Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 8:25:53
|
|
|
|
pika74
|
o lejo :) ...tako mlada, pa že toliko bridkih izkušenj... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: kar se tiče fantov pa tkole - se spomnem, ko sem enkrat podobno razmišljala, kot ti. Pa mi je dobra kolegica tkole rekla: Ni problem dobit fanta, problem se ga je losat:)-. Boš vidla, tud zate se bo najdu en luštn pa fejst:love:. :miska::rozica::miska::rozica::miska:
|
|
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 8:37:48
|
|
|
|
crna
|
jaz tudi tako mislim, vsekakor če ga ne bom iskala, bo prišel sam... Valda je na tem svetu en usojen tudi meni...:bravo:
|
|
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 8:40:30
|
|
|
|
pika74
|
ma vešde - pa sploh - sej si še mlada :metulj: maš še cejt :miska:
|
|
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 8:47:01
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hoj Crna:rozica: Ja, prav si rekla, da gre življenje naprej in s tem tudi novi izzivi in ljudje, ki se kr pojavijo...pa verjetno med njimi tudi tisti, ki te je čakal ves ta čas...:rozica: Do takrat pa naj te uni tam gor zaposlijo z lepimi dogodki:) Tinka
|
|
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 8:56:21
|
|
|
|
karinka
|
Nikar ne obupaj in kar pogumno v nov dan. Meni se je to zgodilo 2x, no potem pa sem končno spoznala pravega. Mlada si še, daj času čas in ne hiti preveč ! :)
|
|
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 9:01:56
|
|
|
|
crna
|
HVALA zlate ste... sej ni tako hudo, ker sem jaz naredila vsemu skupaj konec... vse mi je šlo že preko glave... neresen je bil in predvsem me je motilo, ker nič ni znal delit z mano (materialno)... vse stvari so bile moje-tvoje.... bo že boljše, bojim se edino da mi ne bo kriza pozimi, za zdaj je super, žuram,... a pol? ko bo mrzlo? kdo me bo pa stisnil in me segrel...?
|
|
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 9:22:17
|
|
|
|
tinkamiška
|
Nč ne študiraj tako naprej, vsak trenutek zase. Lepo, počasij in užij dan:) Vse bo prišlo samo od sebe, tudi zima in mogoče z njo še kdo...;) Tinka
|
|
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 9:54:09
|
|
|
|
Anitka
|
Hej Crna, jaz sem se pa že spraševala kje hodiš. Glede fanta,pa ne se sekirat, si še mlada. Vem, da se sliši enostavno, ampak vedi, da že ni bil pravi, če je odšel. In boš vidla, boš v prvi grm brcnila pa bo pet novih ven priletelo:)-;):)-;):)- Zdaj pa uživaj, žuriraj in nanj ne študiraj ;););) Pa pa, Anitka
|
|
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 11:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ha moja zgodba pri 21 sem šla narazn s fantom s katerim sva bla skup skor 6 let. pol sem bla mal sama ene 8 mescov se zdivjala in naužila samskega življenja, ker je blo prej žuranje dokaj omejeno. pol sem pa na netu spoznala mojega sedanjega možeka. juhu! in ta je uresniču tut željo po :duda:. mlada si še, zdej je čas za uživanje, bo pršu taprav ko bo cajt za to :) lp, lara
|
|
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 11:52:20
|
|
|
|
baguSka
|
še spotaknla se boš ob njega :)-
|
|
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 12:05:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Crna, jaz se pa spomnim še tvojega prvega posta pred 2 letoma, ko si spraševala nekaj o KT. Takrat sem upala, da bosta počakala vsaj 3 mesece, nisem pa upala, še manj mislila, da bo trajalo toliko časa, in da se bosta za povrhu še razšla. Vidiš, pa je bilo mogoče vseeno bolje tako. Želim ti, da spoznaš pravega fanta in čez čas še dve črtici.
|
|
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 12:33:35
|
|
|
|
Pia73
|
OOOoo, crna! :rozica: Se večkrat spomnim nate! In po moje je tudi prav, da sta se s tvojim razšla. Saj si že pred kar nekaj časa pisala, da ne gre najbolje,... Tako kot je Anitka rekla, brcni v grm in jih bo 5 ven priletelo,... Tale domislica mi je pa res všeč,... :)-:)-:)- Drži se draga moja,... in želim ti čim več grmov, da bo ja en taprav ven priletel,... :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
spet tu.... da se oglasim 9.8.2005 13:59:59
|
|
|
|
crna
|
HVALA PUNCE, RESNIČNO STE ENKRATNE.... SVAKA ČAST VSEM ....:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?