|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet je šel
17.1.2007 10:50:16   
lasek
Živjo vsem,

moram vam povedat, da me je spet zapustil. Spet je šel kot že velikokrat v dveh letih in pol. Zadnjič je to storil v tednu pred božičem. In se je spet vrnil. Češ, da me ima zares rad in da ne more zdržat niti dveh dni brez mene, pa si to še sam ne ve zakaj včasih težko prizna. 

In včeraj spet odšel.

Njegov razlog: pravi, da sva z mojim bivšim predobra prijatelja, da prepogosto sodelujeva v službi, da ni normalno, da se skupaj dobiva na kavi, da ni normalno, da mi (nama) posodi smučarske karte, mi kupuje draga darila (npr. za božič).... vse to mu gre na živce.

In da sedaj ima pa dosti. In pravi, da jaz z bivšim nisem zaključila, da naj me kar kupuje še naprej, naj si omisliva skupne službene poti in tudi počitnice... . Skratka obtoževanj ni konca!

In je šel.

Prijateljice, ki bolje poznajo situacijo, pravijo, da naj to že zaključim. Strinjam se z njimi, vendar ne znam zares odločno prekinit. Ko me pokliče popustim, vedno.

Dajte mi še vi kaj povedat, kot ste mi v preteklosti že.
Kako naj reagiram čez dva, tri, štiri dni, ko me bo spet poklical, predvidevam. Nebi rada bila nesramna, ker kakor se vam bo mogoče zdelo čudno, ga imam zares rada, le verjamem mu ne več, ker vem, da bo spet šel.

Zares žalostna.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet je šel
17.1.2007 10:53:58   
Anonimen
Imam prijateljico, ki ima čist identično situacijo doma. Pa se vsak mesec odloči da je pa zdej tega konec. Pa nikoli ni. Tako da jaz ti bom rekla tako kot sem njej: samo ti lahko narediš konec in se začneš spoštovat, ker on te nikoli ne bo. Pač tip vidi da lahko dela s tabo kar hoče in to izkorišča. Na tebi pa je če boš to dopuščala. Saj verjamem da ga imaš rada samo.....a ga imaš raje kot sebeuser posted image

(odgovor članu lasek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2007 10:54:36   
klepetka
kljub temu ,da ga imaš še vedno rada,ne popusti več ,če te pokliče ,ker bo spet in spet odhajal.Ni te vreden.
Pa srečno

(odgovor članu lasek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2007 10:55:37   
Mina1
Njegov razlog: pravi, da sva z mojim bivšim predobra prijatelja, da prepogosto sodelujeva v službi, da ni normalno, da se skupaj dobiva na kavi, da ni normalno, da mi (nama) posodi smučarske karte, mi kupuje draga darila (npr. za božič).... vse to mu gre na živce.

In da sedaj ima pa dosti. In pravi, da jaz z bivšim nisem zaključila, da naj me kar kupuje še naprej, naj si omisliva skupne službene poti in tudi počitnice... . Skratka obtoževanj ni konca!

Ja nevem no, kako bi se ti počutila v njegovi situaciji? Pa je vsaj kanček resnice v tem, da mogoče res globoko v sebi še nisi zaključila z bivšim, ker kaže na to, da sta še vedno z bivšim tesno povezana vsaj on. No ne vem, tak občutek sem dobila. Res sem dobila občutek, da je tvoj bivši vmes med vama, zdaj pa kdo s kom še ni čisto razčistil, pa ti sama najbolje veš.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu lasek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2007 10:58:24   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: lasek

Njegov razlog: pravi, da sva z mojim bivšim predobra prijatelja, da prepogosto sodelujeva v službi, da ni normalno, da se skupaj dobiva na kavi, da ni normalno, da mi (nama) posodi smučarske karte, mi kupuje draga darila (npr. za božič).... vse to mu gre na živce.

No, meni se to tudi ne zdi ok. Bivši je BIVŠI. Saj ne rečem, da ni lepo, da sta prijatelja, vendar tako pogosti stiki pa tudi meni ne bi bili všeč. Postavi se v njegovo kožo in pomisli, kaj bi rekla, če bi mu bivša kupovala draga darila, če bi z njo hodil na kavo, ... Vse tu na forumu bi rekle, kak pras** je, pa da mu daj nogo, ker je očitno še ni prebolel.
Razčisti pri sebi, kdo ti res več pomeni!

