|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet plenice-premočijo
2.6.2006 8:19:30   
mojca*
pozdravljene mamice. do zdaj s premočenimi pleničkami nismo imeli težav, zdaj pa kar naenkrat že 3 noči zapored jogi in malček popolnoma mokra. pa nisem zamenjala pleničk, že par mesecev uporabljamo pamperske iz mullerja. premočijo tudi čez dan. kako to, da kar naenkrat, do zdaj pa nikoli?user posted image  
malček je star 5,5 mesecev.
a se je kateri to zgodilo?
mami ne more vsako jutro jogija prat pa malčka imet mokrega ....se bo prehladil.user posted image
ne bi pa rada dajala pod rjuho tiste plastične zaščite, da bi spal na plastiki. a bo brisača zadoščala?
hvala,
lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet plenice-premočijo
2.6.2006 8:25:52   
ajdaN
Katere pamperske pa imaš? NAvadne ali active fit? Če imaš navadne sprobaj še tele, nam v dobrih treh mesecih še niso premočile - zdržijo cca 14h na noč. Prej ko smo imeli pa navadne pamperske, je bil pa ene 2-3x na teden moker. Da ne govorim o nočnem kričanju ko sem ga morala prevituser posted image

Zakaj pa ne daš zaščite spodajuser posted image . Sej dans to ni več sama plastika. Pri nas imamo eno od Racmana, ki je na obeh straneh bombažna in tudi diha. Tamalčku ni nič vroče, pa že od rojstva leži na njej.

Poglej si jo tukajle: http://www.pleniceracman.com/ Pojdi pogledat pod dodatke, čisto na dnu strani so te podloge. Jaz jo res priporočam.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2006 8:27:21   
Naty*Taja
Ti mu raje večje plenice kupi ne glede na kg, ki so označene in jih on dejansko ima!!! Pa dobro mu jih zategni in gumico okrog nogic ven popravi, pa bo po moje vse vredu in spet nekaj časa ne boste mokri. Do naslednje velikosti.

MONTIGNAC

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2006 8:58:32   
Anonimen
bombažne zaščite za jogi dobiš v mullerju in ni nič vroča ker je čisti bombaž samo tko je gosto tkana da nič skos ne pride
plenice pa zamenite.mi smo jih mogl neki vrst sprobat da smo ustrezne dobl pa so po nekem času ble spet neustrezne pa smo spet nove iskal.

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2006 9:04:00   
mojčika
Jaz sem zaščito kupila pri neckermannu, pa ni plastična in tudi diha...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2006 9:18:00   
Aja32
Pamperske - Aktiv fit... user posted image Te bi bodo sigurno zdržale čez noč. Kupi mu pa večje, ne glede na njegove kg. Mi jih uporabljamo že cca. 5 mesecev, ker smo bili tudi non-stop premočeni čez noč. Se pa tudi zdaj kdaj zgodi - recimo, če spi na boku celo noč - potem smo zjutraj malo mokri po bodiju.

Lp A

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2006 9:33:14   
hubi
Fine podloge za jogi so od Racmana, poglej si njihovo stran. Plenice imamo pa pri nas vijolične Fixies, so vredne vsakega tolarja. Se ne spomnim, kdaj so nazadnje premočile, pa mali ful lula.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2006 10:42:47   
simone
plenice Fixies so zakon

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2006 10:56:22   
Anonimen
Mi smo tud imeli problem, ker je plenička spustila, ampak samo ponoči. Tudi Pamperske Active Fit so spustile. Sedaj pa imamo Fixies, ampak tiste iz Mullerje, ostale drugje kupljene niso vredu. Zaenkrat še ni spustila. Lahko pa je tudi to krivo, da imaš premajhne pleničke

(odgovor članu simone)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2006 12:25:31   
anckabancka
Jaz pa sem zelo zadovoljna z Liberom pleničkami iz Špara. DM-ove so mi večkrat premočile, te pa nikoli.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2006 13:07:28   
pravljica
po naših izkušnjah je problem samo v velikosti plenič...kot imaš zgoraj napisano, probaj z večjimi...jaz sem vedno zamenjala samo velikost (no, do zdaj 3x user posted image  ) in potem je bila stvar rešena, ne glede na firmo pleničk...nikoli ponoči, pa jo ima včasih 12 ur na riti...plenička je res super težka in ima jo je že pri kolenih, premoči pa ne user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2006 13:13:22   
Anonimen
ja pravljica in problem nastane ko zmanjka še večja številka plenic :)

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2006 13:49:42   
Marina_
Tudi nam se je to dogajalo s pamperskami.Smo potem kupili večje pa je bilo isto.Sedaj pa sem kupila plenice iz Mullerja pa paseke fajn napnem in stisnem pa je vredu.probaj fajn stisnit pa bo.Jaz tudi nisem upala ker sem mislila da pupo tišči-sedaj pa stisnem in je vredu.

