|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   splav - POMOČ PROSIM
17.10.2008 16:26:24   
pikop
Z možem sva se znašla v hudi dilemi.
Z možem sva želela dva otroka, imava dva otroka.
Nenačrtovano sem zanosila ( počen kondom ).
Odločava se, ali otroka obdržati ( stvari za dojenčka sva že oddala, imava stanovanjski kredit, v službi sem tud v bistvu zaključila s porodniškami )

ali pa narediti splav

Zelo me je strah občutka obžalovanja za vse življenje.

Ali je bila katera v podobni situaciji, lepo prosim, za izkušnjo, nasvet !!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: splav - POMOČ PROSIM
17.10.2008 16:49:21   
nicolina
Jaz na tvojem mestu ne bi naredila splava, mislim, da se je to vse zgodilo z nekim namenom, tudi to, da vama je počil kondom. Vedno pomislim na tiste pare, ki si tako obupno želijo otročička, pa ga ne morejo dobit. Otrok je res nekaj najlepšega na svetu in vprašanje če ti ne bo enkrat žal.
Vse se da uredit, tudi cunjice dobit nazaj....

Vsekakor je odločitev vajina... SREČNO user posted image

(odgovor članu pikop)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2008 16:54:49   
lana38
Uživaj v user posted image  in se veseli user posted image . Vse ostalo se bo že uredilo.
LP

lana38

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2008 16:58:14   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Jaz na tvojem mestu ne bi naredila splava, mislim, da se je to vse zgodilo z nekim namenom, tudi to, da vama je počil kondom. Vedno pomislim na tiste pare, ki si tako obupno želijo otročička, pa ga ne morejo dobit. Otrok je res nekaj najlepšega na svetu in vprašanje če ti ne bo enkrat žal.

zelo lepo napisano

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2008 17:10:33   
Athina
Ja, na tem forumu smo same take, ki si želimo user posted image in mislim, da si tudi prišla na ta forum, ker si v sebi vedela, kakšne odgovore boš dobila, ker si tega pravzaprav želiš ... Mogoče malo kruto, ampak ne mislim nič slabega ... Vsekakor je odločitev vajina ... Držim pesti, da bo prava ... Lp.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2008 17:14:02   
Anonimen
Upam, da se javijo vse tiste, ki so s pomočjo RR trdno obdržale svoje otroke, kljub velikim velikim težavam.user posted image user posted image user posted image

Za enga več se vedno skuha.user posted image

(odgovor članu Athina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2008 19:34:45   
Anonimen
Tudi pri nas je bila podobna sitzuacija, a smo se odločili za življenje in niti malo tega nisem nikdr obžalovala.
Želim ti lepo srečno nosečnost

(odgovor članu pikop)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2008 19:38:33   
pikop
Punce ful vam hvala za hitre in spodbudne odgovore !

res se tehtnica odločitve nagiba v smer sprejeti, kar je dano, vse ostalo pa se bo že uredilo.

Hvala vam še enkrat pa srečno vsem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2008 20:01:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

zelo lepo napisano

Res zelo lepo napisano!

Srečno!

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2008 20:47:32   
blaža
Vedno sem mislila, da če bi slučajno nenačrtovano zanosila, da bi šla delat splav. Res v skrajni sili.
Po prvem otroku smo si želeli še enega in v devetem tednu sem imela ss. To sem dala težko skozi. Bil je moj otroček od prvega dne spočetja. Jaz ne razmišljam več tako kot enkrat. Tudi ta nenačrtovani bi bil moj otroček.

Vse se bo uredilo. Želim ti lepouser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2008 20:58:09   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: pikop

res se tehtnica odločitve nagiba v smer sprejeti, kar je dano, vse ostalo pa se bo že uredilo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikop)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2008 21:43:53   
Naja30
Ne vem, če ti bo katera napisala, da naredi splav. Tudi jaz ti ne bom, čeprav na koncu se vendarle morata sama odločiti.
Kar se tiče stvari, ki si jih naštela, npr. stvari za user posted image  to se vedno dobi od poznanih, sploh če si ti dala, bodo tudi oni tebi, kredit... hmm, če je za dva, bo tudi za tri otroke dovolj, porodniška pa... nikoli ne reci nikoli tako da mislim, da možnosti so kar odprte.
Verjetno se je res zgodilo z razlogom in to je en mali sonček, ki vam bo vsem grel srce.

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.10.2008 23:12:16   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Ne vem, če ti bo katera napisala, da naredi splav. Tudi jaz ti ne bom, čeprav na koncu se vendarle morata sama odločiti.
Kar se tiče stvari, ki si jih naštela, npr. stvari za user posted image  to se vedno dobi od poznanih, sploh če si ti dala, bodo tudi oni tebi, kredit... hmm, če je za dva, bo tudi za tri otroke dovolj, porodniška pa... nikoli ne reci nikoli tako da mislim, da možnosti so kar odprte.
Verjetno se je res zgodilo z razlogom in to je en mali sonček, ki vam bo vsem grel srce.

user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2008 10:41:08   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica

IZVIRNO SPOROČILO: pikop

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.10.2008 11:57:49   
Anonimen
Očitno je Bog poskrbel za vašo družinico in vam namenil še enega dojenčka. Splav je odločitev, ki je sprejeta v trenutku nevednosti in strahu. Če pogledaš iz malo širšega zornega kota boš ugotovila, da stvari niso tako zelo slabe kot izgledajo.
Če so se višje sile odločile za še enega dojenčka, potem mislim, da bodo tudi poskrbele za odlične pogoje za še enega dojenčka. Stvari, ki si jih oddala se lahko pridobi nazaj, sicer sem pa prepričana, da poznaš ali pa nekdo v tvoji bližini pozna kako žensko, ki je pred kratkim rodila ali pa še bo user posted image

Že damo dejstvo, da ti morebitni občutek krivde ne da miru, bi ti moral sam po sebi povedati, da je otroček blagoslov!

Kdor je kriv za tvojo nenačrtovano nosečnost, bo tudi poskrbel za tvoje potrebe!

Sporoči kako se boš odločila user posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.10.2008 9:10:03   
Anonimen
Prisluhni sama sebi.... Vem, se težko je odločiti na podlagi tega a... moja prijateljica si še zdaj ni oprostila, ne more pozabiti, pravi, da sanja neko malo bitje. No imata tudi že dva in ona bi še, on ne. Jo je kr mal dobesedno prisilil v splav. Spremljala sem jo... do prihoda in odhoda in... , grozno.
Drži se..., prisluhni si..
Objemček.

(odgovor članu pikop)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
22.10.2008 19:39:37   
Zara82
Pozdravljena,

Iz našega zornega kota, je odgovor zelo predvidljiv.

Moje načelo je slednje; nikakor ne bi naredila splava, saj v kolikor je zaslediti nasploh (tudi na anonimnih forumih) - še nobeni ni bilo nikoli žal, če so "nepričakovančka" obdržale. V nasprotnem primeru in iz časovne distance je vedno prisoten grenak priokus, če ne celo krivda...

Nam, ki se je zgodil spontani splav, se pojavljajo vprašanja in pomisleki o krivdi. Ne morem si predstavljati, kako bi lahko živela s sabo, ker bi namenoma prekinila nedolžno življenje... Resnično bi si prihranila ta občutek krivde...

ampak to je res samo moje mnenje...

Vseeno držim pesti za malo pikico!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?