|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol bebice
10.12.2008 15:01:20   
Anonimen
na morfologiji so mi napovedali user posted image ,sedaj v 25tednu tudi(videla sem spolovilo ki je zgledalo kot deklica),in me zanima če se ne more zmotiti?mislim da težko ker sem videla spolovilo...a ne?saj sem vesela da je user posted image  ker prvega imamo fanteka.....pa še to-reko mi je da bebica ima 760gramov....sem kadilka pa sem mislila da bo malo manj..user posted image saj naj samo bo zdravo...lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol bebice
10.12.2008 16:14:32   
Ploha
ja super user posted image ,...nihče ni nezmotljiv,...ampak če si vidla to kar si vidla pol drži,...otrok je pa res velik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2008 16:25:54   
danijela in taja
v 26. tednu je bila naša pikica bila 890 g...kar je ful velik ....pa sm si tud kdaj pa kdaj pržgala kirga.....pa se je rodila v 38 tednu....3420 g...kar sploh ni kej velik.....čudno.....na nuhalni je rekla da je punčka sem ji verjela...in res je blo....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2008 17:02:35   
Anonimen
ja očitno ni vse v cigaretih...jaz ogromno jem,tudi ponoči.skadim pa na dan cca 10

(odgovor članu danijela in taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2008 17:11:43   
witto
V 24 t. na morfologiji, mi je tudi povedala, da je  punčka, takrat pa je bila teža 423gr. No, 19.10. pa mi je Pušenjak povedal, da je fantek, teža 630 gr. Sedaj, ko sem imela kontrolo rasti,3.12. pa mi je ginekologinja potrdila, da je res fantek,32t.1700 gruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2008 17:23:03   
Mariposy
Karkoli bo samo naj bo zdravo jaz pravim kajneuser posted image vsem iskrene čestitke in čimveč lepih trenutkov z user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2008 23:11:48   
ANEJ01
Meni je vseeno kaj bo samo da je zdravo.Čim lepšo user posted image še naprej in veliko užitkov.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......