|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spirala napačnih odločitev
18.11.2006 13:46:52   
Jutra
Pogledam nazaj, pa se mi zdi, da sem v življenju sprejela ene par napačnih odločitevuser posted image  Potem sem vlagala vso svojo energijo, delo, trud, denar v tisto stvar in po toliko letih vidim, da bi morala takrat drugače zastaviti.

Vedno sem verjela v to, da se človek v danem trenutku odloči po svojih najboljših močeh in mora stati za tisto odločitvijo. Ampak, ko čutiš posledice.... Tako je z mojo izobrazbo oz. poklicem, ki si ga lahko kar nekam vtaknem, toliko mi koristi,... pa tudi svoj dom bi morala drugače začeti gnezditiuser posted image  Sem imela možnost narediti drugače, pa nisemuser posted image

Mogoče je samo malo preveč deževen dan v moji glavi, pa bo jutri spet sonce. Ali pa me še vedno skeli smrt dobre prijateljice. Odšla je pred tednom dni. Nenedna (naravna) smrt. Zdrava, vesela, vse življenje je bilo še pred njo. Potem pa v trenutku konec brez rešitve. Kriza. To se dogaja tudi mladim.

Mi je lažje, ker sem dala mal ven iz sebe. Hvala, ker ste me poslušaliuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spirala napačnih odločitev
18.11.2006 14:04:08   
Anonimen
user posted image  Res je danes takšen dan.Tudi meni se že celo dopoldne vrtijo po glavi stvari,katere bi najraje pozabila.Ko izgubiš nekoga,ki ga imaš rad,se začneš spraševati o smislu življenja.Take misli niso prijetne,pahnejo nas v žalost,včasih tudi obup.Vedi,da se to vsakomur kdaj zgodi,da pride dan,ko bi se najraje nekam skril in bil sam v svoji bolečini.Vendar boljše je,če imamo nekoga,pa tudi če je to forum,kjer se lahko odpremo in povemo stvari,ki so včasih bolj razumljive tistim ljudem,ki jih ne poznamo,kot našim najbližnjim.
Žal mi je za tvojo prijateljico,vem,da ti je hudo.

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2006 15:52:03   
CatJa
Jutra, zato pa pravijo babice in dedki, da imajo mladi sicer mladost, nimajo pa modrosti starostnikov.
Mislim, da ni človeka, ki ne bi kdaj obžaloval kakšne odločitve, ampak življenje je pač takšno, da se z izkušnjami učimo. 

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2006 16:34:10   
Gina
Poglej, Jutra, vedno imaš možnost svoje življenje obrnit kamorkoli ti srce poželi. Samo zastaviti si moraš cilj in mu slediti. Še prej pa si moraš reči: J... ga, sem se pač narobe odločila. Nisem popolna, sem pač se. Bom pa zdaj sprejela eno tako odločitev, ki mi bo življenje naredila srečno in lepo. In se odločiš na novo. Tako je v življenju. Ves čas igramo igrice. Če en monopoly zgubiš, če si se lotil napačne strategije, greš čez dva dni drugega, s pravo strategijo. Pa četudi 3x zgubiš, boš pa četrtič znal. Tako je. Nima smisla obžalovat preteklosti. Vse je vedno za nekaj dobro. Pa še to, a si prepričana, da je šlo res za napačno odločitev? Tisti hip ti je ustrezala. Najbrž si že hotela nekaj rešit, s to odločitvijo. Ne rešiš vselej reči s tem, da se jim izogneš. Mogoče je pa odločitev tudi dolgoročno ok, samo ta hip še ne vidiš prav velikega smisla v tem. Počakaj malo, pa bo vse jasno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.11.2006 16:59:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2006 17:31:52   
Anonimen
Jutra, tudi jaz sem podobno razmišljala... kaj bi bilo če....
Obžalovala sem napačno srednjo šolo, ki me je privedla v depresijo, mi potolkla samozavest do minusa.... pa še kaj bi se našlo. jezila sem se zaradi napačnega vpisa na faks oz. spodletelega vpisa na ta pravi faks.
Kaj bi bilo če....

Ko gledam zdaj nazaj.... bi se s zdajšnjimi izkušnjami in vedenjem odločila drugače. takrat tega nisem vedela, niti nisem mogla ukrepati kako drugače kot pa sem. Bila sem na dnu, zlomljena, prestrašena sama....

Imam pa možnost sedaj to popraviti.... Oz. ne popraviti... Imam možnost iz tega izvleči dobre plati in si reči: Ne, nisem vrgla proč teh 10 let. ker imam te, te in te izkušnje vem, da življenje ni ravna gladka cesta. In vem, da me vsak ovinek al pa kamen ne bo vrgel iz tira, ker sem preživela že ene par groznih ovinkov in kamnov.
postala sem MOČNEJŠA.

Žal mi je le bolečine, ki je ostala v duši in je ne znam iz nje spraviti. ampak verjamem da bom tudi za ta problem enkrat našla rešitev.

