|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   splav
8.7.2005 19:09:03   
Tanyya
Tako sem jezna!Nekaj dni nazaj sem izvedela,da bo šla ena sorodnica delat splav.Enega otročka že ima,ki je pravi :love:,za drugega je pa govorila,da če se ji bo kdaj ponesrečlo da ga ne misli imeti..Pa sem ji rekla,naj gre raje po Kt,in zdaj se je zgodilo.Ene ki bi vse dale za to da bi bile :nosecka:,ona pa takole.Kolk sem jezna,kar jokat sem se začela.Sem ji rekla da jaz nikoli ne bi tega naredila in da se mi pikica prav smili.Z mojim :love: se trudiva za :duda:,njej pa uspe.Mogla sem sem malo izpovedat,ker me bo razgnalo od jeze.Upam da si premisli.Samo prepričevat jo pomoje nima smisla,kaj pravite?Drug teden je naročena za pregled,pol bo šlo pa pomoje naprej. :((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   splav
8.7.2005 19:11:03   
Anonimen
Nimam besed, prekl.....neodgovornost. Da je ni sram, kakšen vzor pa je taka mati svojemu otroku. :grrr::grrr:

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   splav
8.7.2005 20:37:25   
girly
ne je obsojat!vsaka ženska ima pravico sama odločat o svojem telesu in samo ona sama ve, kaj je zanjo najbolje. če misli, da je splav zanjo dobra rešitev, potem naj to pač naredi, drugič pa naj raje poskrbi za kontracepcijo, da do te situacije ne bo prišlo!

seveda je res, da smo tukaj nekater, ki se zelo trudimo za svoje :duda:, pa jih ni in ni, druge pa kar takole zanosijo,ampak to pač tako je!nobena jeza in zgražanje ne pomaga! vsak človek živi svoje življenje!

jst pravim hvala bogu, da smo tako napredni, da je v tej državi tudi splav legalna opcija! ne me narobe razumet,ne govorim, da zdej nej pa kr vse povprek delajo splav,samp je pa prav, da imajo tiste ženske, ki se zanj odločijo pač to možnost!

in to nima nobene veze z zgledom, ki ga daje svojemu otroku!če bo naredila splav zato ni nič slabša mati!

Malo strpnosti punce!

girly ;)

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   splav
8.7.2005 20:53:33   
GoYa
že že, da ima pravico sama se odločat.....samo, da uporablja splav za kotracepcijo :hudicek::grrr::hudicek::grrr:

NAJ GRE DO G PO KT ALI PA NAJ UPORABLJATA KONDOM (AL KEJ DRUZGA), ČE VESTA, DA NE ŽELITA DRUGEGA :duda:!!!!!!!!!

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   splav
8.7.2005 21:14:20   
Anonimen
GoYa, točno to sem mislila. Vedela je, da se to lahko zgodi, pa se vseeno ni zaščitila. Zakaj le, ne, če pa lahko greš za dve urci v bolnico, pa te oni odrešijo bremena.:grrr::grrr:

Če bi se meni to zgodilo, bi bila toliko odgovorna in otroka obdržala. Če pa bi bila že vnaprej sigurna, da jih ne bom več imela, pa bi se konkretno zaščitila.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   splav
8.7.2005 22:25:14   
Anitka
GoYa se strinjam - poleg tako bogate možnosti kontracepcije, je žalostno, da se dogajajo take stvari. :((:(:((:(:((:(:(( Splav kot "kontracepcijsko" sredstvo ne odobravam in ga nikoli ne bom. Saj pa nismo nekje v Afriki :grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   splav
9.7.2005 6:20:57   
VITA74
Tudi meni se kar zavre ko slišim za tako neodgovornost... :grrr: :grrr: če si :duda: ne želijo naj se zaščitijo, mater da se to dogaja v tem času ko je vsega na pretek :grrr:
Punce združimo pozitivne misli za naše bodoče :duda:
Lp :rozica:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   splav
9.7.2005 6:58:45   
anajmad
Punce,ogromno je takšnih žensk.Ko sem bila jaz spomladi na operaciji,je bila ena ženska tam,ki se je sterilizirala.Nam je bilo to tako...raje ne povem.V sobi nas je bilo 8 žensk,od tega smo se trudile zanosit 7 in ona črna ovca.Saj potem je pogovor stekel,ampak...Ne vem,ne razumem teh žensk,ki rešitev vidijo v splavu.

en lp:morje:D.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   splav
9.7.2005 9:24:48   
emaa
splava kot kontracepcijo tudi jaz ne razumem, kar pa se tiče sterilizacije, je pa to odločitev vsake ženske. Ko sem bila na operaciji sta bili dve na oddelku za sterilizacijo, ena je bila moja cimra. Pa smo se dobro štekale, meni je bila jasna njena odločitev, njej moja.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.