sandra85
|
že nekaj časa nazaj sem odprla temo, kjer sem pisala o tem, da imamo probleme z uspavanjem. pri nas poteka uspavanje takole (star je 18 mesecev): vleževa se na veliko posteljo, kjer prebereva v miru par knjigic, se pocartava, v miru kej igrava, poljubčkava, mu dam še enkrat za pit, da ninat medota in pol se uleževa. obvezno mu moram dat svojo roko, katero stlači k nogam in jo ves čas z nogicami poriva, drgne,........to traja in traja. če mu roko vzamem, je konec sveta če ni fajn utrujen, se še parkrat dvigne in kej pove. drugače pa govori kar leže in zraven obvezno cuca palček ok in ko končno po 1 urnem (včasih celo 2 urnem) igranju z roko zaspi, moram počakat še kakih 10 minut, da sem zihr da trdno spi, če ne se zbudi, ko ustanem iz postelje-tako da bohvari, da bi ga v posteljico preložila-on spi z nama že od 1 leta (prej sva ga prestavila k nama le če se je ponoči zbudil) no in če se gospod zbudi preden prideva z dragim spat, pol se dere, češ zakaj je sam. in tako ga moram ponovno uspavat-tokrat običajno samo 5-10 minut zdaj bi potrebovala nasvet mamic, ki so dale to skozi in kako. pa ne-da mogoče ni dovolj utrujen.......nej ga dam kasneje spat. vse sem že probala. sem celo en večer čakala, da mi sam pove, da bi šel spat, pa je bilo isto. probali smo tudi to metodo, da smo ga pustili v posteljici, dokler ni od muk zaspal-pa je prehudo!!! vztrajala sem dobra 2 tedna, pa nič od nič! zdaj pa je že tako spreten, da ven iz posteljice spleza ne rabim zdaj komentarjev: ja moj pa že od .... zaspi sam....ker vem da so si otroci različni. zdaj rabim nasvet! ne me narobe razumet, meni ni problem se 1 ali 2 uri cartat in ležat poleg njega!!! meni je cilj samo to, da bo le kmalu 2 leti star in bi ga rada navadila, da sam zaspi. nevem, kako bo, ko bo šel k babici na počitnice saj ga morava js ali pa dragi uspavat prej je bil kot mali ciganček-vsem se je pustil, pri vseh je bil, zdaj pa katastrofa-mogoče zato, ker sem cele dneve z njim, saj ne hodim v službo, on ni v vrtcu sem se razpisala, bom pa resnično hvaležna za kak nasvet! hvala!!!
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 9.2.2009 0:22:55 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|