|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet uneta ušesa
2.4.2008 10:21:07   
Anonimen
dajte mi povedat kaj vse počnete ko mate uneta ušesa...jaz imam že kr nekaj časa (skoraj 1,5 leta) vsake tolko uneta ušesa...jutri grem spet na ORL...boli me pa za ****...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet uneta ušesa
2.4.2008 10:33:19   
srki
Misliš, katera zdravila? Saj ti jih zdravnik predpiše. Ali si mislila, kaj delamo medtem, ko nas bolijo ušesa?

Saj na ORL so neki strokovnjaki, bodo že vedeli,  kako in kaj .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2008 10:34:03   
rainbow
jaz sem imela pred časom vnetje desnega ušesa, sem šla k zdravnici in mi je dala amoksiklav. Bolelo pa je za crknit. In čim prej idi, ker se lahko razširi na kako že, srednje uho, in tisto še bolj boli.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2008 11:58:17   
Anonimen
dala mi antibijotike ker mam 3/4 ušesa zamašenga...da nemore niti not pogledat...sploh ne vem s kom naj si lajšam bolečine...ker bi se kr drla...

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2008 12:03:17   
Mišni
Kafra ful pomaga proti bolečinam zaradi vnetja ušesa. Po moje jo kupiš v lekarni. To so taki kristalčki, ki jih daš na vatko in potem v uho.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2008 12:07:21   
Anonimen
samo da ni pol še slabše...user posted image

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2008 12:16:16   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: LAmama

samo da ni pol še slabše...user posted image

Po mojem da ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2008 12:23:44   
Anonimen
bom rekla mojmu če gre iskat ko pride...sedaj si bom dala termofor gor...

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2008 12:49:44   
Eva*
Ali ste probali z ušesnikom, nekateri pa ravijo z alojo vero, za drugo sicer nevem, prva pa pomaga....

Iz mesnatega lista izstisneš sok, daš v uho in pokriješ z vatko. To je vse user posted image

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2008 17:11:15   
Felicita
Sama sicer nikoli nisem imela 'konkretnega' vnetja ušesa, vedno se mi je nekje na sredi ustavilo (blaga bolečina, zamašno uho).
Ko sem najprej začutila da bi lahko nekaj bilo, sem spirala uho s toplim parafinskim oljem (priporočili v lekarni). Če ni minilo, pa na vrt po netresk, par kapljic na vato, pa je bilo po nekaj dneh (treh ponavadi) dobro (bolečine so izginile). Ne vem kako pa ta domača zdravila delujejo v primerih hudih vnetij, kot ga imaš ti.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?