Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spletična in moški parfum 24.2.2010 10:41:40
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
To so originali, to ma kolega čez. Toliko ceneje je pa zato, ker je direktna prodaja prek spleta in mu ni treba plačevat 5 zdolgočasenih prodajalk, ki te v npr. Mullerju napadejo, če lah kaj pomagajo Skratka, brez stroškov operative.
|
|
RE: spletična in moški parfum 24.2.2010 10:47:26
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj To so originali, to ma kolega čez. Toliko ceneje je pa zato, ker je direktna prodaja prek spleta in mu ni treba plačevat 5 zdolgočasenih prodajalk, ki te v npr. Mullerju napadejo, če lah kaj pomagajo Skratka, brez stroškov operative. Dobro je vedeti. Pa se ce bo kaj narobe, tebe napademo.. da zrihtas s kolegom
|
|
RE: spletična in moški parfum 24.2.2010 10:58:27
|
|
|
|
mamica2009
|
jaz mam iz spletične že en kup parfumov, s katerimi sem zadovoljna
|
|
RE: spletična in moški parfum 24.2.2010 14:00:38
|
|
|
|
Abbey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj To so originali, to ma kolega čez. Toliko ceneje je pa zato, ker je direktna prodaja prek spleta in mu ni treba plačevat 5 zdolgočasenih prodajalk, ki te v npr. Mullerju napadejo, če lah kaj pomagajo Skratka, brez stroškov operative. se strinjam kar se tiče ZDOLGOČASENIH PRODAJALK. V vseh milerjih samo čvekajo kdaj bo konec (ravno sem se iz ene vrnila in poslušala te pogovore), pa da se delajo da delajo, pa kam gredo zvečer, ko pa malo pobuliš in če se preveč okrog njih motaš pa res skočijo in vprašajo, če kaj pomagajo...jao
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?