|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet tukaj
11.1.2005 12:09:36   
inga
pa sem nazaj po dopustu, kar prekratko je blo! upam, da bo 2005 bolj pozitivno... letos bi res rada bla :nosecka: in čez par tednov bomo končno lahko določli rok začetka poskušanja :ups::ups::ups: še vedno upam, da lahko marca... čeprav se bolj verjetno kaže maj ali junij. pa datum poroke moramo tud določit... počasi.

:kava: lep dan še naprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet tukaj
11.1.2005 12:20:40   
cuma
Jaz tudi komaj čakam datum začetka poskušanja! :)
Za poroko pa še nič ne vem :hudicek:
Jaz mojemu skozi kažem, kje prodajajo prstane, pa ni še vedno nič iz tega:zaspan:
lp cuma:metulj:

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet tukaj
11.1.2005 12:37:12   
clea
jaz tudi upam da bo leto 2005 srečno kar se tiče :nosecka: in :duda:!
Naju z mojim fantom že vsi sprašujejo kdaj bo ohcet pa kdaj bo bebica.
Za bebico sva rekla da počakava da naredim faks - diplomo, za poroko se nama pa nekako ne mudi.
Inga in Cuma koliko časa pa sta že skupaj s fantom?Midva sva 5 let,kar je pomoje kar pravi čas za poroko.Samo meni se zdi to en tak ogromen prijekt,da se ga kar malo bojim.Kako se lotit?

Aja pa ko smo glih pri porokah,a katera mogoče ve ali se je možno cerkveno poročiti če eden od partnerjev ni krščen in zato nima obhajila in birme?Ali je možno to opraviti pred poroko?:zmeden:

:rozica::rozica::rozica:

LP,Clea

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spet tukaj
11.1.2005 12:40:34   
lucika
clea, zadnjic je blo po tv, da so neka nova pravila sprejeli. da bi naj 18 mesecel hodil na neke priprave, pa še dvakrat obisk pri škofu so omenjali... pa tudi to, da bodo začeli postopno to uvajat, zato ti priporočam...ČIMPREJ...do župnika. pa bo vse povedal...
zame poroka brez cerkvenega dela ne bi bila poroka!

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spet tukaj
11.1.2005 12:59:58   
enci
clea,
mozno je opraviti pred poroko, samo traja kar nekaj casa.
Je pa drugace naceloma mozna poroka brez zakramentov .... Pri vsem tem je zelo odvisno od zupnika.
Maidva sva oba samo krscena, pa sva hodila le na tecaj pred poroko 6 predavanj o zakonu in sva se porocila crkveno. Vendar sva obljubila, da bova zakramente (obhajilo,birma) naredila naknadno. Sedaj pa si je traba vzet cas.
Punce poroka je res ful lepa stvar in porocni dan je eden izmed najlepsih .... Vse o porokah si pa lahko pogledat na www.mojaporoka.com

SREČNO!!!
lp
enci

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spet tukaj
11.1.2005 13:03:56   
saba
jaz sem naredila isto kot enci. Hodila sva samo na dolgočasna predavanja pred poroko . Zakramentov pa ne rabim delat, ker ima vse moj mož, jaz sem samo krščena, pa je rekel župnik, da je dovolj eden v družini, ki ima vse.

je pa poroka v cerkvi nepozabna......jaz sem stvari iz občine skoraj takoj pozabla, medtem pa ko 1 urno poroko iz cerkve ne bom nikoli:love::love::love::love:

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spet tukaj
11.1.2005 13:08:26   
inga
midva sva skupaj 10 let. :)- to je tko dolgo... ampak letos pa res! zaročena sva pa 2 leti :ups: sam nekak nisva prišla do poroke.

kar se tiče cerkvene poroke, se v principu lahko poročita, če eden ni krščen, sam potem zgleda tko, ko da se poroča sam krščeni, tadrugi pa ne :)-:)-:)- eni župniki vprašajo sam enga! je pa to odvosno od župnika, moraš se kar dost pozanimat, da najdeš enga "modernega". eni res težijo tam, ko ni treba... :zmeden2:

sem pa razmišljala, da se je najboljš poročit tam, kjer maš stalno bivališče... če rabiš kopijo poročnega lista, ga pol takoj dobiš :)-

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spet tukaj
11.1.2005 13:46:57   
cuma
mi2 bi rada, da je poroka pravi žur in da nama ne bi bilo treba šteti vsakega čevapčiča... torej bo treba še malo prišparat

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   spet tukaj
11.1.2005 13:54:37   
inga
jaz pa se odločam, al met malo poroko, za najbližje, ali mal večjo, še za prijatle. pa ne vem, kje... neki v lj ali okolici. nočem, da je predaleč od doma. kaj pa vidva mislita?

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   spet tukaj
11.1.2005 13:58:00   
Skye
moj dragi se je tud opogumil in me po 5 čudovitih letih na božični večer zaprosil:love:. Sem bila tako šokirana - prijetno seveda, da mu niti odgovoriti nisem mogla takoj....... zdaj pa uživava kot zaročenca, enkrat v prihodnosti pa bova tud kot mladoporočenca;)

Tako da se je moje leto 2005 začelo zelo lepo, imava pa samo še eno željo :duda:, in upava da nama čim prej rata, enako pa želim tudi vsem ostalim.

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   spet tukaj
11.1.2005 13:59:57   
cuma
midva se bova najbrž poročila na :morje: oziroma na štajerskem (on je štajerc). Ne veva še kje. Bi pa imela družino + prijatelje.:zajcek::miska::metulj:

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   spet tukaj
11.1.2005 14:01:21   
Skye
cuma, štajerska is the best...tukaj pri nas se da najboljše žurat:)-

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   spet tukaj
11.1.2005 14:06:51   
anajmad
Mi3 smo se pa poročili pred 6 leti,na gradu Socerb.Bilo je nepozabno,čeprav nas je bilo vse skupaj 5.
en lp:morje:D.

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   spet tukaj
11.1.2005 21:36:06   
Pikipoki
Draga cuma!

Ti mu kar kaži prstane!:) No, ja, meni je moj najprej kupil zaročnega in potem sva skupaj izbrala še poročna.

Tudi midva sva si najprej želela majhno ohcet, potem pa je to postala velika, z 80 svati, z dobro musko - skratko res sva uživala ...:):):)
Zgodilo se je junija na gradu Bogenšperk in potem še v cerkvi. Glede na deževni junij, je bilo lepo vreme, toplo - skratka SUPER.

Ko bo, ti želim veliko užitkov pri pripravah.:):):) in vsekakor nepozabno poroko!!!:rozica::rozica::rozica:

LP

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?