Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spodnje perilo za nosečnice v LJUBLJANI 6.3.2006 12:01:11
|
|
|
|
Mina1
|
Baby center ga ima, pa La Vie v BTCju, govorim seveda za Ljubljano.
|
|
RE: spodnje perilo za nosečnice v LJUBLJANI 6.3.2006 12:15:59
|
|
|
|
MAREC06
|
Nekaj imajo tudi v trgovini Popek v centru Ljubljane pri magistratu. V Emporiumu je na koncu ena trgovinica in tudi tam imajo nekaj malega, vendar lepo. Srečno in uživaj!
|
|
|
|
RE: spodnje perilo za nosečnice v LJUBLJANI 6.3.2006 12:50:12
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz sem par spodnjih hlačk kupila v trgovini popek v centru in sem z njimi zadovoljna cena pa so 1500 sit ene.
|
|
|
|
RE: spodnje perilo za nosečnice v LJUBLJANI 6.3.2006 13:04:09
|
|
|
|
fuzzy
|
Jaz ti odsvetujem spodnjice LaVie. So izredno drage (okoli 2 500 ene), pa še elastiko imajo preveč našponano. Spodnjice št. 6 (!!!) imajo tako našponano elastiko, da sem jih komaj spravila čez trebuh, pa še vse me je tiščalo (takrat sem bila v 6 mesecu). Za primerjavo ti lahko povem, da sem zdaj v 7 mesecu in še vedno brez težav nosim nosečniške spodnjice Avet Medium.
|
|
|
|
RE: spodnje perilo za nosečnice v LJUBLJANI 6.3.2006 13:16:56
|
|
|
|
lenika
|
Jaz nosim pa kar navadne, samo za 2 številki večje kot sicer.
|
|
|
|
RE: spodnje perilo za nosečnice v LJUBLJANI 6.3.2006 13:39:30
|
|
|
|
NATAŠI
|
Jaz sem si jih v soboto kupila od Beti ... in so full dobre, ene so pa cca 1.900
|
|
|
|
RE: spodnje perilo za nosečnice v LJUBLJANI 6.3.2006 20:07:30
|
|
|
|
andrejaz
|
V Mothercare v Emporiomu imajo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......