|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet ta tašča :)
5.7.2010 6:22:36   
ester79
Lani sem pisala o mojem "problemu" z taščo pa je le ta spet uspela, da me boli želodec zaradi nje, čeprav sem že zdavnaj misnala da sem razčistila z tem oz. sem upala da me ne bo več uspela vržit iz tira. Sam da se spet malo spiham, ker vem da mi bo lažje če nekomu povem. skratka moja predraga tašča še vedno nima problemov z varstvom otrok svoje hčerkice (t.j. moje svakinje, ki pa je e vedno brezposlena), le ta lahko spita pri njej, prideta kadar želita, gresta ko želita, dobita kar želita...... Midva z možem oba hodiva v službo pa niti enkrat ni vprašala če potrebujeva varstvo za najinega sončka v času počitnic. Kot da ni njen vnuk user posted image . Včeraj je po pol leta prišla spet na obisk (da ponazorim, vmes sem imela rd in bog ne daj da bi mi vsaj sms poslala, tamali je imel god pa tud kot da ga nima,lej sej ne rečem ampak naj mi potem vsaj ne prbija a veš da ima moja ljuba vnukinja-to je ta tadruga god, zdaj ima pa rojstni dan, zdaj pa potrebuje to in to.....). Na mizo na terasi je vrgla eno čokolado, vnuka ni prišla v hišo niti pozdravit, poknala se je na stol in začela govorit o hčeri in sinu moje svakinje, kok sta to in kok sta ono in kje so vse bili skupaj, ja vmes so bili na morju,kaj so vse kupili itd. Častna beseda šlo mi je na jok in lahk bi jo pregriznalauser posted image . Lej če že našega nikoli ne vzame k sebi, res nikoli ne vpraša če kaj rabi, če morda rabiva varstvo, da bi ga kdaj na dopust vzela s sabo kot vzame druga dva, naj mi potem ko pride vsaj ne govori oz. se hvali kako dobra babi je, če očitno priznava le dva vnuka. no, mali je smes prišel ven, pa kot da ga ni. tak je še eno uro nakladala kaj vse je doživela vmes in končn šla, mali pa kot da ne obstaja. niti jo ni zanimalo kot je, kaj dela kaj med počitnicami, kako je bilo v šoli, da bi spričevalo želela videti si ni niti za zamislit. A vam je logično, da babi niti zaradi vljudnosti ne reče :"boš prišel kaj k meni na počitnice?"
Kok je lahko taka???? Ne bi rekla,da bi se do vseh vnukov tako obnašala, bi verjetno razumela, da je tak čuden tip, ne pa da dela tako razliko med njimi??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet ta tašča :)
5.7.2010 7:59:21   
emaa
Če je otrok že v šoli, potem verjetno sam opazi, da ga babica ne upošteva (no meni se zdi sploh nima rada), pa če vidiš, da mu je hudo, se z možem zmeni. Ne vem jaz bi mu rekla, da naj ji pove ali dela enako z vsemi ali pa sploh k vam hodit ne rabi. Moja tašča tudi dela razlike (smo ji že rekli, pa trdi da ni res, pa v jok pa na drevo) samo ne v taki meri. Sicer kratko potegne ona, ker jo pač moji otroci ne upoštevajo in ne marajo tako kot drugo babico. Prisilit jih v nekaj pa jaz ne morem in nočem. Bi mi pa take očitne razlike kot pri vas pritisk dvignile do stropa in vem, da bi ji povedala. 

(odgovor članu ester79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2010 8:12:06   
barni
Jaz mislim, da je povsod tako, samo ne tako drastično kot pri vas. Povsod je eden bolj priljubljen kot drugi. Jaz si nisem mislila, da bodo tudi moji delali takšne razlike, pa jih. Pri tašči je pač naša edina.

Pri naših pa je res razlika, samo bratovi živijo tam, moja pa ne. Verjetno je pač že to razlika. In ja, tudi mene občasno zmoti, včasih bi najraje vprašala, če smo na takmovanju, kaj kdo zna in kaj še ne.

