|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet pripravljena
8.12.2005 14:32:04   
laky
En lep pozdravček vsem ki se trudite,

Ponovno se oglašam na forumu in to kar po dolgem času. če je katera mogoče zasledila mojo zgodbico na forumu, sem dala skozi eno težko obdobje vsaj za mene.
Letos sem že imela ss, nato ugotovitev da imam pregrado maternice in nato še odstranitev te pregrade in dokončno pregled pri G, katera mi je končno rekla, da naj počakam še M in potem lahko ponovno začneva z mojim možekom delat na bebiciuser posted image user posted image user posted image user posted image . M mi je zaostajala kar 5 dni. Danes pa sem bila vsa srečna, ko sem jo dobila. Po moje je bil vzrok moj stres, nenehne solze, sekiranja, pregledi, user posted image user posted image user posted image user posted image itd.
Zdaj pa se mi zdi, da mi je danes vse dol padlo in sem se nekako rešila nekega bremena in začela upati na to da bom lahko ponovno zanosila. Malo še počakam potem pa na delo. In močno upam, da bo tokrat sreča na najini strani in upam da mi bo moj angelček (kjerkoli že je) pri tem pomagal. Držite pesti še za mene, da mi bo uspelo, če ne letos pa takoj drugo leto postati srečna nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image .

To želim tudi vsem, ki čakajo,upajo in si močno želijo. Naj vam božiček prinese to srečo in upam da tudi meni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet pripravljena
8.12.2005 14:34:40   
Reja
Hej.

Dobrodošla nazaj med telovadkami s ciljem:)

Držimo pesti, da ti kmalu uspe. Naj te vodijo pozitivne misli, ne pa boleči spomini na preteklost.

Srečno!

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2005 14:38:38   
Skorpija
Vso srečo laky, saj je že čas za njo! user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2005 14:46:39   
tasha23
Veliko sreče ti želim tudi jaz. Pa res imej čimveč lepih misli, da bo kmalu user posted image .

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2005 15:30:25   
Monika79
Tudi jaz ti želim, da čimprej postaneš srečka user posted image  in pozdravljena v našem krogu, krogu punc, ki si tudi zelo močno želimo videti najprej user posted image user posted image  in potem po 9 mesecih objeti user posted image  .
Držim ti user posted image  in seveda vsem RR, ki hrepenite po majhni pikici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image  

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2005 17:59:55   
Naja30
laky, če je upanje, je vse. želim ti, da čimprej postaneš user posted image .

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2005 18:59:31   
KODA
user posted image user posted image veliko sreče in držim pesti zate.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?