|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol
29.12.2004 14:05:36   
pravljica
glede na mojo NS in kaj sem tam lahko videla, me zanima, če so še kateri tako hitro povedali za spol in kako je bilo to sigurno?
jaz še zdaj ne morem verjet, da se je mali tako lepo razkazal :)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spol
29.12.2004 14:37:13   
Gina
Potem maš pa zihr fantka.:):bravo: Če tako leži, da se dobro vidi, je skor zihr, ker majo kaj videti. Lažje se zmotijo, če rečejo da je punčka. Meni so za fantka povedali tudi tako zgodaj- obakrat. Za punčko se pa ni videlo zelo dolgo. Pa pa

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spol
29.12.2004 15:16:41   
katarina2004
Tudi meni so že povedali na NS za spol sem bila kar malo šokirana saj se mi zdi prezgodaj za določanje spola? Kakšno pa je vaše mnenje?

pozdravček vsem!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   spol
29.12.2004 15:34:49   
dory
Tudi meni so takrat napovedali fantka ker je svoje premozenje tako lepo razkazoval :) ...in imamo ga :)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   spol
29.12.2004 18:45:49   
Anonimen
jaz na ns nisem zvedla:(, sem pa vprasala g nekje v 16t mogoce malo prej, pa sem bla "kregana" da to ne gre tak hitro:zmeden:, sicer pa vseeno:love:...mi tak mislimo da je fantek, mu ze vsi tak pravimo:)-potem bo pa na koncu pupika :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   spol
29.12.2004 18:50:52   
puri
Jaz sem za spol obakrat izvedela okrog 20-ega tedna. Obakrat so videli fantka in res sta bila!:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   spol
29.12.2004 18:51:55   
Anonimen
joj zdaj se se ze nehajte vazit:)-:)-res ze sama komaj cakam da zvem:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   spol
29.12.2004 19:01:39   
Pia73
Jaz sem zvedela pri dopolnjenih 4. mesecih. da bo fantek in res je bil! :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   spol
29.12.2004 19:29:43   
pravljica
nina nana, mogoče bo pa pupa, pa ne morjo nič videt :)
pri meni sem videla še preden je G povedala, ampak sam nisi ziher da prav vidiš...je reku dragi, da bo mel še probleme, če bo tako ostalo :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
   spol
29.12.2004 19:58:30   
Anonimen
ja tudi mozno da bo pupika9nebesa
a ti bos pa fanticka mela??lepo lepo:bravo:bos mela torej par doma:love:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   spol
29.12.2004 20:01:19   
eva1
No men so na NS napovedali :modri: , potem še v 19t, 21t, pa še včeraj v 28 tednu-in ni več dvoma, jajčki so se mu že spusili v modnik, tako da je blo dobro videno-da bo :modri: ! Včeraj se najprej ni hotel pokazati, pol sem pa kar onemela, ko je mal skrču nogice in je tako lepo pokazal svoje premoženje-še sama sem ga takoj opazila!
Lp, Eva 29t in :duda: :modri:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   spol
29.12.2004 20:17:42   
pravljica
jst sploh nisem pričakovala teh napovedi tako hitro....mislim, vse skupaj 6,5 cm...halo?! pa da bom sama to tako jasno videla...hmm

Neposredna povezava do sporočila: 12
   spol
30.12.2004 9:01:02   
pika78
Včeraj sem bila na UZ (velikost plodka je bila za 17t) in ker sem firbec, sem vprašala, če se že kaj vidi, kaj bo.
Pa mi je G rekel, da se ne vidi dobro in da ne more nič točno rečt, ampak da bo najverjetneje punčka. Jupiii - upam, da bo res.
No, pa sej bi bila fantka glih tko vesela - glavno da bodo zdravi, a ne!
LP

Neposredna povezava do sporočila: 13
   spol
30.12.2004 9:15:11   
barby*
Ja ja, poznamo to...
V 19. tednu so nam rekli da je 99% fantek, ampak da čisto 100% (itak!!!) ne more rečt...Lahko da so jajčka ali jajčniki...lahko da je lulči ali popkovina:zmeden2:...ampak 99% fantek...
Jaz že od začetka nosečnosti "vem" da je punčka. Tak filing pač.
No in v 23. tednu ni bilo nikjer več ne duha ne sluha o jajčkih, kaj šele o lulčiju:)-:)-:)- Mami bo že vedela ane:)-:)-:)-
Sicer pa normalno, da smo najbolj veseli da so naše pikice in pikci zdravi...:angel:

pa pa
barby:metulj: in :love:28t

Neposredna povezava do sporočila: 14
   spol
30.12.2004 11:16:35   
Anonimen
Če se otroček prav obrne ni nič prezgodaj. Mi smo imeli smolo, da se je skrivala do 22. tedna. No, pa saj sem že tako ali tako vedela kaj je. Saj veste, občutek.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   spol
30.12.2004 11:38:10   
malika
Jaz pa prvič nisem hotela vedet za spol in zdaj v drugo tudi ne bom spraševala. Mi je bolj zanimivo na koncu, ko ga vidiš in imaš dvoje presenečenj naenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   spol
30.12.2004 12:52:44   
Anonimen
malika...svaka ti cast:bravo:, da te ne zanima, mene pa tak firbec muci, da je joj:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   spol
30.12.2004 22:43:40   
pravljica
jaz sem tudi vedno tako govorila, prvič nisem nič vprašala...zdaj pa je dragi hotel vedet in mi ni prej pustil cotk kupovat :)- (saj še zdaj tud nimam nobene btw)...potem sem se nekak odločila, da grem malo prej ven, on pa se naj sam zmeni za spol
ko pa je G na NS tako lepo približala vse skupaj, sva se pa oba samo nasmejala...pa še ni nič rekla...potem je pa le vprašala, če bi rada vedela...jaz pa: "a je možno da se že tak lepo vidi?" 8)
potem pa ona, da ne bo nič rekla, ampak ko se je pri njej tako videlo, je bil fantek :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?