Če kdaj povem, za našo, da je nekaj usvojila, je takoj pripomba, "saj naš **** pa tudi to že zna a ne?". Prvič me zmoti že to, da je naš, ker moja ni nikoli naša, drugič pa stalno to primerjanje.

No sej po mojem bodo otroci kmalu sami spoznali kaj je na stvari, ko malo zrastejo. Upam samo, da ne bo to pripeljalo do "sovraštva". sAj veste, če se ne koga ves čas hvali, pa sploh ni tako dober v resnici, potem ga drugi na marajo. Otroci hitro zakapirajo. 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2010 9:31:29   
kajajaka
In zakaj ti tega vsega ne poveš njej?
Jaz bi bila na tvojem mestu srečna, da jo vidiš le vsake pol leta user posted image
Če se ti pa zdi, da zapostvlja tvojega otroka, ji pa to povej... mogoče jo boš užalila, pa niti na pol leta več en bo hodila k vam in ne bo več problemov...

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2010 10:05:20   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: barni

Jaz mislim, da je povsod tako, samo ne tako drastično kot pri vas. Povsod je eden bolj priljubljen kot drugi. Jaz si nisem mislila, da bodo tudi moji delali takšne razlike, pa jih. Pri tašči je pač naša edina.

Pri naših pa je res razlika, samo bratovi živijo tam, moja pa ne. Verjetno je pač že to razlika. In ja, tudi mene občasno zmoti, včasih bi najraje vprašala, če smo na takmovanju, kaj kdo zna in kaj še ne.

Če kdaj povem, za našo, da je nekaj usvojila, je takoj pripomba, "saj naš **** pa tudi to že zna a ne?". Prvič me zmoti že to, da je naš, ker moja ni nikoli naša, drugič pa stalno to primerjanje.

No sej po mojem bodo otroci kmalu sami spoznali kaj je na stvari, ko malo zrastejo. Upam samo, da ne bo to pripeljalo do "sovraštva". sAj veste, če se ne koga ves čas hvali, pa sploh ni tako dober v resnici, potem ga drugi na marajo. Otroci hitro zakapirajo. 

To je pa ciso isto pri nas user posted image . Jest se sploh vec ne sekiram , ampak samo ignoriram . Neda se mi vec poslusat in samo zraven kimati user posted image .

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2010 10:49:29   
ester79
Še kar me želodec boli. lani sem ji vse v fris povedala kar me boli in moti na njej, tak da ve kaj si mislim o njej in od takrat sva midve osebno na distanci. Ok, naj ne mara mene, vendar vnuk je od njenga sina otrok halo???? ne predstavljam si sebe da bi lahko bila kdaj takšna. Da nikol ne bi kupila vnuku nobene igračke ali obleke, da ga nikol ne bi vzela k sebi in pocartala, ga stisnala k sebi....

vem, da moj ve da se dela krivica, vednar imam občutek da se ne želi kregati z svojo mamo.
jah, ena izmed njenih izjav je bila da ona ni stara 14 let, da bo otroke pazila, to reče meni, medtem ko ima pri sebi za 5 dni oba ostala vnuka medtem ko sta šla starša na dopust user posted image  Ehhh

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2010 11:19:45   
Izabelina
a pa bi želela poslat svojga sina k osebi za katero veš, da ga ne mara? kako bi se pa počutu tm pr njej, če ve, da še ko pride na obisk ga niti pogleda ne... pomoje je bolš, da sina ne zaupaš takšni ženski...

kaj pa tvoji starši? Če rabita z možem dopust bi lahko šel k tvojim malo na obisk...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu ester79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2010 11:25:41   
Kimmi
Ester samo nekaj bi te vprašala, kaj pa ko je bil mali dojenček, kako se je obnašala do njega? Ne vem in ne obtožujem, pomislila sem, da ste imeli morda kakšen konflikt takrat (je kaj naredila, rekla, pa tebi ali možu ni bilo prav) in se je zato distancirala od vas?

Pa nič slabega ne mislim, samo vprašam, saj smo mamice na začčetku rade občutljive in nam ni prav če nam kdo "soli" pamet... in da se je zadeva začela takrat?

Drugače pa res upam, da vajin otrok dobi vsaj pri drugi babici tisto potrebno ljubezen...

