rainbow
|
ojoj, en velik zate in za tvojo dojenčico! zdaj, glede na to, da imata v četrtek pediatra, bi jaz počakala na tvojem mestu do takrat. zdaj ne vem, lahko nekaj idej natrosim: -masaža trebuščka z kakim oljem (mandljevo, brinjevo mazilo), v smeri urinega kazalca, pa telovadba z nogicami - nežno pritiskaš s koleni na rebušček, se mi zdi, da fajn pomaga. - dojenčico večkrat razvit, da naga brca, tudi to pomaga pri vetrovih; in pol zgornjo masažo in telovadbo izvajaš vprašanje - zakaj pa je na dveh vrstah mleka?? - ali ima kako dudo?? glede na to, da je ne dojiš, bi bila skoraj potrebna jaz sem mojo prvo , ki je bila zalivanček, preveč hranila na obrok, se spomnim ; pa se mi zdi bolje, da daš en obrok več na dan, pa količinsko manj na posamezen obrok, da želodček ni popolnoma obremenjen. ne vem, kako jo ti hraniš, sem pa se spomnila na moje napake. Posebej zdaj poleti je morda to bolj priporočljivo. Evo, to na hitrco. v četrtek pa lepo vse razloži pediatru in boš videla, kaj bo svetoval. pol pa se je treba malo umirit (sodeč po tvoji želji za dopustom), pa dojenčica bo vedno bolj svet dojemala, kmalu se bo začela smehljat, ti bo lažje. Prvi trije meseci so najtežji, se mi zdi.