Danes si žalostna in razmišljaš negativno. naj te to ne ustavi na tvoji poti do PRAVIH odločitev. Kadar začnem razmišljat negativno, si vedno rečem: Eh danes me daje PMS,  sem besna... jutri bo že minilo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2006 17:47:30   
hubibubi
vsi se kdaj pa kdaj napačno odločimo in nam je potem žal. jaz nato pomislim koliko  lepih priložnosti mi je življene nato ponudilo samo zato ker sem se v trenutku napačno odločila. mogoče se ti zdi da je napačna odločitev polom, vendar ti bo življene dalo novo priložnost in mogoče celo boljše. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2006 18:29:59   
Anonimen
Nič gledat za nazaj, kaj bi bilo če....gledat je treba naprej. Kasr je bilo je bilo, za naprej se potrudi, da bo tako kot bi rada. Veliko dobrih odločitev ti želim user posted image

(odgovor članu hubibubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2006 18:56:04   
Tejči
Danes je en tak nori dan, bi jaz rekla. Sem bila že sama na robu obupa in živčnega zloma, zaradi takih malenkosti, ki bi se jim drugače smejala. Pa mi je pomagalo, da sem šla likat, pa pucat, sem zraven pozabla na vse, na koncu pa bila vesela, ker sem opravila dobro delouser posted image

Pa ne se sekirat zaradi preteklih odločitev-sigurno so bile z druge plati gledano, tudi pravilne! V prihodnje pa ti želim same dobre odločitveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2006 19:36:46   
nejcko
Tudi jaz mislim, da je vse za nekaj dobro, le da se to ne pokaže vedno takoj. Tudi nekatere moje odločitve v preteklosti so bolj za zjokat, ampak zdaj nima smisla razmišljati o tem, ker itak ne morem nič popraviti za nazaj. Lahko pa kaj pozitivnega storimo za naprej. Vse dobro ti želimuser posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2006 20:17:07   
Vesna
takrat si mislila tako in si se odločila temu primerno,zdaj pač misliš drugače in delaš drugače,iz vsega tega si le nekaj potegnila,zdaj veš kaj ti je všeč in kaj ne.tako je življenje,enkrat tako drugič drugač,nikoli ne dela nihče vsega prav,vsak se najde enkrat na nekem križišči,ko ne ve kam,in ko je vsega konec,vidi da je bilo narobe,oz.to mu ni več všeč.temu se reče učiti se na lastnih napakah.to vsi doživljamo velikokrat,zato ne se sekirat in poskusi najti kaj dobrega v tem kar imaš.

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.11.2006 20:28:59   
MojcaG
ga ni junaka, ki bi lahko rekel, da je v življenju sprejel vse pravilne odločitve in da se nikoli zmotil. to se dogaja vsem. in to zato, ker se učimo vse življenje. učimo se pa na napakah. če boš razmišljala, kako bi lahko bilo, če bi v določenih situacijah ravnala drugače, se boš uničevala z negativno energijo. raje pomisli, kaj ti je  taka situacija pozitivnega prinesla, saj je vsako slabo za nekaj dobro. problem nastopi takrat, ko isto napako ponoviš še enkrat, pa čeprav si se opekla... preteklosti se žal ne da spreminjati, vendar jo je treba pustiti za nami in zaživeti naprej! verjamem, da je to včasih težko storiti, ko pa zmoreš, si pa osvobojen, verjemi. energijo, misli, dejanja, odločitve usmeri v sedanjost in prihodnost, v sebi naredi zaključek. želim, da ti uspe...

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2006 21:18:26   
caillou
Tudi sama sem bila nekoč v podobni koži, pa sem jo zapustila, naredila korak, dva nazaj in priplezala sicer za enkrat na isti nivo, vendar po drugi, bolj zanimivi poti, ki me z dneva v dan bolj osrečuje. To pot nikoli nimam namena končat, ker delam in bom delala v življenju izključno samo še tisto, kar me osrečuje in pomaga da duhovno rastem. Pa ni važno, če bo to prodaja zdravilnih rožic, učenje harfe, kleklanje,....

Skoraj da ni človeka, ki se v življenju ne bi kdaj narobe odločil. Sicer pa moj podpis pove vse.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2006 23:26:43   
Marogica
Oh, Jutra, če začnem razmišljati o mojem življenju in kaj vse sem naredila prav ali pa narobe v teh 40-letih, mi najprej slabo postane. Ko pa se bolje zamislim, pa ugotovim, da sem znala tudi iz slabih stvari potegniti dobro. Če drugo ne, vsaj to, da sem se iz tega nekaj naučila in iste napake nisem več ponovila.

In ko sedaj to pišem, sem še vedno mnenja, da sem imela lepo in pestro življenje. Če bi ga spremenila? Najbrž ne. Bi mi nekaj manjkalo v življenju.

Pa mogoče še to. Čisto človeško je, da smo pač nezadovoljni, da bi bili radi najboljši in če ni tako, smo pač razočarani. Ampak ostaja nam eno-upanje. In le-tega ni moč kar tako potolči, na srečo.

p.s. Iskreno mi je žal za tvojo prijateljico, da je odšla in hudo mi je zate, ker si žalostna.

Jutra(i) bo bolje, garantiramuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.11.2006 2:24:31   
daddy
Ja, na kratko, tak ko je napisala Albina. Nič gledat za nazaj, usmerjena moraš bit naprej.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.11.2006 9:36:10   
smrka
"Vsaka sola nekaj stane" iz slabih odlocitev potegni tisto najboljse kar se ti je zgodilo.. mogoce nisi sla na pravo srednjo solo, ampak razmisli koliko lepih in srecnih dni si imela v tem casu ko si studirala... Vse je za nekaj dobro.... Vse zivljenje se ucimo, tako da, se zmeraj se lahko upises na kako drugo solo, faks in se izucis za tisto kar te zanima. Problem je samo to, da ni vazno kaj studiras, brez vez ali res dobre srece sluzbe itak nebos dobila. Eni so pac rojeni pod srecno zvezdo....

Bodi vesela da si zdrava, srecna, da imas druzino kero ljubis.. to naj ti bo zagon za vsako jutro in vsako jutro zacni z nasmehom in toplino v srcu.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?