(odgovor članu lasek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2007 10:59:07   
pety78
Mina, si me prehitela. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2007 11:06:12   
Anonimen
Zaradi bivšega ga popolnoma razumem.Tudi sama nebi prenesla,da mojemu bivša nekaj kupuje in da bi z njo še naprej bil v tesnih odnosih.Zame je to nesprejemljivo,čeprav nekatere nimajo nič proti takim odnosom.Pa nisem ljubosumna,samo mislim,če z nekom končaš,ne moreš imeti potem takšen odnos,saj si lahko sedanji partner marsikaj predstavlja,čeprav morda ni tako kot si on misli.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2007 11:17:42   
teri
Se popolnoma strinjam s puncami.Ne moreš se obnašat z bivšim kot da sta najboljša prijatelja.Sej je prav da imaš super urejeno z njim,ampak če je tvoj sedanji partner bolj ljubosumne narave boš mogla to vez malo pretrgat.In da ti tvoj ex kupuje draga darila...mislim no kako se mora tvoj sedanji tip počutit...kot en drekec.Sigurno ti on hoče kupit najlepše in najdražje darilo.Tvoj ex bi te mogel spoštovat tako tebe kot tvojega sedanjega partnerja.Mogoče ob vajinih prepirih,ki jih sam povzroči celo uživauser posted image
Dej malo premislit o vsej situaciji,ki je nastala.Razlogi zakaj te je pa prej pustil jih pa ne vem,ampak za ta zadnji razlog ga čisto razumem in mu dam prav.Je pa tudi res,da vsakokrat ko ti kaj v odnosu ne štima,ne moreš človeka kar pustit in pol se kot pes vračat nazaj.To je otročje...zame seveda!

(odgovor članu lasek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2007 11:23:03   
tanikaa
Na kratko: Tudi meni ne bi bilo prav, če bi mojemu dragemu njegova bivša kupovala darila. Žal. Nisem ljubosumna, toda vse ma svoje meje. Bivše pozdraviš, vprašaš kako kaj, in to je VSE.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2007 11:37:41   
total
Veš v čem je tuki problem-najprej prekini stike z biviš,pa bo.Mislim,da tvoj sedanji partner ima  čist prav,sej sta lahka prijatelja,ampak da ti kupuje darila,karte....se mi pa zdi nesmiselno,postavi se v njegov položaj pa boš vidla kako je.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2007 12:05:36   
baguSka
Evo se ena, ki je mnenja, da te u bistvu tale tvoj nekako 'izsiljuje' s temi odhodi, da bi ti zakljucila s svojim bivsim enkrat za vselej... Verjetno odhaja stran, ker bi rad videl, da bi pogresala njega in ne svojega bivsega. In vsakic znova ko se vrne ugotovi, da u bistvu bivsiga se vedno nisi pustila za sabo.. Verjetno te ima res rad, vendar trpi ob tem, ko se ti tako dobro razumes s svojim bivsim. Ne vem zakaj imam celo obcutek, da si ti se raje z bivsim kot z njim. In to verjetno obcuti tud on. Kaj pa naj revezu drucga preostane user posted image  Ce te nebi mel tok rad, se sigurno nebi vec vracal nazaj!!! Tako pa vsakic znova upa, da bos pa tokrat le samo njegova. Torej, dokler se sama ne bos odlocila kaj hoces ali pa dokler tale tvoj decko ne bo dost pameten in korajzen da zares gre, potem bo pomoje takole.. Ce pa ti zelis sedet na dveh stolih, potem pa svaka ti cast, da se tkole spilas z dvema..

(odgovor članu lasek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2007 12:18:47   
fricka
Tudi jaz bi šla stran. To, da se vrača pomeni, da te ima res rad in po mojem mnenju- oprosti- ga nisi vredna. Če ne moreš zaključiti stare zgodbe, ne smeš povzročati bolečine njemu. Ko bo zbral dovolj poguma, ga boš izgubila za vedno in verjemi, da je vreden spoštovanja.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2007 12:19:39   
Anonimen
Z bivšim res nisi še čisto zaključila, čeprav misliš, da si. Ker bi mu drugače rekla, da se lahko vidita na kavicah, a to je to. Ko sprejemaš njegova darila in poklone, mu daješ upanje, da je za vaju še kaj možnosti. Ni fer ne do bivšega, ne do sedanjega, ne do tebe.

Sedanji partner je neodločen človek. Bi bil s tabo in ne bi bil s tabo. Reče, da ima tega dovolj, gre, a se vrne nazaj. Prihaja v nasprotja. Kako imaš nečesa lahko dovolj in čez nekaj dni ponoviš vajo?!

Ti delaš isto. Rečeš, da imaš njegovih odhodov dovolj in da je nepreklicno konec, čez nekaj dni ga vzameš nazaj?!

Nezaupanje, neodločnost, nespoštovanje sebe in partnerja na obeh straneh - to ni ravno dobra popotnica za srečno partnerstvo.

Eden od vaju bo moral torej postati odločen in sprejeti odločitev, ali se raziti (dokončno) ali pa vztrajati skupaj. Če pade slednja odločitev, je pred vama veliko dela. Predvsem morata graditi na zaupanju, poslušanju partnerja in spoštovanju. Manjka vama osnovnih stvari, ki so pomembne za uspeh zveze.

(odgovor članu lasek)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2007 12:26:40   
srki
Se strinjam z ostalimi, da mu je verjetno težko, ko čuti in vidi, da sta z "bivšim" še vedno tako povezana.

