|
RE: spi dete, spi 12.2.2009 15:04:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: xerox IZVIRNO SPOROČILO: Tato mene pa zanima, ali je katera poskusila z uspavanjem po knjigi Si dete, spi... Ali je možno da je ta metoda učinkovita ?? Mi spimo katastrofalno, skoraj nič. Moj sonček je pokonci vsako uro in se dere. Takrat sem si prebrala knjigo otroško spanje brez joka in sem poskusila. Moram pa povedat, da se je takrat zadeva z zibanjem še poslabšala. Odkar ga nosimo samo po rokah in smo z njim 24 ur na dan, so noči tudi krajše. Jaz tako ne morem več, vsak človek rabi spanje. Je pa star 6 mesecev in pol. Danes je drugi dan,odkar sem začela s to metodo in vam moram povedati,da ne morem verjet,da se je stanje že drugi dan tako izboljšalo. No ampak moram reči,da je bilo pri nas že neznosno, otrok je imel resne težave s spanjem, bil je kronično nenaspan,zbujal se je vsakih 20 min, podnevi je bil non stop siten in tudi podnevi ni spal ker je bil toliko utrujen. Jaz sem šla do svojega P in ga je temeljito pregledala in ugotovila,da je zdrav kot ribica in mi svetovala,naj poskusim s to metodo. vam bom poročala kako gre naprej,ker naj bi vse skupaj trajalo en teden. Moram pa reči,da prvič,ko sem ga pustila za dve minuti se mi je tako zasmilil,ko se je tok jokal,da sem komaj čakala,da mine tista minuta,da sem lahko šla k njemu ga potolažit,na koncu sem še jaz . Priporočam,da si preberete knjigo,tudi če nimate težav s spanjem. xerox lep nov avatar Kaj pa če otrok spi v isti postelji v isti sobi, a mislite da bi se obneslo, sem prebrala knjigo, vendar sem skeptična, ker ni v svoji sobici
|