Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spiholoski test na razgovoru 20.12.2010 20:24:29
|
|
|
|
Colt
|
Maktub, zgleda boš morala dokazat najmnanj, da znaš cepit atome in pogruntat nova praštevila Nice and easy...zaupaj vase
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2010 20:27:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: spiholoski test na razgovoru 20.12.2010 20:37:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz sem imela neki takega preden sem dobila v podpis pogodbo o kadrovskem štipendiranju ... ma me je bilo grozno strah tega, samo na koncu je bil pa to en zvezek nalog ala "Če ima Janez rojstni dan v torek, Marko pa 3 dni pred njim, na kateri dan ima RD Marko?" in teh nalog je bilo res veliko, pol si imel pa mislim da eno uro za reševanje, pa ni variante, da si vse rešil ... si pa moral hitet, da si čim več rešil ... tako da sploh ni bilo panike
|
|
|
|
RE: spiholoski test na razgovoru 20.12.2010 20:47:43
|
|
|
|
blaža
|
ej, sovražim, da me tako nekdo obdeluje. ko sem šla na razgovor ( 10 let nazaj) za eno trgovino, je tip hotel vedet še kje delata mama pa oče, pa vse žiiivo. In na koncu nas je take babe na kup zbral, da smo se skoraj pojedle med sabo. . Pa smo se ful trudle, da bi lepo funkiconirale med seboj. Sej ne more bit ne vem kaj. sprosti se in reši kar je za rešit. Edino, če nisi srečkovič kot jaz, ki nobenemu šefu nisem všeč.
|
|
RE: spiholoski test na razgovoru 21.12.2010 8:40:45
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: maktub so imeli zelo tezko.. naloge logike,.. matematike... Poleg običajnih vprašanj a), b), c), d) o reakciji v različnih situacijah so tudi naloge logike in pa koncentracije. Naloge koncentracije so naprimer takšne da je full enih parov večmestnih številk in potem če je vsota (npr. prvih dveh cifer od teh dveh številk) večja od določene vrednosti moraš števili seštet drugače pa odštet.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 21.12.2010 8:41:19 >
|
|
|
|
RE: spiholoski test na razgovoru 22.12.2010 13:17:31
|
|
|
|
barni
|
To ima veliko firm, tudi naša. Jaz sem bila pred leti, znanka nekaj čas nazaj. Odvisno je tudi od firme, ki te teste opravlja in od področja dela, ki naj bi ga opravljala...različni so ti testi. Pokaže pa se tvoj način odločanja, soočanja s težavami in način reševanja problemov. Na podlagi tega se potem lahko podjetje odloči ali uzstrezaš tudi po psihološkem profilu temu delovnemu mestu ali ne. Meni so drugače ti testi čisto mimo, samo nimaš izbire oziroma nimaš je, če ti je veliko do tega delovnega mesta.
|
|
|
|
RE: spiholoski test na razgovoru 22.12.2010 14:08:28
|
|
|
|
Klemy82
|
Meni so pa tile testi čist fajn in noben bav bav, že v šoli sem rada reševala razne take teste, in tudi zdaj nimam nobenih težav, če je treba it na kakšno testiranje, mi je sam razgovor ponavadi veliko bolj stresen kot testiranja. Vprašanja so pa pač odvisna od firme, kaj jih zanima in od delovnega mesta, kaj zahteva. Ne vem, ko sem delala v financah, smo imeli teste numeričnih sposobnosti pa logika in to, v eni banki vem, da dobijo ful računov pa morajo hitro računat, potem lahko dobiš teste osebnosti, interesov, čustvene inteligence, splošne razgledanosti, pač kar se delodajalcu zdi pomembno. Čim manj paničarit okoli tega, pa je.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?