Sama imam tudi dve babici, prva je bila vedno Babica z veliko začetnico, pri drugi pa nisem bila nikoli domača, vedno sem jo sprejemala kot neko starejšo gospo, in tudi najin odnos je bil takšen (oz. je še vedno), moji sestrični sta bili vedno tam bolje sprejeti, domači, pa sem hodila k njej na počitnice, tudi za rojstni dan in spričevalo sem dobila od nje vedno denar, med tem ko je sestrični vedno oblačila, jima kupovala igrače... in vem da sem bila kot otrok zaradi tega zelo prizadeta, tisti denar mi ni pomenil nič, hotela sem dojenčka kot sta ga od nje dobili oni dve... je pa res, da je ona delala tudi razlike med mojo mami in stricem. Strica je pošiljala povsod (smučanje, morje, itd...), med tem ko moja mami ni smela nikamor...

Kako pa vajin malček komentira to njeno obnašanje? Nasveta sicer nimam... jaz bi tako taščo dala na ignore... res, sploh ne bi gojila z njo stikov in nič, ker mislim, da je za otroka težje ko jo vidi in ga ignorira, hkrati pa poveličuje bratove otroke, kot pa da sploh ne bi imel stikov z njo....

(odgovor članu ester79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2010 11:33:41   
ester79
ja, ko je bil še dojenček je je seveda moj mož želel vključiti v varstvo in vzgojo, pa sva šla urejat enkart papirje na UE in jo prosila za varstvo, pa je hčerko seboj pripeljala seveda z tamalima, in so tako prišli vsi širje v paketu, da ne govorim, da so ko sva prišla nazaj pa je bil mali star 2 meseca se pustili strežit (kavica...). Kasneje sva šla na piknik, ga je spet hotel pustiti tam, je takoj zjutraj rekla da ji je posteljo polulaluser posted image  (očitno ni plenice uredu naštimala). in tako, smo ugotovili,da nima neke volje ker tudi le te sama ni pokazala in pač malega nismo več vsiljevali. kakšnih hudih konflitov ni bilo, ker sama raje kaj požrem kot se pa kregam. Zato me pa želodec boli.

(odgovor članu Kimmi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2010 11:34:43   
ronja
Meni se zdi logično,da se babica bolj naveže na otroke, s katerimi živi kot na ostale, vendar to ne pomeni, da lahko pa ostale kar ignorira. V tem primeru si pač rečeš, da te babice nimaš. Jaz sem imela eno tako babico in mi je bilo zoprno pri njej, ampak ko zdaj gledam nazaj, se mi zdi, da je v bistvu nasrkala ona: ker ni imela ene čisto fajn vnučke - navsezadnje res nisem bial težek otrok (sem zdaj bolj, heheuser posted image ), čeprav sem že takrat rada mislila s svojo glavo (nekaj čisto nepredstavljivega v tistem okolju - da pa si to potem drneš še povedat, pa sploh!).

Sicer pa bi lahko bilo še huje: lahko bi ti imela 2 otroka in bi ona enega oboževala, drugega pa ignorirala... Lahko si predstavljaš, kako izgleda, ko prinese vsakič taveliki nekaj, tamale pa niti poboža ne... To je bil razlog, da sem sama svoj odnos s taščo ohladila, drastično. Vse sranje (beri: vtikavanje, ves čas obiske in teženje z obiski...) prej sem še tolerirala, tega pa nikakor ne. Enostavno se ne grem več.

Zdaj se zelo trudi, ampak če ga je več kot eno leto srala na veliko, to pač ne gre v 2 mesecih stran. Ne dam več otrok samih tja - nikoli. Vedno je en od naju zraven. Ker nočem, da ima mala občutek, da je manjvredna ali da je nad taveliko pritisk, da mora bit najboljša. Ker sta obe super, taki kot sta. (meni, seveda, zelo subjektivni mami, hehe - ampak tudi sicer ni pritožb nad njima, v vrtcu ju samo hvalijo, obe. Sem kar malo začudena: zdaj sta še nakaj časa v vrtcu in sem pričakovala že kakšne pritožbe ail kake nasvete- v smislu: tole pa le pošlihtajte... Pa ves čas sprašujem, oni pa ves čas: ja, z njo pa res ni problemov, takih bi lahko imela 10 - jaz se režim in si mislim, ja, saj jih mate več kot 10user posted image - no, pa saj vem, kaj mislijouser posted image ).

