Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spodnja majica s kratkimi rokavi 9.9.2010 22:07:50
|
|
|
|
annie
|
Jaz sem jih našemu ne dolgo nazaj kupila v Kiku...ampak ne vem, če imajo tudi takšno velikost.
|
|
|
|
RE: spodnja majica s kratkimi rokavi 9.9.2010 22:12:01
|
|
|
|
Najaa
|
Imajo ja, sem tudi sama misla predlagat Kik.
|
|
|
|
RE: spodnja majica s kratkimi rokavi 9.9.2010 22:18:38
|
|
|
|
sanelaa
|
MI smo veliko spodnjih majčk dobili, ampak jaz kar tiste tanke, bombažne poletne bodije porabim za zimo, za pod majčko oz. pulover.
|
|
|
|
RE: spodnja majica s kratkimi rokavi 9.9.2010 22:27:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Iana ima tanke, luštne. Jaz sem jih zadnjič v KR v njihovi outlet trgovini v tuš centru kupila
|
|
RE: spodnja majica s kratkimi rokavi 9.9.2010 23:23:18
|
|
|
|
mateyka
|
jaz sem jih dobila (tanke, kratki rokavi) v hoferju, ko so meli eno akcijo. ful dobre, ful poceni - 3kom, 5€, ali nekaj takega.
|
|
|
|
RE: spodnja majica s kratkimi rokavi 10.9.2010 8:28:08
|
|
|
|
piko12
|
Jaz sem mu pa kar navadne T-shirte kupla (take promocijske, ki se prodajajo za potiskat), bele in tud barvne, po cca 2eur. Zdaj so mu malo predolge, samo drugače zmeri hrbet kaže, drugo leto jih bo pa kot majčke ponosil.
|
|
|
|
RE: spodnja majica s kratkimi rokavi 10.9.2010 11:07:13
|
|
|
|
livia
|
Pliko 12, daj mi kak link kje si to naročala.
|
|
|
|
RE: spodnja majica s kratkimi rokavi 10.9.2010 11:42:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz sem jih dobila (tanke, kratki rokavi) v hoferju, ko so meli eno akcijo. ful dobre, ful poceni - 3kom, 5€, ali nekaj takega. Enako. In so super kvalitete. Tiste prve, ki sem jih pred leti kupila starejši hčeri, zdaj pridno nosi že srednja.
|
|
|
|
RE: spodnja majica s kratkimi rokavi 10.9.2010 15:38:41
|
|
|
|
piko12
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Pliko 12, daj mi kak link kje si to naročala. Euroton, v BTCju nasprot Merkurja. Od Fruit of the Looma so.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?