|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spiholoski test na razgovoru
20.12.2010 19:35:05   
maktub
a mi lahko kera pove ki ga je ze imela kako tole sploh zgleda?.. kolegica ni bila na razgovoru vednar jih je firma poslala in so imeli zelo tezko.. naloge logike,.. matematike...
jutri ga imam in nevem kaj si pričakovat.. saj me je zeloooo strah kajti jaz in matematika 2 različna pojmaaaaa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spiholoski test na razgovoru
20.12.2010 20:24:29   
Colt
Maktub, zgleda boš morala dokazat najmnanj, da znaš cepit atome in pogruntat nova praštevila user posted image user posted image user posted image

Nice and easy...zaupaj vase user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
20.12.2010 20:27:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2010 20:37:59   
Anonimen
Ja jaz sem imela neki takega preden sem dobila v podpis pogodbo o kadrovskem štipendiranju ... ma me je bilo grozno strah tega, samo na koncu je bil pa to en zvezek nalog ala "Če ima Janez rojstni dan v torek, Marko pa 3 dni pred njim, na kateri dan ima RD Marko?" in teh nalog je bilo res veliko, pol si imel pa mislim da eno uro za reševanje, pa ni variante, da si vse rešil ... si pa moral hitet, da si čim več rešil ... tako da sploh ni bilo panike user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2010 20:47:43   
blaža
ej, sovražim, da me tako nekdo obdeluje.user posted image

ko sem šla na razgovor ( 10 let nazaj) za eno trgovino, je tip hotel vedet še kje delata mama pa oče, pa vse žiiivo. In na koncu nas je take babe na kup zbral, da smo se skoraj pojedle med sabo.user posted image . Pa smo se ful trudle, da bi lepo funkiconirale med seboj.user posted image

Sej ne more bit ne vem kaj. sprosti se in reši kar je za rešit. Edino, če nisi srečkovič kot jaz, ki nobenemu šefu nisem všeč.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2010 8:40:45   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: maktub
so imeli zelo tezko.. naloge logike,.. matematike...

Poleg običajnih vprašanj a), b), c), d) o reakciji v različnih situacijah so tudi naloge logike in pa koncentracije. Naloge koncentracije so naprimer takšne da je full enih parov večmestnih številk in potem če je vsota (npr. prvih dveh cifer od teh dveh številk) večja od določene vrednosti moraš števili seštet drugače pa odštet.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 21.12.2010 8:41:19 >

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.12.2010 13:17:31   
barni
To ima veliko firm, tudi naša. Jaz sem bila pred leti, znanka nekaj čas nazaj. Odvisno je tudi od firme, ki te teste opravlja in od področja dela, ki naj bi ga opravljala...različni so ti testi. Pokaže pa se tvoj način odločanja, soočanja s težavami in način reševanja problemov. Na podlagi tega se potem lahko podjetje odloči ali uzstrezaš tudi po psihološkem profilu temu delovnemu mestu ali ne.

Meni so drugače ti testi čisto mimo, samo nimaš izbire oziroma nimaš je, če ti je veliko do tega delovnega mesta.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2010 14:08:28   
Klemy82
Meni so pa tile testi čist fajn in noben bav bav, že v šoli sem rada reševala razne take teste, in tudi zdaj nimam nobenih težav, če je treba it na kakšno testiranje, mi je sam razgovor ponavadi veliko bolj stresen kot testiranja.
Vprašanja so pa pač odvisna od firme, kaj jih zanima in od delovnega mesta, kaj zahteva. Ne vem, ko sem delala v financah, smo imeli teste numeričnih sposobnosti pa logika in to, v eni banki vem, da dobijo ful računov pa morajo hitro računat, potem lahko dobiš teste osebnosti, interesov, čustvene inteligence, splošne razgledanosti, pač kar se delodajalcu zdi pomembno.
Čim manj paničarit okoli tega, pa je.

Jst.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?