< Sporočilo je popravil Frizerka -- 2.6.2006 13:50:11 >

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2006 15:20:26   
Maleal
-čez dan Muellerjeve Beautybaby user posted image  user posted image  user posted image
-čez noč Pamperske Activ Fit user posted image  user posted image  user posted image

ponoči jih imamo gor tudi po 13 ur pa še nikoli niso premočle.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2006 16:16:03   
benika
Mi že nekaj mesecev uporabljamo Muellerjeve Beautybaby in nam niso nikoli premočile ne čez dan ne čez noč, pa je v plenički po 12 ur ponoči.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.6.2006 20:16:14   
coco
Mi smo imeli iste težave v enem obdobju.
Preizkusili smo milijon plenic od različnih Pampersk (med njimi tudi Active fit), Huggies, Libero, Muller, do večje velikosti, pa je vse premočilo. Smo bili že čisto obupani in mislili, da sploh ne znamo več previjati, potem pa se je kar naenkrat nehalo. to sem slišala že od mnogih, češ da je to ena faza, ki mine. Zakaj user posted image  Zanimivo je bilo, da je bila plenica čisto suha, pižamca, žakelj, rjuha, pa čisto mokri! ´Spustilo´ mu je pa vedno med nogicami. 
Tako da nas pri lulanju večje plenice niso rešile, so nas pa definitivno pri kakanju. Če je bila plenička majhna, je drekec kar hitro zlezel gor do hrbta, potem smo pa kidal user posted image ! Zato večje pleničke tudi jaz priporočam!

....mi pa ni jasno, če našemu 9,5 -kilažniku pamperska od 7-18kg ne zdrži, kako sploh lahko zdrži 18-kilažniku user posted image  Čudno......ali pa ne!

lp in čimveč suhih noči!

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.6.2006 13:32:24   
mojca*
evo, samo da poročam, smo včeraj menjali plenice; nabavila sem activ fit od pampers....
nič pomagalo...danes ponoči spet vse mokro.....user posted image user posted image user posted image
pa kaj je to.....

(odgovor članu coco)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.6.2006 18:54:12   
Maleal
Pa si ziher da jih dovolj stisneš gor??user posted image user posted image  To mi je res čudno,mi jih imamo 4mesece po 13 ur ponoči gor in še nikoli niso premočle.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.6.2006 20:53:11   
tina104
Nam tudi večina plenic ponoči premoči, Active fit pa sploh. Še najmanj krat so premočile zelene Huggies. Podnevi nobene ne premočijo, tako da je vzrok sigurno v tem, da veliiiiko lula in ne v tem, da bi jih narobe gor dala.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.6.2006 21:14:31   
pimi
Mi že od rojstva za čez noč uporabljamo fixies extra class to so tiste vijolične, pa še niti enkrat niso premočile. Je pa vseeno ali jih kupiš v Mullerju ali pa v BC, ker je oboje uvoz iz Nemčije. Enako dobre so tudi beauty baby iz Mullerja, ki prav tako vzdržijo vendar so fixies bojše ker so mehkejše in so res udobne za čez noč.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.6.2006 21:16:33   
natalia
mogoče bi pomagalo:

- večje plenice ( meni je to pomagalo)
- pogostejše previjanje ( moja je spila ogromno tekočine in to se je poznalo)
-zvečer probaj zmanjšat količino tekočine če gre

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.6.2006 21:17:20   
Maleal
Probaš še lahko EASY UP iz Muellerja,se samo potegnejo gor kot hlačke.Držijo celo noč.user posted image

(odgovor članu pimi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.6.2006 15:49:41   
coco
Kot sem že povedala, da je to tako kot je bilo pri nas. Kar naenkrat smo bili tudi do 2x na noč čisto premočeni, zamenjali smo 5 vrst plenic, pa nič ni pomagalo. Po cca. 3-h tednih se je nehalo, pa ni važno katero plenico smo dali gor.

Tudi mi smo mislili, da nismo dovolj zategnili pleničke. Samo zakaj pa nekaj mesecev , ko smo isti zategovali ni bilo težav, potem pa kar naenkrat. Tudi zdaj previjamo tako kot prej in je O.K.

Malo potrpite pa bo. Če se bolje počutite zamenjajte še kakšno plenico, do takrat pa upam, da vam ne pregori pralni stroj user posted image !
lp,coco

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.6.2006 18:07:14   
neja
Sicer ne vem, kako je to pri fantkih, ampak mogoče pa mu moraš lulčka kako drugače obrnit(dol)user posted image user posted image user posted image user posted image . Lahko pa poskusiš tudi z Fixies plenicami. LP

(odgovor članu coco)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.6.2006 9:20:41   
coco
Ha, ha, tudi na lulčka smo pomislili in ga zavrteli za cel krog naokoli user posted image , pa je bilo isto. Kot sem rekla mi nimamo več teh težav. Bilo pa je cca.3-tedensko obdobje lulanja, ki ga nobena plenička ni zadržala.
Zdaj je O.K. s katerokoli plenico - razen pri driski navadne pampers
odpadejo user posted image !

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.