|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol
27.1.2005 13:31:06   
puri
Zanima me, če so bili vaši občutki glede spola pravilni, a ste se zmotile?

Jaz sem pri obeh skos čutila, da bo fantek, nikoli nisem pomislila na punčko, pa ne da si je ne bi želela, samo že takoj, ko sem izvedela da sem noseča, sem dobila občutek da bo fantek in obakrat sem imela prav:bravo:

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spol
27.1.2005 13:32:30   
Anonimen
Jaz sem pa "za zihr" raje kar vprašala...

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   spol
27.1.2005 13:32:50   
dory
Moji so bli pravilni...sej od samega zacetka vedla,da bo fantek..ceprou sem si potihem zelela puncke :)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spol
27.1.2005 13:33:34   
kofetek2010
Moja želja in občutek sta bila pravilna. :)- Mogoče tudi tokrat. :zmeden::zmeden2::)-;)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spol
27.1.2005 13:38:42   
ZARA
...jst sem tud skoz vedla,da bo puncka...ceprav so mi vsi napovedali fanta...in tut puncke sem si zeloooo zelela...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spol
27.1.2005 13:45:56   
Lenny
Oba sva se odločila za "paket presenečenja" in nisva hotela vprašati za spol.
Kljub temu pa sva, kdo bi vedel zakaj, o otročičku ves čas govorila kot o NJEM in ne morda o NJRJ. In iz nepoznanih razlogov se je v garderobi znašla majčka z bagrom :)
Kaj pa vem, očitno naju občutek ni varal :)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spol
27.1.2005 13:56:55   
Naja31
Ojla,

Jaz sicer se nisem rodila, ampak imam ze od zacetka occutek, da bo fantek. In tudi na morfologiji so potrdili, da je fantek. Cez 2 meseca bomo pa videli ce bo kaksno presenecenje:)

Lp, Naja

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spol
27.1.2005 14:33:21   
mammika
Enako kot pri Teji.

LP :sloncek:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   spol
27.1.2005 14:46:33   
Ro-La
Mi smo imeli prvo dvojčka in ker je ostal samo eden:( sem bila prepričana da bo pupa (ker kao so večje borke:zmeden2:), ampak tej naši pupi je zrastla pištolca:)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   spol
27.1.2005 15:12:40   
lin
Moja štorja je taka!
Ko sem zvedela da sem noseča,sem imela občutek da bo punčka,nevem,mogoče ker sem si za prvega otroka želela punčko.
Pol pa so vsi začeli govorit da bom imela sina,da so me že skori prepričali.
Pol pa sem vprašala ginek.in nam je povedala da bomo meli lepo pupiko.
Rodila se je Lin:bravo:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   spol
27.1.2005 15:14:47   
NENAJANI
Ja jest sem se pa zmotla. Sem mislila, da bo punčka pa nam je G povedala, da bo fantek. Se ne bunim, sam mi je čudno, da sem se zmotila!:ups:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   spol
27.1.2005 16:20:30   
Urša
Jst sm uganila! Sicer sm si na tihom bolj želela punčko in tud imela celo nosečnost občutek, da bo in je bila res. 9nebesa

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   spol
27.1.2005 16:40:59   
babylove
Jaz sem pa hotela fantka, zdaj pa ga imam!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   spol
27.1.2005 18:17:55   
Pi-kica 1
Jaz sem pa pri prvem simu bila prepričana, da bo fantek un sploh nisem imela imena za deklico. V zadnji nosečnosti sem se pa zmotila, saj sva se z možem skoz pogovarjala o pikici, pa sem kar malo hladnega tuša dobila, ko mi je ginekologinja rekla, da vidi pištolco. Ampak sem hitro preklopla na pikeca in sedaj sem presrečna z mojim fantičkom.

LP

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   spol
27.1.2005 18:50:39   
anajmad
Jst sem pa pri prvi skoz mislila,da bo:modri:.Ko so mi naredili prvi UZ,sem bila kar rahlo razočarana,mož je pa kr v luft skakal.Pri drugem sem pa od samega začetka vedela,da bo:modri:.Tako,da se nisem nič zmotila.
en lp:morje:D.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   spol
27.1.2005 19:07:03   
Maxica
Jaz sem kr nekako imela občutek, da bo :modri:. Pa tudi drugi so mi govorili, da bo fantek. In nismo se motili:bravo::bravo::bravo:.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   spol
27.1.2005 19:18:56   
SANDY
Jest sm bla tud prepričana da bo punčka in še ful sem si jo želela, sem pa tudi vprašala in so mi potrdili :duda::love::love:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   spol
27.1.2005 19:28:28   
nita

Jaz sem sicer še noseča, a imam že od začetka filing, da bo punca - še prej preden je G. potrdil (2x), čeprav je rekel, da ni to 100%.

L.P. Anita:rozica:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   spol
27.1.2005 20:16:41   
puncica
Tudi jaz sem imela občutek da bo punčka pa sploh ne vem zakaj. Ime zanjo sva imela že ful kmalu, za fantka pa še na porodni postli ne:)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   spol
27.1.2005 20:38:49   
Joe
Občutka za spol nisem imel, čeprav očetovskega, si pa lahko greš v preteklost pogledat moj rilec, ki ga je naredil Vasjin UZ. :)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   spol
27.1.2005 20:46:42   
Anonimen
Joe, kje?:)

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   spol
27.1.2005 20:50:23   
LEJLA
midva sva sanjala o puncki....ze zbrala ime...potem naju je pa "sok" na UZ....vendar sva imela dovolj casa "da sva se pripravila" na:modri::love: fantka...ime je pa dobil tri dni po rojstvu:)-nisva se mogla poenotit:zmeden:
za sedaj pa raje nic ne "pricakujem"...mi je vseeno...samo upam, da bomo ime lazje zbrali

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   spol
27.1.2005 20:56:34   
Joe
Lejla, pri nama jako podobno. Ime Vasja je zmagalo nad Kajetanom nekje tretji ali drugi dan.

Če bo tokrat spet pob, bo Kajetan. Prav mu je! :)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   spol
27.1.2005 21:02:21   
Joe
Ribica, sem jaz kriv, da na RR brišejo?!?!?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   spol
27.1.2005 21:05:04   
Anonimen
Ne, samo na kerem forumu si pisal? A so že zbrisali?

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?