lasek
|
Živjo vsem, moram vam povedat, da me je spet zapustil. Spet je šel kot že velikokrat v dveh letih in pol. Zadnjič je to storil v tednu pred božičem. In se je spet vrnil. Češ, da me ima zares rad in da ne more zdržat niti dveh dni brez mene, pa si to še sam ne ve zakaj včasih težko prizna. In včeraj spet odšel. Njegov razlog: pravi, da sva z mojim bivšim predobra prijatelja, da prepogosto sodelujeva v službi, da ni normalno, da se skupaj dobiva na kavi, da ni normalno, da mi (nama) posodi smučarske karte, mi kupuje draga darila (npr. za božič).... vse to mu gre na živce. In da sedaj ima pa dosti. In pravi, da jaz z bivšim nisem zaključila, da naj me kar kupuje še naprej, naj si omisliva skupne službene poti in tudi počitnice... . Skratka obtoževanj ni konca! In je šel. Prijateljice, ki bolje poznajo situacijo, pravijo, da naj to že zaključim. Strinjam se z njimi, vendar ne znam zares odločno prekinit. Ko me pokliče popustim, vedno. Dajte mi še vi kaj povedat, kot ste mi v preteklosti že. Kako naj reagiram čez dva, tri, štiri dni, ko me bo spet poklical, predvidevam. Nebi rada bila nesramna, ker kakor se vam bo mogoče zdelo čudno, ga imam zares rada, le verjamem mu ne več, ker vem, da bo spet šel. Zares žalostna.
|