|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet jaz
4.1.2006 12:49:48   
Naja30
No,pa se spet oglašam. Pred tremi meseci sem začela na tem forumu, na Želimo si novega člana, nato sem vsa srečna prešla na Nosečnost in porod, zdaj pa sem povsod malo. Prebrala sem vse na temi Spontani splav, torej veste, zakaj sem spet tukaj. user posted image user posted image user posted image

Ja res mi je to zelo grozna izkušnja in najprej sem se zaprla vase in negovala svojo žalost z jokom jokom jokom... Zdaj pa čutim potrebo, da spet govorim govorim govorim.

Upam, da me boste sprejele nazaj, ker si zelo želim user posted image . Dva dneva nazaj, (od abrazije pa je danes 6 dni) sem sanjala, da imam dojenčka in ga dojim. Oh, kako žalostna sem se zbudila, ampak dovolj je solz. Zdaj moram počakat na M in potem v nove boje!

Lepo se imejte in želim vam, da čim prej zagledate magične črtice! user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet jaz
4.1.2006 12:54:01   
CIPRESA
Naja prav si se odločila...dobrodošla nazaj in vso srečo v nadaljnem boju za user posted image .

Verjamem da ti bo kmalu uspelo in da jutranje dojenje ne bodo le sanje!!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2006 13:08:13   
total
Nič ne obupaj,držim ti pesi da čimprej zagledašuser posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2006 13:13:10   
Monika79
Dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2006 13:55:12   
metka
Dobrodošla nazaj in SREČNO!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2006 14:09:54   
A_A
tudi jaz sem imela ss

gremo v nove boje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu metka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2006 14:58:13   
emaa
Dobrodošla nazaj, upam, da vama hitro uspe, tokrat s srečnim koncem.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2006 15:28:35   
tinkamiška
naja, pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in srečnouser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2006 15:43:54   
Mijavček
naja, zato smo tukaj, da vemo, da nismo same.

Srečno!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2006 15:46:05   
inja2
dobrodošla nazaj in upam, da boš kmalu spet user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2006 16:12:56   
Špela100
Naja3, če se prav spominjam bi bila tudi ti julijka, ne????
No jaz pa tudi, pa se je tudi meni tako končalo, bila sem na čiščenju 11/2005.
40.dan to je včeraj sem dobila mojo prvo M po abraziji in zdaj komaj čakam, da neha in da začnemo z novim bojem.
Vem, da je hudo in prav si storila, da si se zjokala, tudi jaz sem se. Malo pomaga, ne??? Meni so se dnevi do M ful vlekli ampak saj bo, boš videla. Zdaj si moraš samo v glavi malo počistiti, da te ne bo strah za naprej in da boš razmišljala pozitivno, tega sicer meni še ni uspelo čisto, ker me še vedno malo stisne panika ampak bo. Samo razmišljati pozitivno, naslednjič bo ok.
Držim pesti, da čimprej okrevaš. Piši pa ti bo lažje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2006 16:18:16   
Sulfinija
Naja!!!

Tudi midve sma danes privat klepetali le pozitvne misli na plan,pa bomo zopet v istem mesecu čakale na veseli dogodek.
Špela lepo,da si dobila vsojo prv M po abraziji meni je danes 34.dan pa je še vedno ni.Ti po pravici povem komaj jo čakam,da začnem z tabletkami in pripravami za najin prvi IVF spet boma bližje najini user posted image tale najin angelček,ki ga pa imava pa naju bo lepo čuval.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2006 17:06:06   
marrusa
Naja,dobrodošla nazaj in želim ti,da kmalu postaneš user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2006 18:32:49   
Suana
DOBRODOŠLA SPET MED NAMI!!

kaj naj ti rečem ,samo to da ti želim da kmalu postaneš user posted image user posted image user posted image in da bodo tvoje želje postale resničnost!!!držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image
lp suzanauser posted image

< Sporočilo je popravil fras -- 4.1.2006 18:33:34 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.1.2006 10:56:26   
Naja30
Punce, HVALA vam za lepe besede in lepe želje. Seveda tudi jaz držim pesti za vas in vaše user posted image .
Sem prejokala 5 dni, nato sem 2 dneva besnela, zdaj pa se počasi spravljam na noge. Danes je teden dni,odkar so pikico vzeli ven. Takle čas sem se čakala v sobi, da me odpeljejo na poseg... Na najhujši dogodek, kar si ga lahko srečka user posted image predstavlja. Malo podoživljam dogodke, ampak brez solza. Tudi žalost bo minila, čeprav ne bom nikoli pozabila. In tako je prav. Pikica bo za vedno ostala del mene, vendar moram misliti pozitivno, da druga pikica ne bo prikrajšana za nič.

Razpisala sem se malo preveč, kot sem nameravala. Še enkrat hvala za vspodbudne besede. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?