Pri nas je bila Ronja že od začetka njena ljubljenka: ona nikoli ne naredi nič narobe in je najboljše bitje na svetu. Ostali so daleč zadaj. To sem videla že, ko sta bila na svetu samo prvi nečak (ki je mimogrede pol leta starejši od nje, tako da ni fora v tem, da bi bila pač prva - ker ni). Meni se je zdelo prav trapasto, da sem morala jaz zagovarjat nečaka, da kaj ima pa tudi on boljšega - recimo je bil precej bolj vztrajen kot dojenček (zdaj ne vem) kot ona. Karkoli sem ga pohvalila, je ona takoj rekla, da Ronja pa sploh in oh. Pa Ronja je super punca, samo jasno ima tudi ona svoje slabe lastnosti - hvalabogu, saj ni robot! In zna bit tudi ona tečna. In zato je nimamonič manj radi. Ampak v njenih očeh ne, ona ni nikoli tečna, nikoli nič narobe ne naredi in je sploh zlat otrok. Ok, prav težit ji nisem mogla, če ima mojo punčko rajši kot nečaka, sem ga pa zagovarjala, pa tudi lubija sem vprašala, kaj si on misli in je isto opazil...

Ampak ko se je pa najina druga punči rodila pa... Najprej sem bila vesela, ker sem si to pozornost do Ronje pozitivno razlgala, da ni pozabila nanjo, da se ji trudi posvečat, da se ne bi počutila prikrajšano zaradi dojenčka. No, potem je to kar trajalo. In trajalo. No, potem se je pa še stopnjevalo. Nekaj časa je Ronji vsakič nekaj prinesl: hlače, jopico, čokolado,... Lejli pa nikoli nič. Je že lubi sam opazil in jo vprašal: ja, kaj pa Lejla? Pa je rekla, da je bilo to tako sproti, da se je lih spomnila nanjo, itd... (ja, a na Lejlo se pa nikoli lih ne spomni?) Pa to je blo tko mimogrede... Pa vedno je mimogrede samo za Ronjo. Pa vedno se tko mimogrede spomni samo nanjo... Ne rabimo nič, ni treba, da nosi karkoli, ampak če že prinese, naj bo za obe!

No, potem je bil pa en tak zelo tipičen dogodek, ki ga nikoli ne bom pozabila: ko je prišla na obisk enkrat, ko je bila Ronja bolna in je ravno vsa zmatrana zaspala v sobi in sem bila tako vesela, da zdaj se bo pa končno malo igrala z Lejlo, ker ne bo Ronje zraven za "konkurenco". Je rekla, da si gre samo roke umit, da jo bo vzela (Lejla je bila še dojenček) v roke. No, potem je pa šla iz kopalnice direkt v sobo "samo malo Ronjo pogledat, kako je bogi revček". In jo je "gledala" toliko časa, da jo je s svojim "gledanjem" - beri: božanjem, premikanjem, tipanjem čela, itd... ZBUDILA! Nikoli ni prišla nazaj v kuhinjo, ves čas obiska ni niti pogledala Lejle, ta je šla potem vmes že spat in ko je odhajala, ni niti pogledala v sobico, kjer je Lejla spala. NIČ! ČIsto čisto nič! Še zdaj mi je hudo, ko na to pomislim... Takrat sem ugotovila, da to ni nobena ljubezen! če bi imela rada katerokoli, potem bolne ne bi budila in bi se ukvarjala z zdravo!

No, takrat je bilo hudo tudi lubiju in je videl, da je stvar resna. Da to ni samo neka muha enodnevnica in da ne pretiravam. Meni se je prav zasmilil. Ne predstavljam si, da mi to naredi moja mami, jaz bi jo iz kože dala! Jaz ju (svojadva) kličem že, če ne napišeta obeh na karticouser posted image . Klinc, pri malih stvareh se začneuser posted image . Se mi vedno "opravičita", če kateri Lejlo pozabi. kronološko je pač druga, ampak to ne pomeni, da jih bomo tako rangirali! Sem občutljiva na to.

