|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spletne trgovine
7.11.2005 14:20:45   
piščanc
jaz sem pa za našo princeso želela avtosedež concord. in ker so se ljubljanske trgovine zarotile in ne prodajajo več concorda, sem rekla grem pa preko neta.

naročim sedež, vsa vesela, ker je tok izbire, pa še mal nižja cena....nazaj pride mail, da bo dostavljen v tednu dni. jupi veselje.user posted image in ta teden dni se malo razvleče, pa pokličem kdaj ga bodo dostavili, ker je to kar velik paket. ja bomo, je naročen, počakajte še en teden...čakam...in po 14 dnevih spet kličem, kdaj bo, zdaj že malo neučakana. pa spet ni vedel povedati, ne kdaj ne a sploh bo.... in vesela, da nisem plačala po predračunu, pa sem že mislila!!!! (ampak bi plačala od prevzemu) skenslam naročilo. In on pravi, da se strinja, ker ne more izpolniti naročila - ja a to šele po 14 dnevih, grrr user posted image . Pa vsaj kakšno obvestilo na mail, na telefon...bi bilo fino, če se že gremo poslovanje preko neta.

TOLIKO O HITROSTI SPLETNIH NAKUPOV!! Pa bi vzela tud drugo barvo, samo da bi bil model isti, pa ni bil niti toliko da bi pogledal kaj imajo v skladišču, če imajo sploh kaj.

vsa jezna kličem v drugo spletno trgovino, kjer jim najprej sploh ni bilo jasno, da jaz hočem vedeti katere concordove avtosedeže imajo na zalogi, šele potem bom naročila, če sploh. in me malo pošiljajo preko linij sem ter tja, dokler končno ne naletim na eno pametno prodajalko v trgovini, ki vzame moj telefon, pokliče v skladišče, me pokliče nazaj, pove katere sedeže imajo, vzame naslov in baje da bo v sredo avtosedež tukaj.user posted image

hvala bogu, da so še pametni prodajalci, ki vidijo dlje od svojih monitorjev!!! in ja, v naši sloveniji je veliko laže odpeljati se do trgovine, kupiti in v istem momentu odpeljati domov.

to je bila šola, da nikoli ne bom plačala po predračunu, če naročujem preko spleta! so pa spletne trgovina vsaj toliko koristne, da lahko v detajle pogledaš modele in izvedbe, če jih že na zalogi nimajo user posted image , oz. jih v 14 dnevih ne morejo dobiti.

iz malega zraste veliko
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spletne trgovine
7.11.2005 14:38:25   
urška
a lahko še poveš katee spletne trgovine delajo take kozlarije?
jaz z pikapolonco nikoli nisem imela težav. sem pa naročevala le igrače.
drugače pa concorda dobiš v pikapolonici. a je ni v lj? katerega si pa vzela. meni je ravno včeraj sestra na e bayu kupila trimaxa. meni se zdi super...

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spletne trgovine
7.11.2005 14:55:08   
piščanc
prva spletna trgovina je Sonček user posted image , druga pa Pikapolonicauser posted image . Naročila sem pa Concord Lift Evo.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?