lelaval
|
Seven, jaz sem tudi vse opravljala sama (kolikor mi pač moj ni), ker je večino delal. In sem tudi živela. Po 7 letih sem še enkrat rodila in zdaj še kako živim. Če se že vnaprej sekiraš, potem sigurno ne bo šlo vse vredu. Če boš sama slabe volje, bodo otroci tečni in odreni, posledično boš ti spet nervozna in začaranega kroga ne bo konca. Uživaj vsak dan z otroci (pa čeprav je dnevna rutina vedno ista), vsak dan pri otrocih vidiš kaj novega in se z njimi veseliš. Moja starejša je shodila pri 13,5 mesecih (jaz sem bila že 7,5 mesecev ) in čas 2. nosečnosti je bil res naporen. Po porodu pa sem si organizirala:ko sem malega dojila, sem hčerki brala, ali sva risale,... Kadar je bil moj doma, sva šla vsak s svojim vozičkom na sprehod, če ne, pa sem večjo morala nosit. Če priznam, se mi zdi, da je enih par let dobesedno odrezanih iz mojega življenja, čeprav sem oz. sva marsikam šla (če ne sama, pač z otrokoma), na dopust smo tudi vsako leto šli. Res pa, da sebi nisem dosti privoščila (frizerka mi hvalabogu še danes hodi na dom, tako, da pri glavi sem več ali manj bila urejena , oblek pa si nisem kupovala, ker sem rekla, saj ne hodim v službo in jih toliko ne potrebujem, doma pa je najbolj udobno v trenerki). A je taka razlika vredu - večja sta, bolj se znata skupaj zaigrat (in skregat tudi ).