povedal, da najbrz bo fantek in tega potem svojemu g nisem nic omenila.   ko sem sla parkrat k  svojemu g. sem vprasala, ce se vidi spol  pa je rekel, da naj bi bil fantek. zdaj sem ze v 32t in  tezko pricakujem svojega prvega soncka. nekako celo nosecnost  odkar sem naredila  test cb sem  imela obcutek, da bo fantek. sam ce bi bila puncka se nebi  pritozevala.

uzivajte v nosecnosti meni je to nekaj najlepšega, kar sem dozivela

lp

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.10.2008 19:05:22   
Dali*
no meni je dr. Strah rekla v 13 t 1 dan, da bo fantek in v 15 t 1 dan je G videla, da bo fantek. Imam že slikico od G z lulčkom.

Ampak naš je res fotogeničen in se lepo nastavlja in ga lahko komot pregledamo. nič ni živčen, ampak čisto priden, miren otročiček. Lepo leži in uživa.

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.10.2008 20:57:53   
lotty4
Pri nas ne.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.10.2008 0:36:02   
Pandica
Meni je na NS v 13 t user posted image pravilno napovedala spol G user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.10.2008 7:38:17   
PRVIČ MAMICA
Meni je v Domžalah dr. Stahova pri nuhalni svetlini napovedala da boma imela punčko. Vendar je poudarila, da to ni 100 %. Pri naslednjem pregledu pri moji G, pa se je pokazal fantek.

Pri nuhalni svetlini ti lahko napovejo spol, sam ta ni 100%, odvisno tudi kako se vidi. Pri meni se pač ni videl lulček.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.10.2008 10:10:16   
Taja 25
Pri nas je na NS vidla punčko, nato na morfologiji tudi punčko in na 3-4D tudi punčko!
Bomo pa vidli februarja če je temu tako!
L.P.

Taja

(odgovor članu PRVIČ MAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.10.2008 10:50:57   
sharona
meni je že na NS vidla punčko in potem so jo videli tudi na morfologiji, na 3D in zadnjič na UZ v 34. tednu ... če je pa res lulika, pa povem čez kakšen mesec user posted image

(odgovor članu Taja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.10.2008 11:05:27   
simonakr
Oj! Pri meni se ni nič videlo ali bo user posted image ali pa user posted image res pa je da je do takrat že razvito - karkoli pač je! Nekateri G znajo to tudi po sestavi medenice pri otroku ugotovit - pol pa odvisno kolk je sposoben.

Pa na morfologiji se tud ni vidlo ker se je tolk okrog obračal - da sploh ni pokazal kaj je!
Morebit kasneje!

papa

(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?