No, potem je bilo meni tega dosti, pogovorila sva se z lubijem, kaj naredit in nisva več dala nikoli Ronje same tja in je tudi zdaj nikoli ne dobi - se vidimo 1x na teden, ampak smo skupaj. Sama ne gre več. Je zelo nepraktično, ker bi nam lahko kdaj zelo pomagala, kadar nista fejst bolni, ampak vzameva rajši bolniško, pa da so odnosi pošlihtani. Rajši se v službi na pol pretrgam, da nadoknadim zamujeno (težijo mi itak ne kaj dosti, itak sama vem, kaj mam za naredit in do kdaj...), kot pa da bi jo njej dajala, pa imela ves čas cmok v grlu. ne zaupam in imam prekleto dobre razloge zato. Ni bilo tako od začetka, nisem imela nobenih problemov zaupat otrok njej ali komu drugemu, ampak 100x na led pa ne grem več. Zato rajši flikava konce skup. meni se ne da več bit razočarana, ekr sem bila že prevečkrat - po moje sem zaradi nje jokala več kot zaradi vseh svojih fantov skup...user posted image

No, vmes je še nekaj zbolela in takrat ji je lubi po pravici povedal, zakaj ji ne damo več otrok samih tja. Ona se je odzvala seveda tipično:
smo ji že rekli, pa trdi da ni res, pa v jok pa na drevo

Ampak je na koncu nekak priznala, da včasih ni najboljše reagirala. Včasih? najboljše? vedno in popolnoma zgrešeno, če mene vprašaš! Tudi meni je enkrat kasneje rekla, da ima obe enako rada in da res ne smeva mislit, da ne. Ja, zakaj bi si pa midva to kar zmislila? Ko da je nama to tako strašno všeč si delat probleme? Ona svoje napake ne more priznat, jaz pa ji ne morem zaupat, dokler ne vidi, da je bilo to fejst narobe. In da se lahko odkrito pogovoriva. ne pa da mi reče, da to ni res, kar vidim!

Zdaj se trudi, res, obema vedno enako prinese, kadar pride, vedno pocarta najprej Lejlo, da "odradi" svojeuser posted image in sta se s tem res tudi malo navezali. Ampak čim smo pa dlje časa skupaj, je pa spet isto: takrat spet pošilja Lejlo k meni in bosta ondive sami z Ronjo nekaj počeli... Zato pač ne zaupam pa konec.

Pametnega nasveta, razen distanciranja, nimam. Distanca pa pali predvsem s tem,da se ti manj sekiraš za to, kakšne bedarije ona počenja.

Se pa podobno, vendar v manjši meri, dogaja pri nečakih - samo da ima tam rajši mlajšega in da ne dela tako očitnih razlik, verjetno vpričo njiju sploh ne, ker oni niso nič opazili. Se pa opazi, ko govori o njima: o večjem je šele zadnjič prvič rekla nekaj lepega, malega je pa dostikrat hvalila in redko kaj čez njega rekla. Ampak niti približno ni taka razlika kot pri nas, kjer je Ronja na nekam piedestalu.

a pa bi želela poslat svojga sina k osebi za katero veš, da ga ne mara? kako bi se pa počutu tm pr njej, če ve, da še ko pride na obisk ga niti pogleda ne... pomoje je bolš, da sina ne zaupaš takšni ženski...

Podpis. Jaz ne bom nikogar silila: če nekomu moji otroci niso blizu, mu ni treba jih pazit. Pridejo pa v kompletu - kolikorkoli jih kdaj bo - če hočeš enega, potem moraš imet rad vseuser posted image . Ni treba, da jih imajo enako radi, ker to niti ni mogoče, jasno, da je lahko babici en bližje kot drugi, ampak ne smejo pa delat očitnih razlik, vsaj ne med mojimi! Za tem stojim. Bi mi pa ne bilo prav, če bi delali očitne razlike med nečaki in mojimi puncami, ampak bi bolj razumela, saj jih več vidi.

