|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet ta izcedek...
6.7.2005 9:42:41   
petka
Tale mesec je pa res vse skupaj zelo čudno.

Merila sem ovulacijo (s testsforless testi) in jo dobila zelo pozno - šele 21 dan :zmeden:

Ok, ker imam dokaj neredno :hudicek: to mogoče niti ni tako nenavadno.

In potem 22 dan opazim med "ta vlečljivim" izcedkom malce krvi, potem spet 1 dan vse ok, danes pa še vedno ta vlečljivi izcedek, le da je sedaj rjavkaste barve???:zmeden::zmeden::zmeden:

In res še nikoli in nikdar nisem imela NOBENE vmesne krvavitve, obarvanega izcedka.... :hudicek: bi morala priti cca v 4-8 dneh???

a se to še kateri dogaja :zmeden2:... ker me kar skrbi, poleg tega me non stop neki špika, pa še desni jajčnik me boli.

bom nehala nalagat...., je tlele v LJ ravno sonček posijal :bravo:

pa pa, Petka

Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet ta izcedek...
6.7.2005 11:00:37   
1Tanya
Pri meni je bilo ta mesec isto, :hudicek: sem dobila 18.6., 2.7. pa nenormalen izcedek, včeraj pa neznosne bolečine v desnem jajčniku.

Po pogovoru z ginekologinjo, je šlo očitno res za ovulacijo, ker je danes spet vse ok.

Mogoče je pri tebi isto, lahko pa si staknila kakšno vnetje.

Mogoče ne bi bilo slabo, če vsaj pokličeš ginekologinjo in se prepričaš!

Lep dan!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet ta izcedek...
6.7.2005 11:03:15   
petka
ja, zgleda čisto tako kot da je ovulacija, samo ne vem zakaj še nikoli prej nisem imela krvavitev, poleg tega pa je ta ovulacija zelo pozna.

Pri G sem bila pa 3 tedne nazaj, tako da dvomim, da je kaj hudega narobe...

Počakam še 2 dni...

:muca:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spet ta izcedek...
6.7.2005 11:08:04   
sonček76
zall...petka ..pri meni je bilo popolnoma isto...par dni tak izcedek....včeraj je pa prišla :hudicek:
Tko, da to je samo priprave v tvojo prihajajočo :hudicek:...žal...

sej veš...v nove boje!!:bravo::bravo:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?