Samo če sta sodelavca, boš verjetno težko prekinila stike z njim. Službe pa zaradi tega jaz ne bi menjala. Povej tudi bivšemu, da ti ne nosi daril. Jaz zase lahko rečem, da z bivšim nikoli ne bi mogla ostat v prijateljksih odnosih in se mi zdi, da če se veza konča, naj se konča za vedno, vsaj pri vama za vajin sedanji odnos s sedanjim fantom to ni dobro.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.1.2007 12:34:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Se strinjam z ostalimi, da mu je verjetno težko, ko čuti in vidi, da sta z "bivšim" še vedno tako povezana.

Samo če sta sodelavca, boš verjetno težko prekinila stike z njim. Službe pa zaradi tega jaz ne bi menjala. Povej tudi bivšemu, da ti ne nosi daril. Jaz zase lahko rečem, da z bivšim nikoli ne bi mogla ostat v prijateljksih odnosih in se mi zdi, da če se veza konča, naj se konča za vedno, vsaj pri vama za vajin sedanji odnos s sedanjim fantom to ni dobro.

Se podpišem!!!

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
17.1.2007 12:43:12   
Anonimen
Sicer sem bila še mlada, a vseeno, tudi meni se je dogajalo enako. Imela sem fatna cca 1 leto in pol. in on je bil (šele potzem sem spregledala) pravi čudat. Na momente bi umrl zame imel z mano otroke (pri mojih 18), čez 2 dni pa bi šel ker enostavno ne zdrži zraven mene-in v letu in pol sva bila narezen najmanj 10x. Potem se mi je ponudila priložnost in sem ga prevarala-ko me je zapustil-iz obupa sem to storila. Bila sem z nekom, ki mi je bil všeč vizualno ampak njemu sem bila le tarča.
Potem sem razmišljala kaj naj storim. Čez 14 dni me pokliče kako zelo me ljubi če lahko rpide nazaj k meni, češ da bi se rad pogovoril. In prišel je ker je rabil denar. Ker sem varčevala od otroštva sem imela kr nekajuser posted image sedaj še tega nimamuser posted image .
in posodla sem mu 150 tisoč. čez sab mesec me je zapustil s pufi vred. In dobro leto je trajalo, ko sem imela že drugega partnerja, da sem dobila denar nazaj.
Ni vreden-še vedno upam trditi-da po njem sije sonce. Potem je kradel celo v službi. je zlomljena osebnost, in nikoli se ne bo spremenil-bil je žrtev ločitve stršev-trgala sta ga na pol in še vedno je tak. Niti v glavi ni hotel urediti, da bi kaj naredil zase.

PUSTI GA, naredi konec z njim. NAŠLA BOŠ NEKOGA KI TI TEGA NE BO DELAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 letauser posted image  uboga reva, res se mi smilš, ker vem kako sem jaz takrat mislia da me ljubi, pa je bila vse pretvara, čeprav je pri tebi druga situacija, ampak naredi si svoje življenje.
PA ČIMVEČ SREČE V ŽIVLJENJU in eno user posted image za srečo.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.1.2007 12:49:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lasek

Dokler je mojemu bivša to počela, sem imela tudi jaz probleme z njo (in z njim- ker je bil tako neodločen, da ji ni dopovedal, da je konec). Šlo je celo tako daleč, da sva nehala za tri leta. Zdaj imam mir. Midva se pogovorila in odločila za družino. Živimo v istem bloku, se pozdravimo in to je vse.

(odgovor članu lasek)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2007 13:03:08   
tanikaa
Fak, diplomirat morm do januarja.[/quote

No, pol pa maš še čas. Ni panike. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.1.2007 13:15:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Fak, diplomirat morm do januarja.[/quote

No, pol pa maš še čas. Ni panike. user posted image user posted image

Ne se zajuser posted image . Sem šla dons fehtat, če mi podaljšajo rok.user posted image

< Sporočilo je popravil natasa77 -- 17.1.2007 13:16:33 >

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.1.2007 13:17:15   
renan
pozabi na njega, pojdi ven, uzivaj in imej odprte oci, ko bos naletela na pravega!

lp, renan

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.1.2007 13:38:30   
Maleal
Bivši je bivši,bi ti pasalo da se tvoj dobiva z bivšo,ji kupuje darila,...verjetno ja.Mislim,da še z bivšim nisi čisto zaključla,treba se bo odločit za enega,na dveh stolih ne moreš sedet.Kaj ko boš imela enkrat družino,se boš se vedno dobivala z bivšim,halo?Ta bivši pa je samski,da tak pridno izkorošča situacijo?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.1.2007 13:48:24   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Ne se zajuser posted image . Sem šla dons fehtat, če mi podaljšajo rok.user posted image

user posted image  No, bove pa ena drugo vzpodbujale. Jaz sem si dala rok september 2007. Sam zraven se ne morem spravit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?