(odgovor članu ester79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2010 11:36:08   
ester79
Ja, res je sej sem bolj mirna da ne gre k njej, varstvo ni problem ga čuva moja mami. vendar gre zato da sem ker malo žalostna ko slišim kakšno sodelovko ki tako lepo govori kako ima z taščo lep odnos tudi glede otrok.

žalostna sem ker moj otrok reče da gremo k babiju od ..... itak da očitno že sam občuti razliko.

(odgovor članu ester79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2010 11:43:29   
ester79
Še ena njena cvetka : „žal mi je da z ….nista šla narazen in je zadeva šla tako daleč kot je žal šla, zavedaj pa se da ima ….samo mene! "
Halo????? Ima tudi očeta in sestro pa poleg primarne družine tudi ženo in sina.

Mojmu o teh njenih izpadih itak da ne govorim, ker ne želim da sem jaz povod temu da bi se kregal. Kot že prej omenila raje več požrem.

(odgovor članu ester79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2010 12:13:44   
ronja
Mojmu o teh njenih izpadih itak da ne govorim, ker ne želim da sem jaz povod temu da bi se kregal. Kot že prej omenila raje več požrem.

Meni se to ne zdi fer do njega. A ti ne bi hotela vedet, kaj grdega pravi tvoja mama njemu? Jaz vem, da bi! Če požiraš, enkrat poči. Dlje ko traja, večje so zamere.
Saj nisi ti povod, če ona bedarije kvasi! Jaz sem tudi nekaj časa tako razmišljala, da se pa sem videla, da ni prav. Ker ni fer, da on ne ve, od kod tvoja čustva do nje - ker čuti pa verjetno jih...

(odgovor članu ester79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.7.2010 12:24:34   
Kimmi
Ja ampak res - s tem ko raje požreš sebi delaš slabo...zadeve se kopičijo in enkrat bodo eksplodirale... Po mojem bi se morala z možem pogovoriti, sploh če je vajin odnos drugače vredu in se razumeta. ...

Vso srečo, ti želim...je bilo pa žalostno prebrati, da tvoj sin pravi da gre k babici od.... in ne k svoji babiciuser posted image ...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.7.2010 12:30:18   
ester79
Meni se to ne zdi fer do njega. A ti ne bi hotela vedet, kaj grdega pravi tvoja mama njemu? Jaz vem, da bi! Če požiraš, enkrat poči. Dlje ko traja, večje so zamere.
Saj nisi ti povod, če ona bedarije kvasi! Jaz sem tudi nekaj časa tako razmišljala, da se pa sem videla, da ni prav. Ker ni fer, da on ne ve, od kod tvoja čustva do nje - ker čuti pa verjetno jih...

Imaš prav, vendar ves čas mislim da morda se jaz tista ki sem kriva, pa čeprav res, dokler sem delala kot je žvižgala (z tem mislim, da sem igrala taxi službo, trgovino, banko ko so denar potrebovali) je blo ok, pa tu ne mislim da je bil njen odnos do malega drugačen ta je ves čas isti, le njen odnos do mene je bil pol prijazen - zdaj vem da hinavski.
imaš prav verjetn res ni fer do mojga da ne ve vsega pa si kljub temu ne morem pomagat.

(odgovor članu Kimmi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.7.2010 13:53:30   
jagoda77
eh tašče... moja me prva leta ni marala, sploh sem imela prepoved hodit k njim, potem se je vmes skulirala za eno leto, sedaj je pa spet na distanci. Briga me. Sej je tako še bolje, ker se mi vsaj ni treba ukvarjat z njo in njenimi problemi in ker ne zna nič drugega povedat kot vaške čenče, za katere mi je pa tko vseen, tud če jih ne slišim. Moj se je tudi distanciral od svoje mame, ker je enostavno ena čudna oseba...

Nasvet, tud ko pride, če se kaj najavi prej, naj vas ne bo doma ali pa ti s tamalim nekam skoč... user posted image

Moj je rekel, da mi da vsa pooblastila, da če njegova mama reče kakšno čudno v najini prisotnosti, da ji lahko povem nazaj kar ji gre in se potegnem zase. Pravi moj, da sva najprej midva, pol pa vse ostalo. user posted image

(odgovor članu ester79)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?