|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet vročina
21.11.2007 13:13:20   
draganav
Kaj je zdaj to? En teden nazaj smo dobili AB Hincocil zaradi vnetja ušesa, bili smo lepo doma, nosek je že čisto OK, kašljamo mogoče 1x,2x na dan, brez vročine že par dni. Zdaj pa ji zmerim in 37.7 kaj je zdaj to? Bili smo skozi doma v vrtec smo mislili it v ponedeljek. Čeprav je imela včasih čez dan 37.1 danes zjutraj 36.7 in zdaj to? Če jo vprašam, če jo boli ušesek pravi, da ne. Ker ko jo je mi je povedala, zato sva tudi šli k zdravniku. Kaj naj se greva danes spet pokazat?

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet vročina
21.11.2007 13:15:04   
Anonimen
Lahko da je še kakšen virus pobasala, ker ob jemanju antibiotikov imunski sistem menda opeša.

(odgovor članu draganav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2007 13:22:44   
draganav
pa kje? midva sva zdrava ,z otroci ni bila v stiku ,bili smo zunaj na sprehodu.

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2007 13:23:50   
Anonimen
Sicer nimam pojma, koliko je inkubacijska doba za kakšne viruse, ampak npr. pred 7 dnevi ste bili pri zdravniku.

(odgovor članu draganav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2007 13:27:15   
draganav
Od prejšnega ponedeljka doma, ker je v soboto začela smrkat. V torek dobila vročino in kazala na uho, da buba. V sredo smo šli k zd. rekla, da ima vneto uho, ne gnojno samo rdeče, nosek čist zabasan, ampak zdaj je bila že 3 dni res super. Zdaj sem ji spet zmerila 37.2, res pa da ima skoz roke v ustih. Zobki? Manjkajo nam še 5-ke.  

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 13:29:58   
Anonimen
S tem pa nimam izkušenj, moj otrok zaradi nobenega zoba ni imel vročine, tako da res ne vem.

(odgovor članu draganav)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2007 14:12:20   
Anonimen
Pri nas je bilo zadnjič isto.
Pač imate nesrečo, da je fasala tudi virozico. In AB ne zdravi viroz. Daj ji Daleron oz. nekaj za zbijanje vročine in AB normalno naprej.
nam se je sicer kasneje razvilo celo tako daleč, da se mu je en bobnič razlil user posted image
Fino ji dajaj termofor na ušeska vsak večer, pa veliko naj pije. Pa veliko fiziološke v nos.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2007 14:15:18   
draganav
Kdaj se je pa vse skupaj nehalo? Že dva tedna sva doma, me skrbi zaradi vrtca sva šli septembra, da ne bo kakšne hude krize. Jaz sem tako in tako doma, tako da je komot lahko doma. Samo sva že siti ena druge.

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2007 14:24:33   
muha1
Ja, mi smo imeli pri peticah vročino 37.5, vse drugo pa je bilo ok. Malo ji potipaj, mogoče pa res petice predirajo 

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2007 15:55:12   
draganav
Zdaj sva od zdravnika. Ušesek se je super pozdravil,pljučka vredu, grlo prav tako. Rekla nama je, da malo spremljava če ne bo bolje damo kri in vodo. Da pa so res lahko zobki. Bomo videli.

Kaj pa vaši so imeli kakšno krizo glede vrtca, ko jih dolgo ni bilo???

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2007 11:32:21   
Jožica Č.
lp dragana skopaj jo v kopeli mat. dušica ta je proti vročini in ji bo pomagalo. verjetno so res zobki .ubogi otročki.  moji trije so vsi imeli vročino in bolečine pri kukanju zobkov lp

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?